master_sea
Üye
Bana daha gelmedi. Bari gün vermeselerdi ya da biraz fazla söyleselerdi![]()
Siz ne zaman doldurmustunuz formu ?
Benimki de hala gelmedide ondan sordum.
Bana daha gelmedi. Bari gün vermeselerdi ya da biraz fazla söyleselerdi![]()
Siz ne zaman doldurmustunuz formu ?
Benimki de hala gelmedide ondan sordum.
arkadaşım çok sağol s3 için böyle konular açtığın için benim sorunum internetten video seyredememek sözde flash player yüklü ama bazı sitelerin videosunu açmıyor çözersen sevinirim ayrıca benide ekliye bilirsin çakıl mavisi s3 sahibiyim
arkadaşlar acil bir durum söz konusu. halkbank internet bankaciligini kullanirm Bnkaya bna yollagi dogrlama sfresi gelmiyor. müşteri hız. uzunca konstktan snra telefonunuzun msj karakter ksitlamasi var ondan msj glmiyor size dediler. hattı başka tele takınca glr dedi. bnn çözümü vrmdir yardım ltfen
Bazı siteleri açarken "need plug in" uyarısı alıyorum. Bunu hangi programla çözebilirim. Firefox kullanıyorum.
Screenshot Galaxy SIII :
Laptop Ekranı :
arkadaşlar sürekli sd kart hasarlı hatası alıyorum.Biçimlendiriyorum yine olmuyor.Pc ye taktığımda hiçbir problem yok acil yardım edin çözümü nedir
arkadaşlar bende lg 55lw650s hd dlna'lı led tv var nasıl direk ekran görüntüsünü oraya aktarabilirim

çok saçma bir oyun olmasına rağmen çok ince detayları ve bağımlılığı var.
arkadaşlar acil bir durum söz konusu. halkbank internet bankaciligini kullanirm Bnkaya bna yollagi dogrlama sfresi gelmiyor. müşteri hız. uzunca konstktan snra telefonunuzun msj karakter ksitlamasi var ondan msj glmiyor size dediler. hattı başka tele takınca glr dedi. bnn çözümü vrmdir yardım ltfen
Arkadaşlar cevap verebilecek biri yokmudur
DLNA ile ekran görüntüsünü değil, medya dosyalarınızı aktarabilirsiniz. (Resimler, Videolar, Ses dosyaları)
bildirim ayarlarina iti bak
Arkadaşlar cevap verebilecek biri yokmudur
peki ekran görüntüsünü TV'ye verme imkanımız var mı bu telefonla?