HolyCarboy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence telefonun camı gayet ince ve çizilmeye karşı meilli ekran koruyucu almakda gec kalmıs olabilirimewt drop testlerde sonuç felaket oluyo. bende ekran çizilmesin diye ekran koruyucu aldım telin arkası içinde kılıf aldım. nette bi adam bıçakla fruit ninja oynuyo telde sorun olmuyo ama seninki nasıl çizilmiş anlamadım.
Valla çok saol kardeşim senÜstat belki saçma olucak ama tırmak yeme alışkanlığın varmı
Neden sordun dersen bendede vardı N8 kullanıyordum bende S3 almadan önce N8 de Gorilla Glass'ın 1. nesliydi ben bunu bıçakla bi deniyim dedim harbıdende çizik olmadı bi gün alışkanlık işte tırnak yeme alışkanlığım vardı ve sana şunu söyliyim tırnak yediğinden sonra tırnaktaki eğrilik bir iğneden daha keskin olabiliyor ve ben o tırnakla n8 de çok büyük bir çiziğe yol açmıstım ve o günden sonra bu alışkanlığı bıraktım 1 bucuk seneye yakın oluyor üstat
Yani dediğim gibieger böyle bi alışkanlık varsa ondanda kaynaklanıyor olabilir kardeşim
Üstat belki saçma olucak ama tırmak yeme alışkanlığın varmı
Neden sordun dersen bendede vardı N8 kullanıyordum bende S3 almadan önce N8 de Gorilla Glass'ın 1. nesliydi ben bunu bıçakla bi deniyim dedim harbıdende çizik olmadı bi gün alışkanlık işte tırnak yeme alışkanlığım vardı ve sana şunu söyliyim tırnak yediğinden sonra tırnaktaki eğrilik bir iğneden daha keskin olabiliyor ve ben o tırnakla n8 de çok büyük bir çiziğe yol açmıstım ve o günden sonra bu alışkanlığı bıraktım 1 bucuk seneye yakın oluyor üstat
Yani dediğim gibieger böyle bi alışkanlık varsa ondanda kaynaklanıyor olabilir kardeşim
Valla çok saol kardeşim seneğer soylemeseydin neydiği belirsiz çizikler devam edecekti evet tırnak yeme alıskanlığından oldu baska bir olanak göremiyorum bu stresten olan pis alıskanlığı artık umarım bunun sayesinde bırakırım
çok ilginç.benim ekranın tam ortasında da tırnak büyüklüğünde bir çizik oluşmuştu hiç tırnaktan olabileceği aklıma gelmezdiÜstat belki saçma olucak ama tırmak yeme alışkanlığın varmı
aynenbayağı bi tehlikeli bu tırnaklar
Bide ekranları çok pahalı diye duydum 600-750 tl arası diye aslı varmı bilmiorum ama sadece ekran değişmiyormuş ön panel komple değişiyormuş oyüzden bukadar pahalıymış sanırımYardımcı olabildiysem sevindim fazla stres yapma kardeşim
Bide ekranları çok pahalı diye duydum 600-750 tl arası diye aslı varmı bilmiorum ama sadece ekran değişmiyormuş ön panel komple değişiyormuş oyüzden bukadar pahalıymış sanırım
benim telefonun ekranı öyle çizildikten sonra mat olmayan ekran koruyucu ile kapattım.şimdi o çizik neredeyse hiç belli olmuyor ama ekran koruyucu telefonun ekranından daha beter çiziliyorEkrana bir jelatin yapıştırsam çiziği çok belli edermi acepher ihtimale karsı artık önlem almak lazım
Kardeşim Sorun değil jelatin istediğkadar çizilebilir fazla yıpranınca yenisini alır takarık problem yok bu arada senn demi S3 Çizildi ?
benim telefonun ekranı öyle çizildikten sonra mat olmayan ekran koruyucu ile kapattım.şimdi o çizik neredeyse hiç belli olmuyor ama ekran koruyucu telefonun ekranından daha beter çiziliyor
bendeki telefon S3 değil S1.Corning Gorilla Glass var.Kardeşim Sorun değil jelatin istediğkadar çizilebilir fazla yıpranınca yenisini alır takarık problem yok bu arada senn demi S3 Çizildi ?
Anladım Kardesim G.o sanada gerçekten Telefonun ekranının çizilmesi adama koyuor hele birde pahalı ve yeni olunca
bendeki telefon S3 değil S1.Corning Gorilla Glass var.s
telefonu bisikletle giderken çakıllı yola düşürmüştüm bir gram çizik yoktu ama bir tırnak ekranın ortasında 1 Cm lik çizik yaptı
Valla aynen dediğin gibi kardeş adamlar çok ağır darbelere karşı dayanıklı fakat en ufak darbeye karşıda çizilebilen bir ekran tasarlamışlarbu gorilla cok acayip bicak dayasan bisey olmaz ama en ufak gorunmez kazada ciziliyo telefon elimde dururken cizilmisligi bilr olmustur sadece dizime koymustum nasil oldu anlamadim. ama kac kez yere dustu hic bi dusmede etkilenmedi
Valla aynen dediğin gibi kardeş adamlar çok ağır darbelere karşı dayanıklı fakat en ufak darbeye karşıda çizilebilen bir ekran tasarlamışlar
Aynen ÖyleGarip biraz bu şuna benziyor karıncayı yüksekten yere bırak bisey olmaz hayvana ama elinle biraz bastirdihin zaman geberiyo hayvancagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?