Samsung galaxy s2 bekleyenler kervanı :)

Sponsorlu Bağlantılar

belferkay

Üye
ciddi bir hayran kitlesi var iphone'un ve apple'ın. Adamlar ne çıkarsa alan milyonlarca kişi var şaka gibi:) Satış rakamları olarak geçeceğini düşünüyorum s2yi çıktığı zaman... Ama dokunmadan algılama olayı çok komik olur:D göz kırpmayla felan :D

anemik

anemik

Üye
ölede olmaz be.o ne öle beyninimi okuyor anasını satim :D bnce dokunmatigi iyi ekstra kamera güzelleşir,ön kamera dahada yükselir.video kalitesi iphone 4 te HD mi ? yani samsung galaxy s2 gibimiydi ?

daha ince olur dha hafif olur.bunun üstüne daha özellik ne gelicekki sanki yaw.

belferkay

Üye
Galiba 720p idi. S2 1080p olması lazım. Dediğin gibi kamera gelişir, tasarım değişir. İşlemci çift çekirdek olur. Ram artabilir. O kadar.

ultradeniz6

Üye
dokunmadan algılama derken 1-2 cm 'e kadar algılıyo beyler o kadar da değil.
evet anemik iphone 4 720p videolar çekiyor 30fps ile.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
isterse iphone 10 çıksın genede samsung galaxy s2 den vazgeçmem.ben zaten iphonenin işletim sistemini hiç sevmiyorum biraz kurçalıyorsun kurcalıcak yer bulamıyorsun.ana ekranı yok widgetleri koyamıyorsun çok sade bir sistem.ben böyle ayrıntılı kurcalamayı severim o yüzden iphone hayatta almam..
arkadaşlar en iyisini almayı düşünürken ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak hareket edin..

calis84

calis84

Üye
Arkadaslar kusura bakmayin, dün foruma gelemedim. Telefon hakkindaki meraki anliyorum.
gelelim isinma konusuna. Ben bunu öncede yazdim, isinma kesinlikle oluyor. N8dan da dah fazla. bende önce ariza zannettim, baska forumlarda arastirdim. ama normalmis bu durum. Cünkü söyle bir durum var ortada, isinmasi telefonun kullanimini engelemiyor. Bende bir ekran kararmasida olmadi. Dün internette dolasirken isindi, ama nette bir yavaslama söz konusu degil. Belirli bir yere kadar isiniyor, o kadar.
Birde benim sinir oldugum bir nokta var, neden bu telefon iphone 4 ile kiyaslaniyor anlamiyorum. Deve nere dengi nere derler ya. SGS1 bile iphone4 ü cogu noktada geride birakti. Bu telefon her yönüyle üstün bir cihaz. Yeterki ise duygusal degilde mantikli verilere dayali bir sekilde baksak bunu görebiliriz.Ben aldigimdan cok memnunum. Batarya cok kurcalayinca 1 Gün gidiyor.Ama son olarak Cuma aksami doldurudum, hala 35% doluluk orani var.Cünkü yavas yavas kurcalamayi biraktim, merakim azaldikca

anemik

anemik

Üye
batarya ztn hep aynı.iphone 4 te en fazla 2 gün gidiyor kullanınca.haklısın ama bi yerde yanılıyosun.kıyaslama yapılmaz tamam ama apple ztn dünyanın en iyi elektronik markalarından o yüzden hiç bi sıkıntısı yok ürettiği şeylerin.bak mesela ısınıyor diyosun, millet sarj az gidiyor diyor.tmm android cok mükemmel bi cıkış yaptı ama yinede bu konuda öncü olan iphone her türlü 1 numara olur.bunda daha iddaa lık bi durum yok.avrupada istatislikler ortada.hem küçük hem ince hemde en son teknoloji hep iphoneda oldu.bnce tek üstünlüğü internette gezinti ama iphone 4 ün bi üst modelide cıkıcak oda fazlasıyla hallolur bnce.o zaman tartışalım derim hele bi üst modeli cıksın

calis84

calis84

Üye
Düsüncelerine saygiliyim. ama aslinda sen yaniliyorsun. Appledemi hata yok. Bana öyle geliyorki insanlar apple cihazlarina gelince, ise at gözlükleriyle bakiyor. Iphone4 deki sebeke sorununu bir hatirlayin lütfen. Bu baska bir üreticide olsa idi o üretici bitmisti. Ama apple ne yapti, basit bir kilif la kullanicinin gözünü boyadi. Basit bir Bluethoth bile yok iphone larda. Baska telefonara bir sey göndermek icin app gerekiyor. Ya hangi cagda yasiyoruz. Ben o dedigin avrupada dogdum büyüdüm. Ve inanin burda insanlar ise daha soguk kanli bakiyor. Biz türkiyede farkliyiz. Bende olan en iyisi fikrine sahibiz. Su an Iphoneda olupta baska bir telefonda olmayan bir tane özellik söylermisin bana. Bir seyin ilkini cikarmak o isin ömür boyu iyisini yapmak anlamina gelmez.Apple iyi cihaz üretmiyor, iyi reklam yapiyor sadece.
Apple dünyada 2010 sonu itibariyle 14 Milyon iphone 4 satti.
Samsung SGS1 den de 10milyon satti. Yani dedigin kadar acik degil o makas.
Su an SGS2 icin 3 milyon siparis var.Bunu herhalde bir sebebi olsa gerek.
Ama herkes kendi bilir. Ben gel SGS2 al demiyorum.
Ama Iphone merakini birakin artik. Biraz daha esnek olun. Faydasini göreceksiniz eminim

