TheMadness
Üye
arkadaşlar daha fazla beklemek istemiyorum odin ile jelly bean yüklemek istiyorum türkiyede sorun çıkarmayacak orjinal jelly bean romu için bildiğiniz sağlam bir link var mı?
evet güncelledim telefonu artık bende bir jelly bean kullanıcısıyım bunca zaman boşuna bekledim yaa resmen inşallah bir sorun çıkmaz
XXDLIB sürüm numarasını indireceksin. Xda'da bağlantı verilmişti. Mobildeyim şimdi. Polonya sürümü. 2 haftadır kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.
evet güncelledim telefonu artık bende bir jelly bean kullanıcısıyım bunca zaman boşuna bekledim yaa resmen inşallah bir sorun çıkmaz
Çıkmaz çıkmaz, çok stabil harika performans.
Kardeşim nerden guncellediniz aciklayin bizde yapalım
Arkadaşlar merhabalar. Ben telefonu yurt dışından aldım ve dil seçenekleri arasında Türçe yok. Telefonu daha rahat kullanabilmek adına Türkçe seçeneğini nasıl yüklerim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Galaxy s3 bugün aldım şarj ettim açtım menüleri dolaşırken farkettim ki, hoperlorden pıt diye ses geliyor herhangi bir ses çalarsa ya da sessizdeyse de oluyor (bir menu islemivs yaptigimda). Sanki boyle hoperlor calisti bitti, sonra power save etmek icin küt diyip elektrigini kesiyor gibi... hani mikrofonabirisi konusur sonra kapatirken mikrofonuküt diye ses cikar ya.. iste ona benzer bir sey fakat hoperlorde oluyor.. muzik dinlerken ya da video izlerken da bir seylere bastiktan kisa bir sure sonra o ses duyuluıyor ama bu sefer arkadaki videonun sesiyle birlesip daha kuvvetli bir pıt sesi geliyor. normal olamaz herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?