Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Nihayet Nokia N8 den sonra, Cakil mavisi S3 um oldu. Hayirli olsun. Yaşasın özgürlük.
aynen benimde gri n8 den sonra beyaz s3 um oldu ama sanirim nokia daha iyi n8 in rami dusuk ama bana daha hizli gibi geldi yada bilmiuorum el aliskanligi olabilir

aynen benimde gri n8 den sonra beyaz s3 um oldu ama sanirim nokia daha iyi n8 in rami dusuk ama bana daha hizli gibi geldi yada bilmiuorum el aliskanligi olabilir

İnanamıyorum bu yorumuna.Bende N8 kullandım kamera
Hariç berbat bur telefon telefon kendi kendine brick oluyordu
dokunmatıği berbattı ayrıca nokia nin marketinde birtane dürüst brüst
uygulama yok .

flogard

Üye
paylaşımlar için teşekkürler çakıl mavi S3

Oh sonunda telefonun sayacını sıfırlayabildim..

nokin79

Üye
bende almak istiyorum ama fiyatı nezaman 900 olur

safakk34

Üye
Arkadaşlar telefonum bi kaç gündür donmaya başladı hic böyle yapmazdi 1 yıldır kullanıyorum ilk defa oluyo gunde 3-4 defa donuyo sizdede oluyomu acaba bataryayi söküp takmam gerekiyo baska türlü acilmiyo bazende kapaniyo . Çözümünü bilen var mi ??

Arkadaşlar şebeke modunu otomatik yaptığım zaman şebeke sorunu yaşıyorum 2 diş eksik çekiyor aynı telefondan kardeşimdede var ikisini kıyasladım hatları değiştirdim her yolu denedim ama benim telefon az çekiyor şebeke gücü bende 7-9 asu arasındayken diğer telefon aynı hatta 14-16 asu larda
neden olabilir telefonlarda root rom falan yok

Beyaz 16 gb kullanıcısı olarak beni de ekleyebilirsiniz.sorunum şu daha öncesi yoktu ama her konuşmada ses tuşları ile ses düzeyini arttırmam gerekiyor yoksa karşı taraf'ın sesi düşük düzeyde oluyor bunu nasıl yapabilirim? her defasında arttırmaktan bıktım artık

- - - Eklendi - - -

Beyaz 16 gb kullanıcısı olarak beni de ekleyebilirsiniz.sorunum şu daha öncesi yoktu ama her konuşmada ses tuşları ile ses düzeyini arttırmam gerekiyor yoksa karşı taraf'ın sesi düşük düzeyde oluyor bunu nasıl yapabilirim? her defasında arttırmaktan bıktım artık

korays3

Üye
Arkadaşlar benim bir kulaklık almam lazım. Şöyle deneyip memnun kaldığınız, s3 ile uyumlu kulakiçi mikrofonlu kulaklık var mı? Ne önerirsiniz?

vega1977

Üye
jabra beyaz bluetooth Kulaklık var Güzel hem konuşma hemde muzik çalar destekli şarjı 8-10saat gidiyor dikkat edin her kulakliktan müzik dinliyemiyor birçok bluetooth Kulaklıkla sadece konuşma yapılabilmektedir

korays3

Üye

Peki, bluetooth kulaklıklar hep tek kulağa mı olur? Çift taraflılar var mıdır? Ses kalitesi ve kulaktaki rahatlığı kabloluya göre nasıldır? Bir de atıyorum s3'e uyan bir bluetooth kulaklık alsam, 2 gün sonra başka bir telefona geçtiğimde ona da uyum sağlayabilir mi?Yanıtınızı bekliyorum, teşekkürler.

Arkadaşlar bugun s3 e güncelleme gelmiş. Benim telefona gelmedi. 4.1.2 iyileştirme güncellemesiymis. Nedendir acaba ?

vega1977

Üye
kulaklıklar tüm bluetooth özellikli telefonlarla uyumludur tavsiyem yakaya takılan yarım kablolu olan bluetooth Kulaklık alın diğeri beyne zararlı olabilir bu dediğim kulaklıklarin çift kulaklık li olan modelleri de var ses kalitesini ve ortam sesini desteklediğini deneyin teyit edip alın

korays3

Üye
Tekrar teşekkürler, bu belirttiğimiz özelliklerde önerebileceğiniz birkaç alternatif var mı? onlara bakayım ilk fırsatta. (NOT: Fiyat araştırmadım; ama 75-80 TL'yi pek geçmek istemiyorum.)

indirebilirsin hocam su an ben indiriyorum

Emre şimdi denedim ama başaramadım.Kısa bir anlatırmısın rica etsem bana nasıl yapıcam
tamam emre sorunu çözdüm kiestenmiş şua na indiriyorum

Acaba 4.2.2 mi geldi ..

- - - Eklendi - - -

yuhhh .güncelleme ile birlikte quadrant benchmark testi 6222 puana yükseldi daha evvel 5855 puan görebiliyordu performans güncellemsi sanırım birde tarayıcıda bildirimler değişmiş ..

vega1977

Üye
ben jabra yi 80 tl ye almıştım geçen sene

- - - Eklendi - - -

kies üzerinden son s3 guncellemesini yaptım root gitti framaroot ile yapmıştım tekrar root yapmaya çalıştım failed try another exploit if diyor samsung root için önlem fln mı aldı yoksa benim tel de mi sorun var şimdi ne yapmalıyım