anemik

anemik

Üye
şimdiye kadar hiç bi telefonda görmedim iphonun dokunmatiği kdr hassas olan.tasarımı bile kendini sattırıyor bence.cok telefon değiştirdim,çok denedim ama bilmiyorum artık ben almadan önce iphoneda cıkarsın bi bakayım hangisi daha iyi.ona göre alıcam.

cemlist

Üye
Arkaslar ben şucu bucu degilim..n8 de kullandim blackberryde i phone da..su an elimde galaxy s2 war..artilari olmasa neden alalim ama eksileride war..onlari saydim hayal kiriligi yasamasin arkadaslar..apple nin tuketiciye bakis acisi diger ureticilerden farkli ..şöyleki apple telefonlarinda her zaman en son teknolojiyi koyup satişa sunuyor.nokia ya weya digerlerine bakarsaniz ozellikler hep taxsit taxit telefonlara konuyor..nokia bunun en ciddi ornegidir.12 mp kamera koyuyor telfondaki islemci 600mhz ..internet yapmak zulum geliyor..ekran cozunurlu zaten ewlere senlik..samsung galaxy de bu daha az ama diger modeller cop ..galaxy 2 kesinlikle i phoneden iyi ama kusurlarida belli navigasyon cok kotu bence nokia o konuda basarili..ama internet olsun oyun olsun film olsun eline su dokulemez su anda..

anemik

anemik

Üye
nokia bitti artık.symbian la devam ederse bişi olmaz.taksit ztn bol bol dediğin gibi boyuna aynı özelliklerde telefon cıkıyor.ama nokia da güzel bişi cıkarır bence.windows lu W7 cıkıyor ama oda ztn wardı HTC lerde windows war.değişik bişi bulması gerek.navigasyon bi nebze ama internet için için alınıyor bu telefonlar.flash destekli yda hızlı olması gerek.bkalım neler görücez daha.Ztn para elimizde beklersek düzgün telefonu bi b.k bulamyız :D
anı yaşamak gerek.o an ne begendin Glaxy S 2 al gitsin yok yenisi cıkacak fln hikaye.ztn 2 yıl rhat rhat bu özellkler gider.

belferkay

Üye
1 seneye kalmayacak daha üstün samsung cihazlar çıkıcak. Herkes biliyor ki bunun sonu yok. Buna yetişmeye çalışmak ahmaklık bana sorarsanız. Bu şekilde tüketici de kafayı yer. Alırsın yeni çıkan cihazı 1 seneye kalmaz başka marka veya aynı marka üretici koyar önüne daha üstününü hadi bakalım ne yapacaksın?

Geçen sayfalarda yazan bi arkadaş vardı Desire HD'yi satıp galaxy s2 alcam diyordu. Ben bunu anlayamadım nesi yetmiyor acaba? Haa diyorsanız ki ben çok zenginim bol bol param var bu piyasaya dökcek ona birşey diyemem. Ben Desire HD kullanıyorum ve çift çekirdeğin getireceği hız artışına ihtiyacım yok. E o zaman neden değişeyim birkaç ay önce almış olduğum telefonu? Bu cihazla ben İphone 4'ten daha hızlı nette dolaşıyorum. Daha çok fonksiyonu kullanabiliyorum vs. vs...

Uzun bir zamandan beri telefona para dökmemiş arkadaşlar için çok çok güzel bir tercih galaxy s2. Ancak halihazırda üstün bir telefona sahip olup da alacaklar için de ne diyeyim gözünüz doysun:) Ama o kadar da çok paranız varsa bir tane de bana yollayın sebeplenelim :)

• Beğen
Tepkiler: sh0ck

ujackal

Üye
Bende almayı düşünüyorum ama bence 1700-1800 lira o telefona çok bence en makulu 1500-1600 falan haksızmıyım ? Acaba ne zaman çıkacakmış bir bilen var mı ?

anemik

anemik

Üye
29 Mayıs ta Türkiyede olucak diye biliyorum..

