Joker
Emekli Yönetici
Şarj'ın eskisi gibi gitmesi için düzenli olarak şarj etmeniz lazım.Bitmeden şarja takmayın.Bir kaç kez tekrarlarsan batarya kendine gelecektir.Türkiye güncellemesi çıktı.Az önce yaptım inş. bir sıkıntı çıkmaz.
Şarzı artık eskisi gibi fazla gitmiyor.
benim de yapali baya oluyo hayirdir sen de bi sorun mu var
Ben yaptım sıkıntısız kullanıyorum.
Evet Kies yardımıyla güncelleyebilirsiniz.Valla arkadaşlar ben güncelleme kontrolü yaptığımda "zaten en son sürümü kullanıyorsunuz" yazıyor. Sürüme bakıyorum eski sürüm. Pc bağlantısı ile mi güncellemem lazım acaba?
Bilemiyorum ama yüklü olmaması emin ol daha iyi.4.3 surumunde niye Knox uygulamasi yuklu olarak gelmedi?
Allah allah merak ettim nedenlerini sayabilir misin kardeşBilemiyorum ama yüklü olmaması emin ol daha iyi.
Gelmemesinin nedenlerini mi yoksa neden gelmesini istemediğimi mi açıklayayım ?Allah allah merak ettim nedenlerini sayabilir misin kardeş
Mümkün ise ikisi deGelmemesinin nedenlerini mi yoksa neden gelmesini istemediğimi mi açıklayayım ?
Öncelikle gelmemesinin sebebini tam olarak bilmiyorum ama yakın zamanda gelecek olan Kitkat güncellemesiyle beraber büyük ihtimalle geleceğini söyleyebilirim.Neden gelmesini istemediğime gelirsek ;Mümkün ise ikisi de
Rica ederimBenim icinde cok kotu bir durum cunku bende ayda bir rom degistiriyorum, bilgilendirme icin tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?