omursevim
Üye
Mali 400 maalesef desteklemiyor OpenGL ES 3.0 ı. Bizim gpuda desteklemiyor.
Opengl daha gelişmiş grafik desteği sunar ayrıca batarya güç vs vs konusunda da telefon daha iyi bir duruma gelir. Mesela asphalt 8 oynarken daha az şarj gider. Gölgeler, güneş ışığı gibi bir çok grafik daha gerçekçi olur. Takılmalar azalır.Telefonda oyun oynayanlar için olması gereken bir destek. Gerçi s3 güçlendirilmiş mali 400 kullanıyor oyun performansı çok çok da iyi değil ama opengl ile biraz daha iyi bir durma gelebilir.Opengl destegi cikinca ne olacak birisi anlatabilir mi?
S3 game over oldu yaniOpenGl 3.0 'ı desteklemiyor ama yine de bazı özellikleri gelecektir.
S4 de desteklemiyor. Bu demek değil ki öldü.S3 game over oldu yanineyse sağlık olsun
Oyun açısından çok büyük bir fark yaratır. OpenGL 3.0 la oyunlar konsol seviyesine geldi.S4 de desteklemiyor. Bu demek değil ki öldü.
Mrb arkadaşlar,
Bendeki problem şu; samsung s3 telefonumun yeni msj yazma bölümüne girdiğimde, alıcı ekle kısmındaki rehber butonuna basıyorum ve rehberden bi kişi (alıcı) seçiyorum ve tamam diyorum. Fakat bana ''Bazı alıcılar geçersiz numaralar sahip. Geçersiz alıcılar eklenmedi'' şeklinde bir uyarı veriyor ve kişiyi alıcılar kısmına eklemiyor. (bu alıcı eklememe işlemini numarasının başında +90 olmayan kişilerde yaptığını farkettim. Ama bu sorunun diğer s3 kullanıcılarında olmadığını biliyorum) Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar. kafayı yememe ramak kaldı. lütfen yardım edin. sorunumu Samsung müşteri hizmetleri bile çözemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?