Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar bende lg 55lw650s hd dlna'lı led tv var nasıl direk ekran görüntüsünü oraya aktarabilirim

newguard

newguard

Üye
Siz ne zaman doldurmustunuz formu ?
Benimki de hala gelmedide ondan sordum.

ben formu 11 inde doldurdum 27 sinde geldi sonradan ay sonuna kadar çıkardı facebook samsung türkiye sayfası süreyi gelir tahminimce 1-2 gün içinde

-Bu arada kılıfı siyah gelen varmı-

gncmachiner

Üye
Arkadaşlar benide ekleyin. Mavi 16gb Galaxy SIII

Birde bazı sorularım olacak.
1- telefona çağrı geldiğinde bi süre sonra o çağrıya bakmak istediğimde rehber geç açılıyor. Bu tip sorunu yaşayan çok arkadaş var zannedersem. Telefonda hiç bir şey yüklü değilken böyle olmasıı şaşırttı beni. Güç tasarrufu modunu kapalı olması demek yeşil yanması mı demek. Yani seçili mı olması demek. Bazı arkadaşlar bu çözümü önermişler.
2- Telefon almanyadan gelme. Ana bant sürümünde ise I9300XXLG8 yazıyor. Bu eski mi yada nedir. Bunu yükseltmem mi gerekli. Eğer öyle ise nasıl yapabilirim.

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çok sağol s3 için böyle konular açtığın için benim sorunum internetten video seyredememek sözde flash player yüklü ama bazı sitelerin videosunu açmıyor çözersen sevinirim ayrıca benide ekliye bilirsin çakıl mavisi s3 sahibiyim

Dolphin Browser HD tarayıcı indir en sorunsuz tarayıcı google play store'da bulabilirsin

arkadaşlar acil bir durum söz konusu. halkbank internet bankaciligini kullanirm Bnkaya bna yollagi dogrlama sfresi gelmiyor. müşteri hız. uzunca konstktan snra telefonunuzun msj karakter ksitlamasi var ondan msj glmiyor size dediler. hattı başka tele takınca glr dedi. bnn çözümü vrmdir yardım ltfen

Yok öyle bişey onlarda sıkıntı var her banka ile cep bankacılığını kullanıyorum sorun yok

Sallıyorlar

Bazı siteleri açarken "need plug in" uyarısı alıyorum. Bunu hangi programla çözebilirim. Firefox kullanıyorum.

Screenshot Galaxy SIII :

Laptop Ekranı :

Dolphin Browser HD kullan en sorunsuz tarayıcıdır google play store'dan indir

arkadaşlar sürekli sd kart hasarlı hatası alıyorum.Biçimlendiriyorum yine olmuyor.Pc ye taktığımda hiçbir problem yok acil yardım edin çözümü nedir

Başka SD kart dene o zaman pc'ye ne taksan okur zaten

TheMadness

TheMadness

Üye
arkadaşlar bende lg 55lw650s hd dlna'lı led tv var nasıl direk ekran görüntüsünü oraya aktarabilirim

DLNA ile ekran görüntüsünü değil, medya dosyalarınızı aktarabilirsiniz. (Resimler, Videolar, Ses dosyaları)

Ereinion

Üye
benim sorduğum bir önceki sayfadaki konuda bana yol göstericek bir arkadaş yokmu acaba :hih:

ayrıca, new star soccerı tavsiye eden arkadaşa sesleniyorum. Bu nasıl bir illettir, nasıl bir bağımlılık nasıl kurtulucaz bundan??? :d: çok saçma bir oyun olmasına rağmen çok ince detayları ve bağımlılığı var.

bu tarz oyun tavsiyeleri bekliyoruz bunun yanına :)

master_sea

Üye
Arkadaşlar,
Benim Facebook bildirimlerinde bir sorun var. Artık mesaj ya da bildirim geldiğinde telefon bana Facebook bildirimi vermiyor. Facebook ayarlarında tüm bildirimler açık. Ayrıca üst araç çubugunda da Bildirimler aktif durumda, eşitleme kapalı.

He birde Yahoo da mail gelir gelmez bildirim veriyor ama Gmail de bunu yapmıyor. Eşitleme yaptığım anca Gmail bildirimlerim geliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

erkin2503

Üye
arkadaşlar acil bir durum söz konusu. halkbank internet bankaciligini kullanirm Bnkaya bna yollagi dogrlama sfresi gelmiyor. müşteri hız. uzunca konstktan snra telefonunuzun msj karakter ksitlamasi var ondan msj glmiyor size dediler. hattı başka tele takınca glr dedi. bnn çözümü vrmdir yardım ltfen

Arkadaşlar cevap verebilecek biri yokmudur

master_sea

Üye
Arkadaşlar cevap verebilecek biri yokmudur

Doğrulama kodu için paragraf dolusu kod gönderecek halleri yok. Belki de çok kısa diye mesaj gelmiyordur diyeceğim ama bunu da denemek çok kolay bir arkadaştan kendinize boş mesaj çekersiniz geliyormu gelmiyor mu bakarsınız.

İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Boş mesajı denermisiniz ?

erkin2503

Üye
boş mesaj attım. geldi. başka bankalar o kodu gönderiyor anlayamadım bir türlü

feti81

Üye

erkin2503

Üye
jelly bean yarın geliyormuş. yüklemelimiyiz

SilentOne

SilentOne

Üye
bildirim ayarlarina iti bak

master_sea

Üye
Arkadaşlar benim facebook bildirimlerim artık gelmiyor. Sonradan foursquare da da denedim her ne kadar kullanmasamda onunda ayarları acik olmasına rağmen bildirim vermediğini gördüm.

Yaptığım araştırma sonucunda android de sık sık karşılaşılan bir sorun olduğunu duydum yani android baZen bildirimler de bu gibi durumlar yapıyormuş ve sonra kendi kendine duzeliyormus, bilginiz var mi ?

erkin2503

Üye
teşekkürler cevabın için. arkadaşlar birşey farkettim geliştirici seçeneklerinde. etkinlikleri saklama yi isaretlrseniz telefonda takimalar oluyor kaldırınca takilmalar kalkıyor

ZuCChiNi

Üye
Faydalı bir konu olmuş. Yeni bir S3 kullanıcısı olarak sürekli takip edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

Üst Alt