Samsung galaxy s2 bekleyenler kervanı :)

Sponsorlu Bağlantılar

anemik

anemik

Üye
nokia , iphone , samsung hepsinde bi hile var.üretirken adam gibi kolaylaştırsalarda kullansak.ztn her alan illegal yapıyo :D

buldum papağan 950tl :D yok dedim abi saol kalsın.telefon alırım videolarını izlerim dha ii

nexpow

nexpow

Üye
:):d::d::d:

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
nokia , iphone , samsung hepsinde bi hile var.üretirken adam gibi kolaylaştırsalarda kullansak.ztn her alan illegal yapıyo :D

buldum papağan 950tl :D yok dedim abi saol kalsın.telefon alırım videolarını izlerim dha ii
verilmez o kadar para papağana zaten ya hakketten telefon alırsın yani..

anemik

anemik

Üye
ama apayrı bişi yaw.konuşan bi yaratık :D:D nse npalm artk bkalım fiyatlara tlfnlara.

izo37

izo37

Üye
anemik ayna gibi sende bu forumun nadiren adamlarındansın :D alemsin vesselam.

anemik

anemik

Üye
ama iphone dha ii :d::d::d::d::d::d:

izo37

izo37

Üye
iphon diyip durma hacı :D gelsinde tel resimleri videoları gördükce görürüz elmayı :D

anemik

anemik

Üye
ama iphon diyoruz burda :D adamların bluetoot ları bile asil.tek kendi aralarında,düşmüyo öteki telfnların seviyeye :D

izo37

izo37

Üye
anlamadımki ne demek istediğini :D

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
iphonelerin blututları sanırsam başka telefonlarla çiftleşmiyormuş onu demek istiyor sanırsam arkadaş..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
jailbreak yapılmadıkça ne apple marka dışında bluetooth görebilir, ne apple marka dışında kulaklık vs. çalışabilir ve ne de apple marka dışında görüntülü görüşebilir.

izo37

izo37

Üye
ölme eşeğim ölme hep kendisinden alacaz işimiz gücümüz yokta.

anemik

anemik

Üye
öle bi kurmuşlarki düzeneği.görüntülü aramak için bile karşındakinin iphon almasını bekliyon :) kalite budur işte :D bkalım yeni cıkanında ne eksik olucak.klasik artk,her modelde bi hata.samsung glaxy s2 o yüzden dha ii :P :D

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s2 süper ötesi yaa..

anemik

anemik

Üye
merak ettiğim tek şey bu saatten sonra ne özellikler gelicek ek olarak yeni telefonlarda.hadi s2 cıktı.s3 seneye gelir o zmn nolcak.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
merak ettiğim tek şey bu saatten sonra ne özellikler gelicek ek olarak yeni telefonlarda.hadi s2 cıktı.s3 seneye gelir o zmn nolcak.

muhtemelen 3d çekim touchwiz 5.0 3d arayüzlü menüler felan tabi tahmini konuşuyorum teknolojiin sonu gelmiyor çıkar elbet birşeyler..

viranufuk

viranufuk

Üye
o da bize yemek yapar heralde olmadı çamaşır ütü vs. hatta bekarlarında işini görür:)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
tahmini olarak
Yeni arayüz gelir
Yeni tasarım gelir
Nfc gibi özellikler gelir
Daha güçlü donanım gelir.
Gözlüksüz 3d gösteren özel ekran gelir (bkz. Lg optimus 3d)

Yani şu 3d dışında pek değişmez gibi yani s2 sizi bayaa bi götürür teknolojiye göre.

anemik

anemik

Üye
gözlüksüz 3D pek güzel değil ya.nintendonunda var.pekte güzel değil yani.alışamadım bn 3D ye.sinemada bile bıraktım artık gitmeyi.normal görüntüye gidiyorum en güzeli.gözlerim agrıyor.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
gözlüksüz 3D pek güzel değil ya.nintendonunda var.pekte güzel değil yani.alışamadım bn 3D ye.sinemada bile bıraktım artık gitmeyi.normal görüntüye gidiyorum en güzeli.gözlerim agrıyor.

onun nedeni şu, görüntü her daim perdededir.. yanı yakın olan uzak olan herşey sabit bir noktadadır, perde üzerinde.. ama siz 3d izlediğiniz için yakın ve uzak görüntüleri birbirinden ayırmak için gözleriniz netlemeye çalışır. ama netlemeye çalıştıkça bulanır çünkü görüntü tek bir yerdedir. bu durumda da gözleriniz ağrır.