Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

danismaz61

Üye
arkadaşlar yeni bir sorunla karşı karşıyayım daha doğrusu sorun değil ama kafama takılan bir şey var çoğumuzun bildiği gibi es task manager adlı program telefonumuz hakkında çoğu bilgiyi bize veriyor ve cihaz yönetimi için güzel bir program neyse konuya gelecek olursam burda telefon için cpu frekansı için 1400 Mhz (çift çekirdek) yazıyor 4 çekirdekli değil mi bu cihaz :s

SilentOne

SilentOne

Üye
2çekirdek 2 de matıksal işlemci=4 çekirdek 2çekirdek yazması normal

TheMadness

TheMadness

Üye
Bazı uygulamalar doğru hesaplayamayabiliyor.

sonimparator22

Üye
merhaba bende de s var hd kablo ile lcdye bağlamak istediğimde bir türlü ekran gelmiyor ne yapabilriim teşekkürler...

enterneoll

enterneoll

Üye
ekle kardeşim Mermer beyazı

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar S3 ünüzden memnunmusunuz :)

Öyleyse deneyimlerinizi yazın :)

1.mesaja nick'inizin altına eklensin :)

Hemde S3 alacak arkadaşlara yardımımız dokunsun :)

umitsuha

Üye
Merhaba
arkadaşlar
Galaxy S3 cihazımda android 4.0.4 sürümü
kullanıyorum
bir
ara
şarjım yoktu vs
arkadaşımla
sim
kartlarımızı
değiştik.
yeni
farkettim ki cihaz hakkında kısmında duruma girince
telefon
numaram yazan
bölümde
arkadaşımın
numarası yazmakta.
rehberde
benim adıma ve benim numram yazılı ama oraya girince veya wiber tarzı
program
yükleyince
telefon
numaramı otamatik olarak
arkadaşımın
numarasını atıyor. dcihazı sıfırlardım ama olmadı. düzeltmek için ne yapmam gerekli?

- - - Eklendi - - -

konu açmıştım ama cevap veren olmamış bir yardımcı olsanız

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben gayet memnunum. CPU overclock yapanlar için söylüyorum cihaz en stabil max 1600mhz min 100mhz pegasusq ile çalışıyor. Deneyin ve benchmarklardaki farkı görün.

- - - Eklendi - - -

Stock roma döndüm nostalji yapıyorum :d:

WebStyle

WebStyle

Üye
Bende dün itibari ile çakıl taşı mavisi renginden siparişi geçtim. Umarım hayırlı olur. 1.mesaj'a ismimi yazabilirsin..

TheMadness

TheMadness

Üye
Bir çok rom denedim en iyisi Omega 9.1 diyebilirim. Çok hızlı.

- - - Eklendi - - -

Bende dün itibari ile çakıl taşı mavisi renginden siparişi geçtim. Umarım hayırlı olur. 1.mesaj'a ismimi yazabilirsin..

Hayırlı olsun hoş geldin.

• Beğen
Tepkiler: WebStyle

hareket33

Üye
16 gb beyaz

WebStyle

WebStyle

Üye

danismaz61

Üye
üst konu yapamaz mıyız bu konuyu yaa bi yazan olmadığı zaman aşağıya gidiyor bulmakla uğramasak ayrıca oyun ve programları yani s3 için herşeyi burda toplarsak çok iyi olmaz mı sadece bir öneri :)

TheMadness

TheMadness

Üye
üst konu yapamaz mıyız bu konuyu yaa bi yazan olmadığı zaman aşağıya gidiyor bulmakla uğramasak ayrıca oyun ve programları yani s3 için herşeyi burda toplarsak çok iyi olmaz mı sadece bir öneri :)

Yer imlerine ekleyebilirsin

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Aksama guzel bir oyun 1.mesaja eklenecektir :) Aksami bekleyin :)

Bu aksam isim cikti yarin aksam eklenecektir oyun :)

mduran1979

mduran1979

Üye
bizide ekleyin arkadaşlar

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
33 kisi olduk yokmu daha :D

assortik

Üye
Arkadaşlar merhaba, bir iki konuda yardımcı olabilecek misiniz bana. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Öncellikle geçen hafta iphonu satıp bir s3 aldım. İlk kullanımda çok memnundum. Hızlı internet, büyük ekran derken. Forumlara girmeye karar verdim.

Sonra olan oldu. Bilmem OTA 2. ve 3. Güncellemeyi gönderdi felan derken. Aynı güncellemeleri ben neden alamadım diye stres yapmaya başladım.

Yardımcı olacaklar için telefonun anabant sürümü: bul f1 diye bitiyor. Ve telefon VD2 = sanırım Almanya çıkışlı cihaz.

Telefonu root etme rom yükleme kernel yükleme bir sürü konu gördüm ama bunların hiçbirini bilmiyorum. Kısaca android cahiliyim. :))

Yardımcı olun lütfen...

Şimdiden teşekkürler...
Kies yükledim pc'ye güncelleme var mı diye. Orda da yok. Telefondan kontrol ettim orda da yok. Ne yapabilirim acaba?

Üst Alt