Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Renkleriyle beraber eklendi :)

gcakay

Üye
benide benide ekleyin beyaz :)

sergei95

sergei95

Üye
Benide ekle mermer beyazı 16 gb

danismaz61

Üye
arkadaşlar yardım ve destek konu başlığı ama kimse bi sorun bildirmemiş telefonu kullanmaya başlayalı 3 4 gün oldu ama sorunlarım var ram 779 mb olarak gözüküyor ve bunun 500 mb.'tan fazlası sürekli olarak dolu tüm işlemleri kapatınca 450 falan oluyor bu normal bi durum mu? bir de kurduğum programları hafıza kartına kurmanın bir yolu yok mu 32 gb hafıza kartı boş duruyor ama programlar tele yükleniyor büyük oyun program yüklediğim zaman çoğu yer gidiyor root falan olmadan bu sorunu nasıl aşabilirim.? birde multimedya mesajları sorunu var aldığım mesajda indir diyo tıkıyorum göstermiyor bende gönderiyorum göndermiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım ve destek konu başlığı ama kimse bi sorun bildirmemiş telefonu kullanmaya başlayalı 3 4 gün oldu ama sorunlarım var ram 779 mb olarak gözüküyor ve bunun 500 mb.'tan fazlası sürekli olarak dolu tüm işlemleri kapatınca 450 falan oluyor bu normal bi durum mu? bir de kurduğum programları hafıza kartına kurmanın bir yolu yok mu 32 gb hafıza kartı boş duruyor ama programlar tele yükleniyor büyük oyun program yüklediğim zaman çoğu yer gidiyor root falan olmadan bu sorunu nasıl aşabilirim.? birde multimedya mesajları sorunu var aldığım mesajda indir diyo tıkıyorum göstermiyor bende gönderiyorum göndermiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Kardesim ilk once 1.soruna cevap vereyim ram'in 500 mb gozukmesi gayet dogal hicbir sikinti yok ben bazen 650 yi goruyorum , hicbir sorun yok :)

2. Soruna gelirsek maalesef root yapmaktan baska care yok

3. Soruna gelirsek bazen gelen resimlerde uyusmazlik olabiliyor bazen resimler karsi tarafa iletilmeyebiliyor bununla ilgili operatorundende bilgi alabilirsin

SilentOne

SilentOne

Üye
illaki root yaptıktan sonramı program ve oyunları hafıza kartına taşıyoz şimdi peki müzik resim video flen hafıza kartında olsa telefon gormeyecekmi rootsuz ?

danismaz61

Üye
kardeşim daha androide yeni geçtim symbian da herşeyi biliyordum telefonun ama şimdi çok acemiyim böyle sora sora alışacaz artk sayenizde :D bazı arkadaşlar s2'de olduğunu söylüyor s3te mı yok bu hafıza kartına taşıma olayı? evet 650 gördü onun için yazma gereksinimi duydum birde 40 42 derece falan cihaz sıcaklığı bu normal mi?

SilentOne

SilentOne

Üye
bende duyduğuma gore o sıcaklık 4 çekirli işlemcide normal bişi 32nm üretildi için birazda onda kaynaklanıyor 22 yada 24 nm olsa sıcaklık bukadr yüksek olmaz

danismaz61

Üye
anlıyorum yani hersey yolunda şu hafıza kartına yükleme sorunu dışında

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Root at düzelir.Ama garantiden çıkar söyliyelim.Ama sanırım orjinal rootlar var :)

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
illaki root yaptıktan sonramı program ve oyunları hafıza kartına taşıyoz şimdi peki müzik resim video flen hafıza kartında olsa telefon gormeyecekmi rootsuz ?

Muzik video ve her turlu dosyayi goruyor kardesim :)

Sadece ornegin oyunu hafiza kartina kuramiyosun bunun icin root gerekiyor

danismaz61

Üye
root atmak istemiyorum başka çözümler bekliyorum :D

gcakay

Üye
orjinal root nereden bulacağız peki

ilye

Üye
ekleyebilirsiniz 16 gb beyaz

wratH!

wratH!

Üye
yazmayı unutmuşum çakıl mavisi benim.

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Yalnızca 13 kişimiyiz :D

erhan14321

erhan14321

Üye
mermer beyazı

- - - Eklendi - - -

mermer beyazı kullanıyorum bende

TheMadness

TheMadness

Üye
Suyakadaki beyaz. Şaka yapmış :D

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
Walla su hafiza kartina atamama yeni kullanicilarda sorun biraz.d ayni dertten müzdaribim bnde. Bu ara mermer beyazi.d sol tarafinda gri kisminda bi kucuk mavi cizgisi war.d cikaramadim.d

• Beğen
Tepkiler: Androidsever

Üst Alt