Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Peki bu openGI desteği android 4.3ilemi
Gelecek s3 e arkadaşlar..

.caner.

Üye
Mali 400 maalesef desteklemiyor OpenGL ES 3.0 ı. Bizim gpuda desteklemiyor .

Facebook uyg.
Senkronizasyon galeriyi isaretlemeden kaldiracaksin. Sorun çözülecek !!!

Merhaba markette call record adı altında bir kaç uygulama var root gerekmez pro sürümlerini kullanmaya çalış.

Çözüm odin le olur forumları incele IMEI değişikliği yapabilirsiniz.

Hayır octali s4ler de desteklemiyor ama sürücü çıkararak opengl desteği verecekler.s3 icin cikaracaklcar mi ben onu merak ediyorum. Bu konuda bir aciklama var mi ?

hamit_95

Üye
Opengl destegi cikinca ne olacak birisi anlatabilir mi?

Opengl destegi cikinca ne olacak birisi anlatabilir mi?
Opengl daha gelişmiş grafik desteği sunar ayrıca batarya güç vs vs konusunda da telefon daha iyi bir duruma gelir. Mesela asphalt 8 oynarken daha az şarj gider. Gölgeler, güneş ışığı gibi bir çok grafik daha gerçekçi olur. Takılmalar azalır.Telefonda oyun oynayanlar için olması gereken bir destek. Gerçi s3 güçlendirilmiş mali 400 kullanıyor oyun performansı çok çok da iyi değil ama opengl ile biraz daha iyi bir durma gelebilir.

Türe

Üye
OpenGl 3.0 'ı desteklemiyor ama yine de bazı özellikleri gelecektir.

Selam arkadaşlar,
Arkadaşım yurtdışından pasaport kaydı ile S3 aldı. Uzun süre kullandı. Sonra pasaport kaydı yapan kişi pasaport ve diğer kayıtları kaldırmış. Şimdi telefona imei sorunu var. Telefonun imei'si aslında orijinal. Ne yapmamız gerekiyor? Elimizde kullanılmayan eski bir Nokia var. Bunun imei'si ile değiştirmek mümkün müdür? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkürler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

juandias

Üye
mrb arkadaşlar.. telefonda 3g ile internette gezerken birden internet kesildi ve sağ üstteki mobil veri simgesi kayboldu. İnternete giremiyorum o zamandan beri. Telefonu yeniden başlattım, mobil veriyi açıp kapattım defalarca düzelmedi. Mobil veri açık olmasına rağmen simgesi ekrana gelmiyor ve internete girmiyor. Sorun nedir nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler...

Mrb arkadaşlar,
Bendeki problem şu; samsung s3 telefonumun yeni msj yazma bölümüne girdiğimde, alıcı ekle kısmındaki rehber butonuna basıyorum ve rehberden bi kişi (alıcı) seçiyorum ve tamam diyorum. Fakat bana ''Bazı alıcılar geçersiz numaralar sahip. Geçersiz alıcılar eklenmedi'' şeklinde bir uyarı veriyor ve kişiyi alıcılar kısmına eklemiyor. (bu alıcı eklememe işlemini numarasının başında +90 olmayan kişilerde yaptığını farkettim. Ama bu sorunun diğer s3 kullanıcılarında olmadığını biliyorum) Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar. kafayı yememe ramak kaldı. lütfen yardım edin. sorunumu Samsung müşteri hizmetleri bile çözemedi.
Mrb Arkadaşlar,
Dün gece sabaha kadar uyumayıp uzun uğraşlarım sonucu sorunumu çözdüm. Kendi soruma kendim cvp vereyim! Tlfnu kiesten yedekledim ilk önce ve telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. (sd kartı çıkararak). Tlfn sıfırlandığında kendi kendine bi güncelleme yaptı. baktım sorunum düzelmemiş. daha sonra tlfnu kiesten tekrar geri yükledim. bu geri yüklemeden sonra tlfn tekrar bi güncelleme yaptı ve kapanıp açıldı. ve bu yeni güncellemeden sonra sorunum düzeldi. ayrıca tlfna yeni özellikler geldi. Bu son güncelleme neyin nesi anlamış değilim ama sorunum bu güncellemeden sonra çözüldü. Bugün arkadaşımın s3 üne baktım, onun tlfnunda da en son sürüm yüklü demesine rağmen sürümlerimiz farklı. ve bendeki ek özellikler onda yok. Galiba Samsung dün gece ki halimi hissetmiş olacak ki gece bana özel sürüm yükledi tlfna! :-)
Dün gece ki uykusuzluktan sonra Şimdi uyumak istiyorum artık :-))

mycom

Üye
Güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.