Samsung galaxy s2 bekleyenler kervanı :)

Sponsorlu Bağlantılar

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
ayna 1600 1700'e kayıtsız veriyolar hiç yaklaşma ben şuan önsiparişi verdim androidturkiyeye güvenilir diyor herkes bakıcaz dayanamıcam artık acıkcası alıp gececem telpa bile getirse bayileriyle bile diyolarki 1400 1500 den aşşağı olmaz banada cihaz kayıtlı androidturkiye garantili 2 yıl vede 1 yılda ulustlararasi garantide gelicek durum buyken sakatlık olacağını düşünmüyorum bana geliş fiyatı 1650 tl olacak halen pahalımı budurumda bile? bence değil haziran 8 9 gibi aksilik olmazsa cihaz elimde olur.

hadi hayırlısı olsun @izo37 umarım sorunsuz bir şekilde gelir ve kullanırsın.bana iyi almışsın gibi geldi..bak alınca merak ettiklerimizi yazarsın buraya tamam mı :D

izo37

izo37

Üye
hadi hayırlısı olsun @izo37 umarım sorunsuz bir şekilde gelir ve kullanırsın.bana iyi almışsın gibi geldi..bak alınca merak ettiklerimizi yazarsın buraya tamam mı :D

tm aynacım kib. :) darısı başına inş. saol

izo37

izo37

Üye
6 sı gibi gümrükten cıkıcakmış 8 9 10 u gibi elimde olur umarım.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
baya heyecanlısındır şimdi sonuçta gelecek yani daha bizde oda yok:ehe:ehe

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada kredi kartıyla aldın dimi?

izo37

izo37

Üye
baya heyecanlısındır şimdi sonuçta gelecek yani daha bizde oda yok:ehe:ehe

valla sorma ya nasıl beklicez :D bu arada şunuda yazim

Ara Toplam:
1.406,78 TL

İndirim Tutarı
-14,07 TL

Kargo:
7,58 TL

Toplam:
1.400,29 TL

KDV:
252,05 TL

KDV Dahil Toplam Fiyat:
1.652,34 TL

1400 küsüre kdvsiz? gelişi var mecburen kdv almak zorundalar.

----------Eklendi @ 12:44:56 ---------- Yazıldı @ 12:44:02 ----------

Bu arada kredi kartıyla aldın dimi?

Yok ayna havale peşin. 14 tl indirim aldık :P:

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
yani hesaba havale yaptın? ya peki telefonu göndermediler diyelim o parayı nasıl geri alıcaksın? bu işşleri tam bilmediğimden soruyorum..

mademan05

Üye
eeee sen bu telefonu ucuzamı aldın şimdi.telefon gelecek100 lirayada kayıt ettireceksin.bu tefonun fiyatı sana 1700 ,ü bulur kardeş.zaten burdada aynı fiyata alırdın.aldığın sitede zaten aynı sistemle getiriyor.yani kaçak çünkü telefonun türkiyeye girişi daha onaylanmadı.saygılar

sh0ck

sh0ck

Üye
yani hesaba havale yaptın? ya peki telefonu göndermediler diyelim o parayı nasıl geri alıcaksın? bu işşleri tam bilmediğimden soruyorum..

kardeşim androidtelefonlari.com bir şirket.. Sen ben değil ki paranın üstüne yatsınlar. :D

Ön sipariş bu. 1 hafta içine yollarlar kardeşim telefonu. Merak etme. Orası çok sağlam bi yer. Optimux 2x bile orada çok uygun.

Ayırca; Kayıt diye bişey yok kardeşim. Oradaki adamlar ithal ediyorlar, sonrasında kayıt ettiriyolar. Sen sanıyormusun ki diğer şirketler (kvk vs. vs.) aynı işlemi yapmıyor ? Onlarda ithal ettiriyor, daha sonra kendi Şirketleri adına BTK'ya kayıt ettiriyolar.

Pasaport kaydı falan yok.Çünkü zaten kayıtlı geliyor. :D Saçma saçma konuşup arkadaşın moralini bozmayın :D.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim androidtelefonlari.com bir şirket.. Sen ben değil ki paranın üstüne yatsınlar. :D

Ön sipariş bu. 1 hafta içine yollarlar kardeşim telefonu. Merak etme. Orası çok sağlam bi yer. Optimux 2x bile orada çok uygun.

