Samsung galaxy s2 bekleyenler kervanı :)

Sponsorlu Bağlantılar

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
kanmayın arkadaşım alın en az 3 yıl kullanın. Eskiyosa eskisin napalım. S2 alan arkadaşlar seneye S3ü bekleyenler kervanında gözükür mü acaba

ben gözükmem şahsen bir telefonu senelerce kullanan briisiyim bu yüzden s2'yi bekliyorum zaten yoksa çoktaan n8 almıştım kullanmıştım ve satıp s2 alırdım ama diil işlte..

izo37

izo37

Üye
aynen işimi fazlasıyla görecek yoksa hastalık bu sonu yok shockta söylemiş eksik bir kaç şey yapıyolar yoksa samsung değil sadece diğer firmalarda bütün özellikleri doldurur süper bir telefon çıkarırlar eeee sonra napacaklar başka telefon satamazlar :) s2deki özellikler bana fazlasıyla yeteceği icin 5 sene tel almam bidaha.

fahreneit

Üye
Androidtelefonlari.com da 1400 tlye indi soyleyen olduysa affola :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
aynen işimi fazlasıyla görecek yoksa hastalık bu sonu yok shockta söylemiş eksik bir kaç şey yapıyolar yoksa samsung değil sadece diğer firmalarda bütün özellikleri doldurur süper bir telefon çıkarırlar eeee sonra napacaklar başka telefon satamazlar :) s2deki özellikler bana fazlasıyla yeteceği icin 5 sene tel almam bidaha.

Aynı yöntemi apple yapıyor :D dolduruyor özellikleri ve yeni özellikler gelene dek bi daha cihaz çıkarmıyor. :D

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Androidtelefonlari.com da 1400 tlye indi soyleyen olduysa affola :D

yok yok düşmedi senin gördüğün kdvsiz fiyatı detaylarına tıkla görürsün..

----------Eklendi @ 23:25:19 ---------- Yazıldı @ 23:24:32 ----------

aynen sana katılıyorum zaten durmadan telefona para harcarsan israf bence işini görecek brişey al uzun süre kullan yani..

izo37

izo37

Üye
Valla dedim 1400e düştüyse 1653 tl ödedim yoksa indirimimi yaparlar :D kdvsiz fiyat o aradım konuştum ali beyle ben direk koreden orjinal getiriyorlarmış bu firma şuan bilinmesede teknik ekibi ve yeni yeni kendini duyurmaya başlamış bence ben bile yeni duydum siparişimi verdim demekki güveni verebiliyolar esasen ben birazda gözümü kapattım canıma tak etti ama hayaliyede verecek paramız yok esasen :) bugun bir abimizin htc hd 2 yi elime aldım 4.3 lük büyüklüğünde e şimdi benimkide böyle olacak dedim nereme sokim bunu abi :D dediki nedemek istiyosun :) sen yanlış anlama alışmışsın sen kullana kullana bana daha yeni gelecek alışırmıyım acaba dedim alışmış kudurmuştan beterdir dedi. Yıkıldım :D

anemik

anemik

Üye
öyle dionuzda seneye görmek isterim sizi.hiç aklımıza gelmeyen ekstra bi özellik koyarlar herkes saldırır yine telefonlara.3G kimin aklına gelirdi ? HD video kmini aklına gelirdi.gider bi 3 boyutlu yapar dha değişik bşi yapar bnde dahil herkes 1.5milyara aldgnz telefonları satıp 700 e koşup onlardan alırız emin olun :)
inş böle gider deyin geçin ama dediğim gibi olucak gözüküyor :D

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Valla dedim 1400e düştüyse 1653 tl ödedim yoksa indirimimi yaparlar :D kdvsiz fiyat o aradım konuştum ali beyle ben direk koreden orjinal getiriyorlarmış bu firma şuan bilinmesede teknik ekibi ve yeni yeni kendini duyurmaya başlamış bence ben bile yeni duydum siparişimi verdim demekki güveni verebiliyolar esasen ben birazda gözümü kapattım canıma tak etti ama hayaliyede verecek paramız yok esasen :) bugun bir abimizin htc hd 2 yi elime aldım 4.3 lük büyüklüğünde e şimdi benimkide böyle olacak dedim nereme sokim bunu abi :D dediki nedemek istiyosun :) sen yanlış anlama alışmışsın sen kullana kullana bana daha yeni gelecek alışırmıyım acaba dedim alışmış kudurmuştan beterdir dedi. Yıkıldım :D

koptumm yaa asıl sen ne ilginç adamsın @izo37:kop::kop::kop::ehe:ehe:ehe:ehe
bende büyüklüğünü tereddüt ediyoprum ama alışırız heralde..

izo37

izo37

Üye
Anemik şuanda kullandıgım tel bile biton özelliği var hangisini kullanıyoruzki? :) yada ben kullanıyorum en azından rahat bir cihaza geçtiğim icin daha iyi olacak ondaki özellikler kendimce bana yetecek hd film izleyebiliyosun hd cekim yapabiliyosun en sevdiğim şeyler şuan bu cokta gerisinde kalmaz nekoyarlar ancak çift cekirdeği 4 cekirdek yaparlar bunun zaten sonu yok pc alıyosun 2 tane çift cekirdek var mesela gittim i7 aldım yakında bununda turşusu cıkar aldınmı kullanmayı düşünüyorum artık.

fahreneit

Üye
Kapida odemeye kdv dahil mi bilen varmi kapida odemeyle alicam buyuk ihtimal acilsin bi :D

anemik

anemik

Üye
bn bilmiyorum artk karar veremiyorum.iphone 3 kullandım bi ara sattım snra iyi bi fiyata.garantisiz almıştım ztn.galaxy de gördüm hoşuma gtti almadm.glaxy 2 alırım diye düşünüyodumda şmdi öncelik Papağan.bi jako papağan alıp konuşturiyim snra anca toplarım ztn telefon parasını :D

izo37

izo37

Üye
Anemik konuşan köpek varmı :D

anemik

anemik

Üye
konuşan köpek ne alaka :D

izo37

izo37

Üye
Yetenek var sende ozaman diyecektimde :)

izo37

izo37

Üye
siparişimi verdim bakalım :) tel gelmeden bellek gelicekmi yoksa tel gelip bellek sonramı gelicek androidtelefonlari.com ali bey yarın getirirse trye cihazları 1 2 günede tel elimde inş.

nexpow

nexpow

Üye
işşalah hayırlı olsun fakat ekran 4,3' kullanması zor olur fakat onun verdigi avantajlar daha fazladır :)

izo37

izo37

Üye
Saol kardeş işte diyomya biraz büyükcene :D elimize sığarmı sığmazmı denicez :P

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
senin cihaz hele bi gelsinde hayırlısıyla izo37 ilk sorum kullanımı avuçta tek elle rahat kullanılcakmı mesaj yazılcak mı merak ediyorum!!

izo37

izo37

Üye
Eline al diyosun :) doğru diyosun ondan sorun olmaz bencede root moot diyolar cokmu iyi bişey bu root :D