Galaxy S3 i9300 Samsung Galaxy s3 için Boeffla Kernel Ayarları. (DAHA İYİ ŞARJ DURUMU ve STABİLİTE)

Sponsorlu Bağlantılar

ntkllr

ntkllr

Üye
S.a. Anlatımınız için çok teşekkürler.Ancak benim sorum olacak.Ayarların en sonunda "uygula" demek yeterlimi ? yoksa yukarda "eylem" sekmesinden flashla deyip stabili seçip kerneli indirip flash lıyacakmıyız ? Tekrar teşekkürler !

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
S.a. Anlatımınız için çok teşekkürler.Ancak benim sorum olacak.Ayarların en sonunda "uygula" demek yeterlimi ? yoksa yukarda "eylem" sekmesinden flashla deyip stabili seçip kerneli indirip flash lıyacakmıyız ? Tekrar teşekkürler !
uygula demeniz yeterli

esoni

Üye
hocam bunları yaptıktan sonra bu config programını kaldırabilirmiyiz

ciwano0114

Üye
tum romlar icin gecerlimi bu. resurracitiion lolipop diye bir rom yukledim . sarj icin faydasi olurmu. ve yeni kernel mi yuklemem gerek?

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Boeffla kernel kurulabilen, destekleyen tüm costum romlar için geçerlidir bu ayarlar!

• Beğen
Tepkiler: mesut0114

ctnkyahsn

Kapalı Hesap
Nordic romu için olur mu?

yankeefb

yankeefb

Üye
:tşk:

kıbrıslıönder

kıbrıslıönder

Üye
teşekürler

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
hhararli

hhararli

Üye
üstad ses için nasıl bir ayar yapmamız lazım

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
ses kısmında yapabilirsin açık konuma getir ama höparlürü fazla açma

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ses ayari onerim var ama bi suredir kullanmadigim icin kelimesi kelimesine hatirlamiyorum. ayarlar soyleydi
dac overlamp ayari isaretli
full tuning isaretli
ekolayzer eargasm secili. bu ayarin hemen altinda bass ile ilgili bisey varsa o da isaretli olsun
kulaklik ses seviyesi 50
bu ayarlarda sesi acinca bassli kisimlar cizirti yapiyorsa en azindan creative ep630 gibi bi kulaklik oneririm ses cok kaliteli oluyor bu ayarlar ve kulaklik birlesince

hoparlor icin ses seviyesini degistirmeye gerek yok isteyen speaker tuning secenegini isaretleyebilir oyunlarda ses titresimli oluyordu zevkli ama muzik dinlerken cizirti yapiyor hoparlorun bass'i zayif oldugu icin

ciwano0114

Üye
Boeffla kernel 7.4 flashladım. Bu ayarlara gerek varmı acaba?
Zaten daha stabilite için kernel sürümü yükseltilmiyormu?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ses kısmında yapabilirsin açık konuma getir ama höparlürü fazla açma
kardeşim bu boffle kerneli kernel temizleyici kullanıptamı yüklemek daha iyi yoksa direk üstüne mi yüklemek daha iyi çünkü silip yükleyince modem dosyası mk6 oluyor ??

Üst Alt