Merhaba alan arkadaşlara hayırlı olsun. Bende sayfanıza göz attım. Tanıtım yapan arkadaşımız öne çıkan özellik demiş
1. Akıllı bekleme: GALAXY S III, ön kamerasıyla gözlerinizi takip ederek internette gezindiğinizi ya da kitap okuduğunuzu anlayıp ışık düzeyini korumaya devam ediyor. Böylece, okuma keyfinizi ara vermeden sürdürebilirsiniz
Donanımsal bir özellik değil öne çıkan olsun. Yazılımsal bir özelik ön kamera olan Android kullanan tüm cihazlara oluyor -ki hemen hemen her telefonda ön kamera mevcut. Şimdi bir çogumuz ön kamera donanımsal diyecek kabul ama artık standarlaştı ve üst seviye diye tabir ettiğimiz modellerde mevcut Markette ki yeri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu bir eleştiri değil sadece bilgi amaçlı yapılmıştır. Güzel telefon. Tekrar alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
Bugun telefonumu aldigimdan beri sadece birtek guncelleme yapmistim ve bugun bir guncelleme daha geldi
Gerci cogu herkes yapmistir ama ben telefonun uyarmasini bekledim
I9300XXLFB Guncellemesini bugun yaptim ve gercekten performansta bir artis oldu
Herkese onerim en son guncellemeyi yapmaniz olacaktir
Her zaman 500 dolu gozuken ram artik 350-400 lerde seyrediyor
Widgetler biraz duzeltilmis sanki , msj yazma tuslari daha iyi olmus ve bildirim cubuguna parlaklik ayari geldi
Kisacasi cihaz daha stabil oldu
- FMradio - Camera is unstable, though taking pics should work - Wi-Fi tethering is semi-broken - On the first call, the other end might not hear you. Next calls are fine. - No Bluetooth Audio for now - this will be fixed soon.
Dead Triger'ı bir türlü kuramadım.3-4 kez uğraştım her deneyişimdede aynı hata "Download failed because the resources could not be found." Dediğiniz her şeyi yaptım.