Samsung galaxy s2 bekleyenler kervanı :)

Sponsorlu Bağlantılar

izo37

izo37

Üye
Doğubank dediğiniz yer nere yaw kusura bakmayında?

anemik

anemik

Üye
Sirkeci Doğubank internetten araştır.istanbuldaki en büyük elektronik pazarlardan biridir,ucuzdur,kaçaktır hep :D

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Sirkeci Doğubank internetten araştır.istanbuldaki en büyük elektronik pazarlardan biridir,ucuzdur,kaçaktır hep :D

peki imei olayı nasıl oluyor doğubankta? kaçak ya o yüzden sordum?

izo37

izo37

Üye
Kaçaksa hayatta işim olmaz kacaklar orjinallerini düşürür sizde uzak durun.

paulsartre

Üye
arkadaslar telefon geldi.oncelikle muhtesem bir telefon 4.3 inch.ve cok hızlı prorgam yuleyebılıyor kaldırabılıyorsunuz.sadece beim sansımamı yoksa hepsimi ole bilmyorum oyun oynayınca ınanılmaz ısınıyor cihazım galaxy s te bole bir sorun yoktu.

anemik

anemik

Üye
yok ötekilerdede war bu sorun öle diyolar yani.ısınması korkutmasın bişi olmaz ( mış ) öle diyolar.ztn olsaydı piyasaya sunulmazdı hemen.

imei olayı fln hallediyolar onlar.tam takır kaçak elinde oluyor :)

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
doğubankta kaç para s2 peki?
bir ısınma sorunudur almış başını gidiyo neyseki oyun oynayan birisi değilim..

Kedi Yavrusu

Üye
doğubankta kaç para s2 peki?
bir ısınma sorunudur almış başını gidiyo neyseki oyun oynayan birisi değilim..

Öyleyse ne halt yemeye alıyon diğer çoğu özellikler galaxy s gibi cihazlarda da var. :D :D

fahreneit

Üye
a da bakin. Reklam gibi oldu ama galaxy s 2 1500 tl. Buyuk ihtimalle alicam bu teli alirsam ordan alirim :D. Reklam yaptiysak affola :D

ergunozkan

ergunozkan

Üye
bende varım

anemik

anemik

Üye
AYNA şunu söliyim iphone 4 1300-1500 tl civarında satılıyor.galaxy s2 azcık daha ucuz olur .oda 1200-1300 olur.

viranufuk

viranufuk

Üye
hocam androidtürkiye.net de 1800 tl ye satıyorlar kayıtlı

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Öyleyse ne halt yemeye alıyon diğer çoğu özellikler galaxy s gibi cihazlarda da var. :D :D

galaxy s gibi cihazlarda 8mp kamera led flah var mı? kamerada önemli çünkü benim için.s2 alıyorum diye illa oyun oynamam mı lazım yani..
oyuna düşkün birisi olsam s2 değilde gider sonyericsson play alırım yani..

----------Eklendi @ 12:29:17 ---------- Yazıldı @ 12:26:57 ----------

listeye eklendin..

----------Eklendi @ 12:30:40 ---------- Yazıldı @ 12:29:17 ----------

AYNA şunu söliyim iphone 4 1300-1500 tl civarında satılıyor.galaxy s2 azcık daha ucuz olur .oda 1200-1300 olur.

eğer öyleyse çok iyi yani ama imei yakalanma gibi bir durumu var mı acaba? ya da kaçak olduğu için garantisi var mı mesela?

----------Eklendi @ 12:35:23 ---------- Yazıldı @ 12:30:40 ----------

şundan bir iki gün önce istanbuldaydım bilseydim gidip bakardım yaa şansa bak..

viranufuk

viranufuk

Üye
ayna 1800 tl diyorlar ya diğeer sitede telpa getrirince bu kadar pahalı olurmu

nexpow

nexpow

Üye
imei numarası telefonun bataryasının arkasında bak oraya aynı ise bi durum olmaz ayrıca bide telefoncuya gösterirsin birde bitane kagıda senet yaptırırsın adam ben bu telefonu şu isime satıyorum diye altada imza atarsa tamam :)

anemik

anemik

Üye
yaw tam bilmiyorum işte.imei kaydı fln.ama hepsini hallediyolar.yakalanan cok olsa doğubank batardı :)

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
ayna 1800 tl diyorlar ya diğeer sitede telpa getrirince bu kadar pahalı olurmu

valla bilmiyorum ama telefon yeni yeni türkiyeye girdiği için tabikide pahalı olacak bizim ülkenin durumu bu hep pahalı olur o yüzden fırsatınız varsa yurtdıişı akraba aracılığıyla alın derim ama yoksa beklemek gerekiyor ya da doğubanktan alınacak ama orası ne kadar güvenilir ben hiç gitmediğim almadığım için bilemiyorum.

----------Eklendi @ 23:13:06 ---------- Yazıldı @ 23:10:37 ----------

imei numarası telefonun bataryasının arkasında bak oraya aynı ise bi durum olmaz ayrıca bide telefoncuya gösterirsin birde bitane kagıda senet yaptırırsın adam ben bu telefonu şu isime satıyorum diye altada imza atarsa tamam :)
kasadaki numarayla aynı olacağinı hiç sanmıyorum aynı olsa pasaport kayıtlı olması gerekir okadar cihazıda pasaport kayıt yapamaz doğubank.muhtemelen eski cihazlardan imeiyi çakıp o eski cihazıda yok ediyorlar bu sayedede yakalanmıyordur ama garanti durumuda söz konusu kaçak olduğu için garanti olmayabiir olmazsada cihaza birşey olursa yaptırmak için para ödemek gerekir yabiki..
adamlar senet yaparlar mı acaba?

----------Eklendi @ 23:42:21 ---------- Yazıldı @ 23:13:06 ----------

arkadaşlar sahibinden.com'a samsung galaxy s2 yazın istanbulda kayıtlı satıcılar çıkıyor. 1600 tl ye satıyorlar.bir tanesi açılmamış kutu yazmış.eğer şimdiden 1600 e varsa telefon tamamen çıkınca baya ucuzlar..

nexpow

nexpow

Üye
valla konuşursun senet yapcaz diye telefonu bana sattıgına dahil kabul ederse alırsın etmesse almassın

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar aşağıdaki videoda htc sensation ile galaxy s2 ni takvim ve mesajlar bölümünü karşılaştırmışlar takvim kısmı samsung daha canlı duruyor mesajlar kısmında ise htc nin bayaaa bi eksikleri var videoyu izleyin görürsünüz.. htc yi kötülemek için paylaşmadım bilgi amaçlı..

galaxy s2 yi daha çok sevmeye başladım:ehe:ehe

izo37

izo37

Üye
ayna 1600 1700'e kayıtsız veriyolar hiç yaklaşma ben şuan önsiparişi verdim androidturkiyeye güvenilir diyor herkes bakıcaz dayanamıcam artık acıkcası alıp gececem telpa bile getirse bayileriyle bile diyolarki 1400 1500 den aşşağı olmaz banada cihaz kayıtlı androidturkiye garantili 2 yıl vede 1 yılda ulustlararasi garantide gelicek durum buyken sakatlık olacağını düşünmüyorum bana geliş fiyatı 1650 tl olacak halen pahalımı budurumda bile? bence değil haziran 8 9 gibi aksilik olmazsa cihaz elimde olur.