samsung Galaxy S2 Omega v19.2 Jelly Bean 4.1.2 (multi windows)

Sponsorlu Bağlantılar

rastmus

Üye
ben de indiremiyorum

runcode.s2

runcode.s2

Üye
    Konu Sahibi
link saglam

yakup_

Üye
hocam bunu odinle kurabilirmiyiz telefonum rootsuz

runcode.s2

runcode.s2

Üye
    Konu Sahibi
malesef kurulmaz

dj_18

Üye
sim unlock istiyor cozum varmi

mpx02

Üye
benim galaxy s2 2.3.3. bende yükseltmek istiyorum sorun olurmu. yada ne yapmalıyım

happyayaz

Üye
sms günlüğü çıkıyor bnm arama kaydı ekranımda onun dışında hiç bi sorun yok tşkler.. .

bydiesel

Üye
selam runcode.s2 arkadaşım,
öncelikle emeğin ve paylaşımın için teşekkürler.
anlamadığım birkaç sorum vardı, mümkünse cevaplar mısın?
indirdiğimiz dosyayı telefon hafızasına atın demişsin bu dosya xwls8 olan 600 mb lik dosya olan mı?
cwm ve süper su bunlarda tel hafızasına atılacak mı?
biraz daha detaylı anlatırsan çok memnun olurum kardeşim daha önce odinle yapmıştım bu olayı ilk defa yapıcam
rica ediyorum.

runcode.s2

runcode.s2

Üye
    Konu Sahibi
selam runcode.s2 arkadaşım,
öncelikle emeğin ve paylaşımın için teşekkürler.
anlamadığım birkaç sorum vardı, mümkünse cevaplar mısın?
indirdiğimiz dosyayı telefon hafızasına atın demişsin bu dosya xwls8 olan 600 mb lik dosya olan mı?
cwm ve süper su bunlarda tel hafızasına atılacak mı?
biraz daha detaylı anlatırsan çok memnun olurum kardeşim daha önce odinle yapmıştım bu olayı ilk defa yapıcam
rica ediyorum.

tel hafızasına atılacak dosyalar:

kardeş 3 dosyayıda idir telefon hafızasına at
once cwm yazanı yukle ardından su yazanı yukle
ardından wipe data wipe cance yap
sonra XWLS8 yazanı kur gerisi konuda yazıyor iyi günlerde kullan..

NOT: Bunların hepsını tek seferde yapıcaksın telefonu restart etmeden birkerede ok.

bydiesel

Üye
tel hafızasına atılacak dosyalar:

kardeş 3 dosyayıda idir telefon hafızasına at
once cwm yazanı yukle ardından su yazanı yukle
ardından wipe data wipe cance yap
sonra XWLS8 yazanı kur gerisi konuda yazıyor iyi günlerde kullan..

NOT: Bunların hepsını tek seferde yapıcaksın telefonu restart etmeden birkerede ok.

valla bak bu son:))
zip limi çıkmış şekilde mi?

hayalet_20

Üye
defalarca yükledim ama her seferinde açılış ekranında kalıyor acılmıyor lütfen bi yardımcı olun

- - - Eklendi - - -

son yüklememdede açılışta yürüyen android geliyor başlangıç ekranı gelince ve ( unfortunately. viber has stopped) uyarısı geliyor sürekli işlem yaptırmıyor

runcode.s2

runcode.s2

Üye
    Konu Sahibi
defalarca yükledim ama her seferinde açılış ekranında kalıyor acılmıyor lütfen bi yardımcı olun

- - - Eklendi - - -

son yüklememdede açılışta yürüyen android geliyor başlangıç ekranı gelince ve ( unfortunately. viber has stopped) uyarısı geliyor sürekli işlem yaptırmıyor

yükleme işlemini anlatılan gibi tekrar yükleyin omega adamı yürüyecek kurulum sonrasında bekleyin masa üstü gelicek
sonta sıkıntısız kullanabilirsiniz

happyayaz

Üye

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar viber sorunlu zorla kapat yeniden başlat kısır döngüsüne giriyor ilk yükleyince silecem diye ne çektim
benim tavsiyem data yahut preload yahutta system dosyasının birinin içinde app klasöründe viber... ya da com.viber... şeklinde adı olan viber programının dosyası var onu silip(winrar ile açıp o dosya üzerine gelip delete basmanız yeterli) o şekilde kurmanız bu durumda hiç bir problem çıkmıyor.

cakal_2006

Üye
bu rom samsung i9100P modeline olurmu acaba ??

Üst Alt