Sirkeci Doğubank internetten araştır.istanbuldaki en büyük elektronik pazarlardan biridir,ucuzdur,kaçaktır hep![]()
doğubankta kaç para s2 peki?
bir ısınma sorunudur almış başını gidiyo neyseki oyun oynayan birisi değilim..

Öyleyse ne halt yemeye alıyon diğer çoğu özellikler galaxy s gibi cihazlarda da var.![]()
![]()
bende varım
AYNA şunu söliyim iphone 4 1300-1500 tl civarında satılıyor.galaxy s2 azcık daha ucuz olur .oda 1200-1300 olur.
AYNA şunu söliyim iphone 4 1300-1500 tl civarında satılıyor.galaxy s2 azcık daha ucuz olur .oda 1200-1300 olur.
ayna 1800 tl diyorlar ya diğeer sitede telpa getrirince bu kadar pahalı olurmu
kasadaki numarayla aynı olacağinı hiç sanmıyorum aynı olsa pasaport kayıtlı olması gerekir okadar cihazıda pasaport kayıt yapamaz doğubank.muhtemelen eski cihazlardan imeiyi çakıp o eski cihazıda yok ediyorlar bu sayedede yakalanmıyordur ama garanti durumuda söz konusu kaçak olduğu için garanti olmayabiir olmazsada cihaza birşey olursa yaptırmak için para ödemek gerekir yabiki..imei numarası telefonun bataryasının arkasında bak oraya aynı ise bi durum olmaz ayrıca bide telefoncuya gösterirsin birde bitane kagıda senet yaptırırsın adam ben bu telefonu şu isime satıyorum diye altada imza atarsa tamam![]()