Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
sen sen ol kardeşim kılıf kullan az para değil yani

Kardeşim bide öyler bir durum olduki 1 metreye yakın yerden düştü ve yüzüstü düştü ve inan telefonu yerden böyle yavaş yavaş kaldırdım :D ve baktım çizik yok bi oh dedim kontrol falan ettim taş gibi maaşallah ama o telefonu yavaşça kaldırma sahnesine bi heyecan müziği tam giderdi :D

• Beğen
Tepkiler: tonguchan

SilentOne

SilentOne

Üye
heralde daha telefon düşmeden ben kalp kırızi geçirir üzerinede gomerler bni telefon ole düşer yere

- - - Eklendi - - -

bu arada konuyu açan arkadaşım s3 için uyumlu program tema oyunların linkini koyarsan çok daha iyi olur bence

danismaz61

Üye
beyler beni mermer beyazı olarak düzeltebilirsniz ayrıntı açısından :D

TheMadness

TheMadness

Üye
SiyahKernel kurup sifirladim sayacı. Official roma dönmüştüm root atıp SiyahKernel kurdum :D

Ekli dosyalar

TheMadness

TheMadness

Üye
Bu da overclock;

furkey

Üye
Kardeşim bide öyler bir durum olduki 1 metreye yakın yerden düştü ve yüzüstü düştü ve inan telefonu yerden böyle yavaş yavaş kaldırdım :D ve baktım çizik yok bi oh dedim kontrol falan ettim taş gibi maaşallah ama o telefonu yavaşça kaldırma sahnesine bi heyecan müziği tam giderdi :D

hocam zaten telefonun camı gorilla glass hemi de 2. versiyonu :D Yani öyle 1 metreden filan düşmeyle kırılacak, çizilecek bir ekran değil. Yani kasa üstüne düşerse kork ekran üstüne düşerse korkma öyle bi mevzu yani :D :D

BJKTUGİ35

Üye
Merhaba ben s3 ü belçikadan aldin cihazin güncelemesini nasil yapabilirim teşekürler

gcakay

Üye
yeni güncelleme 1 hafta önce cikti guncellemeleri denetle

ogedayokan

ogedayokan

Üye
heralde daha telefon düşmeden ben kalp kırızi geçirir üzerinede gomerler bni telefon ole düşer yere

- - - Eklendi - - -

bu arada konuyu açan arkadaşım s3 için uyumlu program tema oyunların linkini koyarsan çok daha iyi olur bence

Aynen konuyu acan arkadas en azından forumda bulunan s3 uygulama programların linkini atarsa daha aktif bir konu olur.
Galaxy s in 1 2 suanda 3 hepsi kullandım hicbiride satın aldıgım icin pisman etmedi

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Aksama hepsi eklenecektir :)

gcakay

Üye
slm. arkadaşlar. cevapsız çağrıdan sonra arama tuşunda 1 rakamı takılı kaldı. kapatıp açtım, arama kaydını sildim ama olmadı yenigüncellemeyi de yükledim ama düzelmedi
nasıl silebiliriz bunu bilen arkadaslardan yardım bekliyorum

baho2005

baho2005

Üye
her şey 10 numara fakat navigasyon çevrim dışı kullanılamıyor iyi bir navigasyon programı lazım garmin tarzı şimdiden teşekürler....

kagankao

kagankao

Üye
Benide eklermisin gormemisim konuyu:D

bad_boys6187

Üye
kardeş benide ekle mermer beyazı :)

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
1.mesaja Dead Trigger ve Fruit Ninja oyunu eklenmiştir :)

murat0288

murat0288

Üye
benide ekle kardeş listeye

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Hocam adımı EmmaWatson'dan AndroidciMünir'e çevirir misiniz :)

Üst Alt