Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Konu Sahibi

Kilcal bir cizikmi yoksa catlakmi kardesim

Konu Sahibi

Jelatin yok flip cover var.

Flip cover iyibir koruyucu gercekten bende kullaniyorum hemde ekran koruyucu jelatin kullaniyorum 3-4 defa elimden dustu ama hep duserken flip cover kapagi kapandi oyle dustu , en saglam flip cover

Kilcal bir cizikmi yoksa catlakmi kardesim

Kilcal cizik kardes catlak olsa napardm bilmem kilcal bile olsa morel bozmaya yetior

- - - Eklendi - - -

Flip cover iyibir koruyucu gercekten bende kullaniyorum hemde ekran koruyucu jelatin kullaniyorum 3-4 defa elimden dustu ama hep duserken flip cover kapagi kapandi oyle dustu , en saglam flip cover
flip cover bendede var ama sanirim pahaliya aldim golddan 1 hafta once 60 tl ye

Konu Sahibi
Kilcal cizik kardes catlak olsa napardm bilmem kilcal bile olsa morel bozmaya yetior

- - - Eklendi - - -

flip cover bendede var ama sanirim pahaliya aldim golddan 1 hafta once 60 tl ye

Keske ekran koruyucu jelatin kullansaydin kardesim

Sizi kiskandirabilir

Tepkiler: Androidsever

Suyaka

Üye
55 ile 65 TL arasında.

Suyaka

Üye
Bende 60 a aldimda goldda 26 lirami ne yazior suanda onun resmini koymuslar ama deri kilif yazior

Bahsettiğin şey 'Turn Samsung İ9300 Flip Cover Kapaklı Standlı Deri Kılıf' gibi birşey sanırım. O flip coverdan farklı bir ürün.

Bahsettiğin şey 'Turn Samsung İ9300 Flip Cover Kapaklı Standlı Deri Kılıf' gibi birşey sanırım. O flip coverdan farklı bir ürün.
Bundan bahsediyorum kardeşim

Bence bundan bahsediyorsun »
Evet benm yolladıım linktekini aldım ben 60 TLYE Fakat şuanda aynı ürünün resmibi koymuslar 26 TL yazıor aynı ürün deilmi ?