H.TOGAN
Üye
zafer nerde var bana yardımcı olsana hangi bölümde
aynen benimde gri n8 den sonra beyaz s3 um oldu ama sanirim nokia daha iyi n8 in rami dusuk ama bana daha hizli gibi geldi yada bilmiuorum el aliskanligi olabilirNihayet Nokia N8 den sonra, Cakil mavisi S3 um oldu. Hayirli olsun. Yaşasın özgürlük.
aynen benimde gri n8 den sonra beyaz s3 um oldu ama sanirim nokia daha iyi n8 in rami dusuk ama bana daha hizli gibi geldi yada bilmiuorum el aliskanligi olabilir
Arkadaşlar benim bir kulaklık almam lazım. Şöyle deneyip memnun kaldığınız, s3 ile uyumlu kulakiçi mikrofonlu kulaklık var mı? Ne önerirsiniz?
jabra beyaz bluetooth Kulaklık var Güzel hem konuşma hemde muzik çalar destekli şarjı 8-10saat gidiyor dikkat edin her kulakliktan müzik dinliyemiyordunuz birçok bluetooth Kulaklık ls sadece konuşma yapılabilmektedir
Tekrar teşekkürler, bu belirttiğimiz özelliklerde önerebileceğiniz birkaç alternatif var mı? onlara bakayım ilk fırsatta. (NOT: Fiyat araştırmadım; ama 75-80 TL'yi pek geçmek istemiyorum.)kulaklıklar tüm bluetooth özellikli telefonlarla uyumludur tavsiyem yakaya takılan yarım kablolu olan bluetooth Kulaklık alın diğeri beyne zararlı olabilir bu dediğim kulaklıklarin çift kulaklık li olan modelleri de var ses kalitesini ve ortam sesini desteklediğini deneyin teyit edip alın
Bu güncellemeyi kies le inderebirirmiyiz acaba talebiniz sıraya göre değerlendirmeye alınacak diyor..Arkadaşlar bugun s3 e güncelleme gelmiş. Benim telefona gelmedi. 4.1.2 iyileştirme güncellemesiymis. Nedendir acaba ?
indirebilirsin hocam su an ben indiriyorumBu güncellemeyi kies le inderebirirmiyiz acaba talebiniz sıraya göre değerlendirmeye alınacak diyor..
indirebilirsin hocam su an ben indiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?