Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Merhaba arkadaşlar bende vatandan memer beyazı aldım çok süper telefon 2 sorunu flash ve uygulamalar menüsüne klasör oluşturamamak oda kiesten jely bean kurunca gelir herhalde iyi günler...

newguard

Üye
Merhaba arkadaşlar bende vatandan memer beyazı aldım çok süper telefon 2 sorunu flash ve uygulamalar menüsüne klasör oluşturamamak oda kiesten jely bean kurunca gelir herhalde iyi günler...

dostum bunların ikiside problem degil dolphin hd gibi bi tarayıcıyla flashları sorunsuz açabilirsiniz uygulamalarda duzenleden basili tutup alttan klasor ekleyebilirsin

Arkadaslar telefondan interneti kullanan biriyim sizce anti virüs programı kullanmalimiyim kullan derseniz hangi programları tavsiye edersiniz şimdiden tsk ederim

sergei95

Üye
Arkadaslar telefondan interneti kullanan biriyim sizce anti virüs programı kullanmalimiyim kullan derseniz hangi programları tavsiye edersiniz şimdiden tsk ederim

Ben kullanıyorum bir zararını görmedim. Avast'ı tavsiye ederim.

Merhaba ben birşey sormak istiyorum. Bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
Gelen mailler okumuş olmama rağmen sürekli bildirime düşüyor.Her mail güncellemesinden sonra en son okuduğum mail sanki yeni gelmiş gibi fake bir bildirim yapıyor. İnternette yazan bazı şeyleri yaptım lakin sonuca ulaşamadım.
Nedir bunun çözümü

Arkadaşlar okuduğum mailler her güncellemede fake olarak bildirime düşüyor. Sebebi nedir?

Arkadaşlar okuduğum mailler her güncelleme de fake bildirim olarak geliyor sanki yeni mail gelmiş gibi. Sebebi nedir?

arkadaşlar bana güncelleme geldi.jell bean..

hee geldi tr ye daha çok var tabi odinle yada telefonun başka ülkeden alınma ise bişi diyemem

WreckagE

Üye
android telefon kullanımında deyim yerindeyse acemiyim.. İnternetten araştırmalarım sonucu Galaxy S3 telefonumu rootladım.. Sorum şu Allah kimsenin başına vermesin oldu ki telefonu servise yollama gereksinimi doğdu haliyle root yapınca garanti kapsamından çıkıyor... Sizlerden istediğim garantiyi tekrar aktif hale getirmek için orjinal rom kernel sayaç sıfırlama artık ne lazımsa bu konu altında yüklemem gerektirenleri sizlerin paylaşması çok mu oldum bilmiyorum ama ufak bir ricadır şimdiden teşekkür ediyorum...

ben hiç beğenmedim yeni s3 ü. keşke note 2 deki tasarımı s3 te yapsalarmış o zaman kesin alırdım

Suyaka

Üye

Telefonu rootladığın yöntemle yani odin aracılığıyla orjinal yazılımı telefonuna yüklersen herşey normale döner.

WreckagE

Üye
orjinal yazılım forum içerisin de bulabilirmiyim ? ve download sayacı sıfırlanırmı ?

Suyaka

Üye
Sıfırlanır. Sıfırlamazsa da Triangle Away isimli uygulama ile sıfırlayabilirsin.

Arkadaslar mobil internet kullanımında dns değiştirme yapabiliyor muyuz telefon rootsuz orjinal set dns ws denedim fakat cozum bulamadim bilen biri bilgi verebilir mi şimdiden tsk ederim

H.TOGAN

Üye
Arkadaslar mobil internet kullanımında dns değiştirme yapabiliyor muyuz telefon rootsuz orjinal set dns ws denedim fakat cozum bulamadim bilen biri bilgi verebilir mi şimdiden tsk ederim

Flash kullanan sitelerle isin yoksa eğer; opera mini kullanın. Opera mini ile dns ayarlarını degistirmeden istediğiniz yasaklı siteye girebllirsin iz

WreckagE

Üye
Triangle Away isimli uygulamayı denedim ama malesef uygulama kendi kendini kapattı uygulama durdururldu hatası aldım

ben bugün aldım ama facebook bildirimleri bi ara geldi 4 yada 5 defa sonra artık hiç gelmiyo. bildirimleri açık telefonun bildirimleride açık ama facebook bildirimleri artık gelmiyo neden acaba bilen varmı arkadaşlar?

Arkadaşlar bi yardım edersiniz.unroot program ı ile galaksi S3 e root yapabilimiyim..bu program S3için kullanılabiliyormu.ayrıca bu programı kullanmış biri varsa içinizde yardımcı olursa çok iyi olur.nasıl yapıcağım hakkında buraya yazarsa çok sevinirim.teşekkür.