ujackal 100tl oynar cokta fark olmaz be :) dediğinde haklısın ama.en fazla 1200-1300 olmalıki rhatlıkla alınsın.

belferkay sonuna kadar katılıyorum sana ama şunuda söyleyim insan nefsi.:D hep benim olsun istiyor :D ama bende 1 kere alıcam bidaha değiştirmicem.zaten şu anki özelliklerin üstüne cokta fazla bişi cıkmaz.galaxy s2 yi satıpta başka bişi alıncak kadar yani.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
artık çıksada şu s2 alsak :ehe
s2'im olsunda ısınsın sorun değil ben onu üfleye üfleye soğuturum:d::kop::ehe:ehe

izo37

izo37

Üye
artık çıksada şu s2 alsak :ehe
s2'im olsunda ısınsın sorun değil ben onu üfleye üfleye soğuturum:d::kop::ehe:ehe

üfle üfle ferahladım ya ayna nefesin baya kuvvetliymiş :D:D:D yıktın gene beni yaw alem adamsın diyorum gene. Sonrasında Cemlist arkadaşımın dediklerine ikna oldum daha önceden forumda bazıları bi laf atıp kacan tiplerdendir diye çekingen bakıyodum kusura bakma olurmu cemlist:) ısınma konusuna gelince benim htc tattoo bile ısınıyo esasen arkasından tutmazsanız uzun süre ısınma pek olmayabilir el sıcaklıgı ile icerdeki sıcaklık farkedermi etsede bu cihazların hepsi ısınıyor bu aşikar cemlistte demiş zaten ısınmayan varmı? telefonu alan bir arkadaş ile online webcam yaptık :D telefonda oyuna girdi internete girdi abicim nedesem boş süper hız vallaha bak gözümle görmesem neyse vede kameraya yaklaştırdıgında yazılar bile okunabiliyo bukadar temiz ekran olur gerçekten.

mademan05

Üye
telefon doğubankta bolca var.1600 ile 1800 arası.bu gün gittim telefonu inceledim.fene değil ama biraz büyük.cebimde acayip durdu.kot giymiştim.ve telefon oldukça ince.alanlar dikkat etsinler ceplerinde ikiye bölünmesin telefon.bence bu tefonlar cepte değil de elde veya başka bir aksesuarla taşınması daha mantıklı.telefonun zarar görmemesi açısından ve son olarak bu telefon 1100 tl den fazla etmez.nedenmi samsung hakkatten güzel tefonlar yapıyor ama malesef telefonun dış kapaklarına hiç önem vermiyor.sanki oyuncak telefon gibi oldukça basit.

sh0ck

sh0ck

Üye
1 seneye kalmayacak daha üstün samsung cihazlar çıkıcak. Herkes biliyor ki bunun sonu yok. Buna yetişmeye çalışmak ahmaklık bana sorarsanız. Bu şekilde tüketici de kafayı yer. Alırsın yeni çıkan cihazı 1 seneye kalmaz başka marka veya aynı marka üretici koyar önüne daha üstününü hadi bakalım ne yapacaksın?

Geçen sayfalarda yazan bi arkadaş vardı Desire HD'yi satıp galaxy s2 alcam diyordu. Ben bunu anlayamadım nesi yetmiyor acaba? Haa diyorsanız ki ben çok zenginim bol bol param var bu piyasaya dökcek ona birşey diyemem. Ben Desire HD kullanıyorum ve çift çekirdeğin getireceği hız artışına ihtiyacım yok. E o zaman neden değişeyim birkaç ay önce almış olduğum telefonu? Bu cihazla ben İphone 4'ten daha hızlı nette dolaşıyorum. Daha çok fonksiyonu kullanabiliyorum vs. vs...

Uzun bir zamandan beri telefona para dökmemiş arkadaşlar için çok çok güzel bir tercih galaxy s2. Ancak halihazırda üstün bir telefona sahip olup da alacaklar için de ne diyeyim gözünüz doysun:) Ama o kadar da çok paranız varsa bir tane de bana yollayın sebeplenelim :)

İşte benim kafadan(benim gibi düşünen) biri . +10

anemik

anemik

Üye
mademan05: hafif olsun diye öle yapıyolar biliosun,ama bide kapla kullanırsın bunuda kesin ondan sorun olmaz diye diolar.bu kdr para veripte kapsız kullanamam imkansız :D:D

dogubank ztn 1 numaram :D ilk telefonum 6600 almıştım ordan hepte ordan alıyorum.

mademan05

Üye
evet anemik.doğru hafif olsun diye yapıyorlar.galaxy s 2 güzel telefon ama biraz daha dış kapaklara özen gösterebilirlerdi.ben telefon meraklısıyım.doğubanka sıkça gidip telefonları incelerim.mesele sony experia arc,play güzel telefonlar lg ve motorolanında aşağı kalır yanı yok.saygılar