Ayırca; Kayıt diye bişey yok kardeşim. Oradaki adamlar ithal ediyorlar, sonrasında kayıt ettiriyolar. Sen sanıyormusun ki diğer şirketler (kvk vs. vs.) aynı işlemi yapmıyor ? Onlarda ithal ettiriyor, daha sonra kendi Şirketleri adına BTK'ya kayıt ettiriyolar.

Pasaport kaydı falan yok.Çünkü zaten kayıtlı geliyor. :D Saçma saçma konuşup arkadaşın moralini bozmayın :D.

teşekkürler kardeşim..

izo37

izo37

Üye

hehe yok saol genede bilgilendirdiğin icin bunları araştırmıştım ben zaten biliyordum fakat bilmeyenlerede aklında kalan soruları cvplamış oldun shock.

----------Eklendi @ 21:37:43 ---------- Yazıldı @ 21:35:12 ----------

teşekkürler kardeşim..

yok üstüne yatarsalar her türlü dekont vs savcılığa suc duyurusunda bulunabilirsinki bu adamlar bu zamana kadar araştırdığım kadarıyla sikayetvar.com da falan 2 tane şikayet gelmiş oda htcnin yüzünden bunu kendileride donanimhaber sitesinde söylüyolar ben adamla yazıştım alibeyle sağlam karakterli bir insana benziyor güvendim yolladım satım işlerinde sorun yaşamazsın diyen shock gibi bir çok kişi var alıcaksanız bana geldikten sonra gene yorumlarımı bilgilendirmemi yazarım sizede tavsiye edebilirim ozaman.

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Samsung Galaxy S Kullanıcılarına Büyük Bir Adaletsizlik Yaptı İlk Tasarımında Flaş'dan Ses Kalitesinden Ve Birçok Özellikten Mahrum Etti Ve Şimdi 2'sini Çıkardı Büyük Bir Adaletsizlik Yaptı Galaxy S2'de Aradığımız Tüm Özellikler Var Ve Galaxy S'i İlk Çıktığında 1.800 Gibi Bir Fiyata Aldım Ve Ardından Bunu Yapmaları Çok Kötü.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kendi ağzınla diyorsun ilk çıktığında diye.

izo37

izo37

Üye
halen burda videoları birbir izliyom kies vs geldiğinde güncellicez mecburen :D ne gecmez günlermiş yaa 31 mayısta sabitlendi tarih sanki

nexpow

nexpow

Üye
Samsung Galaxy S Kullanıcılarına Büyük Bir Adaletsizlik Yaptı İlk Tasarımında Flaş'dan Ses Kalitesinden Ve Birçok Özellikten Mahrum Etti Ve Şimdi 2'sini Çıkardı Büyük Bir Adaletsizlik Yaptı Galaxy S2'de Aradığımız Tüm Özellikler Var Ve Galaxy S'i İlk Çıktığında 1.800 Gibi Bir Fiyata Aldım Ve Ardından Bunu Yapmaları Çok Kötü.

bu iş böyledir telefonu ilk cıktıgında almıcan misal nokia 5800 700 den fazla iken şuan 400 lerde bu böyle

sh0ck

sh0ck

Üye

Kardeşim bak, bu iş böyledir diye bişey yok.. Bu işin kanunudur bu..

Samsung seni beni umursarmı ki ? :) Uzun süredir telefon piyasalarını takip ediyorum, telefoncu değilim ama sadece telefon satmıyor adamlar.

Bu işin bir stratejisi vardır.. Bu işe ben "Müşteriyi bir tüketim makinesine getirme stratejisi" diyorum. Galaxy S 2 alsan, yine telefonunu değiştirmicekmisin ? Değiştreceksin. 1 Sene sonra 2 ghz'li 3D telefonlar çıkacak..

Ha samsung bu stratejiyi biraz erken uyguladı, o ayrı mesele.. Samsungun umruna değilki senin senesi dolmadan "eskiyen" telefonun .. Sen Galaxy s çıkalı bir sene olmadı yeni modeli sürdüler piyasaya gördüğün gibi..

4X4'lük bir telefon diye bişey yok.. Bir yerden kısıyorlarki gelecek modellerin yolu açılsın.. Yolu açılsınki daha fazla kâr yapsınlar..
Maksat Ceplerini doldurmak.. Başka hiç bişey değil. Ve biz tüketiciler de bu stratejilerde sadece piyonuz...

belferkay

Üye
kanmayın arkadaşım alın en az 3 yıl kullanın. Eskiyosa eskisin napalım. S2 alan arkadaşlar seneye S3ü bekleyenler kervanında gözükür mü acaba