Samsung galaxy s2 bekleyenler kervanı :)

Sponsorlu Bağlantılar

izo37

izo37

Üye
inş olucak ayna kavuş sende artıkın.

anemik

anemik

Üye
onu bunu bırakında nokia N9 ne ayak.yılların tecrübesi yine bi ambargo koyucak gibime geliyor piyasaya.N8 e uyduruk diyoduk ama bi o kadar kişide aldı.

Linux tabanlı MeeGo 1.2 Harmattan diyolar.2012 yılı show olucak gibime geliyor.iphone 5 , galaxy s2 , nokia N9.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
onu bunu bırakında nokia N9 ne ayak.yılların tecrübesi yine bi ambargo koyucak gibime geliyor piyasaya.N8 e uyduruk diyoduk ama bi o kadar kişide aldı.

Linux tabanlı MeeGo 1.2 Harmattan diyolar.2012 yılı show olucak gibime geliyor.iphone 5 , galaxy s2 , nokia N9.

nokiadan beklenmedik atak gördük:ehe:ehe

sen kendin gördün n9'un özelliklerini s2'yi gene geçemiyor malesef.ne işlemci ne ekran ne de donanım yönünden.neymiş linux olabilir linux yani android daha yaygın şuanda.
n9'a android yükleseler bile s2 gene üstün oluyor yani:ehe:ehe:ehe
eğer nokia n9'a 12 mp kamera koysaydı düşündürürdü

----------Eklendi @ 10:05:17 ---------- Yazıldı @ 09:33:00 ----------

n9'un videolar izlemedim sarmadı beni aynı iphone gibi yapmışlar tuş kilidi açar açmaz menüye zıplıyo ana widgetlerin bulunduğu bir bekleme ekranı göremedim ben.
görselliktete hoşuma giden ekranın sağa sola kaydırma geliş efektleri ve video oynatırken kaydırma yapınca video donmuyor yarım ekranda bile oynamaya devam ediyor.
android tek geçerim..

anemik

anemik

Üye
bkalım bi cıksında.videoyla olmuyor bi dokunalım.bn kendimi bildim bileli nokia ile büyüdüm.bi ara samsung kullandım snra.nokia başlı başına telefon markası çünkü.merak ettm naapcaz.

1GB ram kapasitesi varmıydı S2 de ? 1.2 Ghz samsung , 1Ghz nokia.

bu arada samsung galaxy pro aldım ablama.telefon beğen demişti istiyodu.gidip onu aldım 600tl ye.orta halli bişi,parama uygun dedi.iyimi yaptım sizce?

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
tabi tabi s2 de 1 gb ram var..
nokia 1ghz ama tek çekirdek dikkat et samsung çift çekirdek..
proyu bimiyorumda ace hoşuma gidyo mesela benim.

anemik

anemik

Üye
2 side 800Mhz işlemcili.ama Ace 16milyon Pro 260bin renk.bide kameralar 5 ve 3 mgapksel.pro hızlı çnkü ace kdr renk özelliği yok ve aynı işlemcide.ondan hoşuma gtti.bide 600tl verince elime ondan pro aldm napiim.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun ozaman anemik..hoşuna gittiyse sorun yok..

anemik

anemik

Üye
bnm hoşuma gttide kendime almam şahsen.ablam pek takmıyo diye alındı.bn olsam dha para katardım ama yaz okulum fln war şmdi işler karışık bkalım ne kadar para kalıcak elime :S

anemik

anemik

Üye
yavaş yavaş sunuluyor telefonlar.bakalım 2012 ye kdr neler gelicek.onlardan snra samsung ne koyucak vitrine acaba merak ettm şmdi.

OğuzcanAbi

Üye
kardeş benide ekle :D

OğuzcanAbi

Üye
bu gğn gidiym bi canlı kanlı göreyim telefonu :D

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
Hacı 2 sene sonra alırım bende :ddd

feliks01

Üye
bırakın artık şu nokiayı yıllardır bizim sırtımızdan para kazandılar kullanımı en rahat en kolay telefon almayın artık almayın ki adamlar adam akıllı telefonlar çıkarsınlar mesena galaxy s2 gibi lg optimus 3d gibi iphone 4 gibi sony xpreia gibi almayın

anemik

anemik

Üye
güzel dionda adam ztn yıllardır vurdugu parayla bu markaları bile alır.5 sene önceye kdr nokiadan bşka kullanırmıydın telefon ? 2012 de LG den tut samsunguna iphonenuda hepsi aynı oluyor ztn.ekstra olmaz. parası uygun olan alınır.oğuzcan alamadın mı hala :D

izo37

izo37

Üye
madem nokia dediniz evt kullanım kolaylıgı olarak alıştırdılar milleti kazandılar haklarıydı ama artık millet herşeyi kısayoldan halletmek istiyor buda bilgisayar teknolojisini daha yaygın yapıyor telefonlarda bildiğiniz üzere bilgisayar gibi olmaya başladı farkı nedir söylermisiniz.? :) bu yüzdende telefonlara önem gösteriyor artık herkes.

viranufuk

viranufuk

Üye
hoca yokmu 1100-1200 tl ye satan yoksa çok bekliyecez valla

viranufuk

viranufuk

Üye
yok be hocam bi tane vardı 1000 tl ye o da satmış