Samsung galaxy s2 bekleyenler kervanı :)

Sponsorlu Bağlantılar

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
aynen bende 3d filme gitmiştim gözlerim çok ağrımıştı..bende sevmiyorum 3d yi..

anemik

anemik

Üye
bide pahalı anasını satim.:D ulan nerden nereye geldik.konuya göre galaxy s2 den bahsetmeliyiz :D

Glaxy Ace kullanan,dokunan warmı ? bi arkadaşım sorduda bana.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
bide pahalı anasını satim.:D ulan nerden nereye geldik.konuya göre galaxy s2 den bahsetmeliyiz :D

Glaxy Ace kullanan,dokunan warmı ? bi arkadaşım sorduda bana.

ben kurcaladım ama ace miydi fitiydi bilmiyorum genelde bunların menüleri aynı zaten dışı ve kamera gib özellikleri farklı.ben baktım acayip hoşuma gitti dedimki bu böyleyse s2 nasıldır dedim.yalnız ekran algılaması çok güzeldi.mesaj felan yazmayı denedim hoşuma gitti..

anemik

anemik

Üye
hmm.paramın tamamıyla s2 almayıp ace fln alıp kalanıyla alacaklarımımı halletsem acaba.

izo37

izo37

Üye
Alet Kargoya verildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii darısı başınıza tekrardan yarın elimde aksilik olmazsa. :yuru:yuru:yuru:yuru Kılıf + hafıza kartıda elimde :P

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Alet Kargoya verildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii darısı başınıza tekrardan yarın elimde aksilik olmazsa. :yuru:yuru:yuru:yuru Kılıf + hafıza kartıda elimde :P

hadi hayırlısı kardeşim önce eline geçsin bir kullan hevesini al haberlerini bekliyorum..

izo37

izo37

Üye
Eyv aynam :D sizinde olur inş kısa zamanda.

emreilhans

emreilhans

Üye
türkiye fiyattı 1500 filan olursa yada 1650 filan BENİDE YAZ BENİDEEE :D :D :D

izo37

izo37

Üye
100 tlye telefonmu değişiceksin :) zaten bunu alan normal biri değil teknolojiye hasta ve seven biridir farzedinki fiyatı düşmedi napacaksın emre? beklicekmisin tabiki hayır canına tak dicek yemişim 100 farkı dicek alıcaksın ee ozamana kadar beklediğin boşa gidecek.

emreilhans

emreilhans

Üye
yav kaç olur arkadaş ben onu anlamadım :S :D çünki iphone4 almayıda düşünüyorum. çünki 5-4s çok pahalı olacak muhtemelen!

izo37

izo37

Üye
emre hem diyosun s2 süper hemde iphone diyon :D iphonu 2ye katladı diye bas bas bağırıyoz sesimiz gelmiyomu? :) iphone alırsan kısıtlı kısıtlı kullanıcaksın.

----------Eklendi 09.06.2011 @ 00:26:38 ---------- Yazıldı 08.06.2011 @ 23:09:39 ----------

adamın biri forumda şiir yazmış pess doğrusu :D

Senin bekledim TR'ye gelmeni,
Ama hiç gelmedin,belkide HB'ye-Ereyona göre 30 una kadar hiç gelmeyeceksin.
Muradıma eremedim,
Sayaç belası yüzünden !
Uğruna internet paketimi feda ettim,
Ne zamandır incelemelerini izlerim.
Gelmeni HERŞEYDEN ÇOK isterim.

Güllerim soldu seni beklerken,
Ağzım açık kaldı incelemelerini izlerken.
Leyla ile Mecnun gibi özlemini duyarken.
Ama bir gün geleceksin,
XXL özlemini sona erdireceksin.
Yine süpersin, yine süpersin.

Seni her zaman beklerim,
2 yıl sonrada gelsen yine isterim, yine isterim...

emreilhans

emreilhans

Üye
dostum iphone ayrı birşey yani bunu tartışmaya gerek yok! mesela m.ö m.s var İPHONE'DEN ÖNCE İPHONEDEN SONRA var. kim öncelik etti? hala kim ile kapışıyorlar testlerde? iphone 4 ile :oke: yani o herzaman alıncak telefonun yanında kafayı karıştırır . şahsi fikrim

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
emre hem diyosun s2 süper hemde iphone diyon :D iphonu 2ye katladı diye bas bas bağırıyoz sesimiz gelmiyomu? :) iphone alırsan kısıtlı kısıtlı kullanıcaksın.

----------Eklendi 09.06.2011 @ 00:26:38 ---------- Yazıldı 08.06.2011 @ 23:09:39 ----------

adamın biri forumda şiir yazmış pess doğrusu :D

şiire öldüm gülmekten yaaa:kop::kop::d::d::d::d::d:
ama adam güzel yazmış..

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus black hem fiyat olarak hem tasarım olarak hemde kalite olarak yer bu telefonu bence.. abartılacak kadar ıyı bı telefon degıl kı bu..

berkcombil

Üye
donanımhaberde'de var galaxy s2 konusu şiir oradan alıntı.Bu arada aklında iPhone ile ilgili şüphe bulunan arkadaşları yeni iPhone modeli çıktıktan sonra Galaxy S2 ile karşılaştırmaya davet ediyorum.Malum iPhone4 2010,Galaxy S2 2011 telefonu.Bakalım yeni iPhone nasıl birşey olacak:naughty:

anemik

anemik

Üye
iphone u saf dışı bırakıp karar verin.çok pahalı olması dezavantaj.bence samsung alın.ama tabikide iphone üzerine başka bişi tanımam.ama bu kadarda para vermeyin yazık günah.en fazla 1200-1300 verin derim ben..

izo37

izo37

Üye
EVVVVETTT tel elimde arkadaşlar :D darısı başınıza berk donanımhaberde nickim cruel :D ordan aldım zaten şiiri ayrıca iphon miphon bırakın siyahına beyazına hasta olucaksınız diyorum başkada bişey demiyorum hız muhteşem şarzım bitti şuan şarzda dolsun resim video atıcam birazdan:)

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
EVVVVETTT tel elimde arkadaşlar :D darısı başınıza berk donanımhaberde nickim cruel :D ordan aldım zaten şiiri ayrıca iphon miphon bırakın siyahına beyazına hasta olucaksınız diyorum başkada bişey demiyorum hız muhteşem şarzım bitti şuan şarzda dolsun resim video atıcam birazdan:)

diğer konuda cevap yazım izo37.. telefon yorumlarını bekliyoruz ona göre..
sana bazı sorularımı mesaj olarak atıcam tamam mı..

izo37

izo37

Üye
ok ayna.