Ama o kadar da çok paranız varsa bir tane de bana yollayın sebeplenelim 
dediğinde haklısın ama.en fazla 1200-1300 olmalıki rhatlıkla alınsın.
hep benim olsun istiyor
ama bende 1 kere alıcam bidaha değiştirmicem.zaten şu anki özelliklerin üstüne cokta fazla bişi cıkmaz.galaxy s2 yi satıpta başka bişi alıncak kadar yani.artık çıksada şu s2 alsak
s2'im olsunda ısınsın sorun değil ben onu üfleye üfleye soğuturum![]()

yıktın gene beni yaw alem adamsın diyorum gene. Sonrasında Cemlist arkadaşımın dediklerine ikna oldum daha önceden forumda bazıları bi laf atıp kacan tiplerdendir diye çekingen bakıyodum kusura bakma olurmu cemlist
ısınma konusuna gelince benim htc tattoo bile ısınıyo esasen arkasından tutmazsanız uzun süre ısınma pek olmayabilir el sıcaklıgı ile icerdeki sıcaklık farkedermi etsede bu cihazların hepsi ısınıyor bu aşikar cemlistte demiş zaten ısınmayan varmı? telefonu alan bir arkadaş ile online webcam yaptık
telefonda oyuna girdi internete girdi abicim nedesem boş süper hız vallaha bak gözümle görmesem neyse vede kameraya yaklaştırdıgında yazılar bile okunabiliyo bukadar temiz ekran olur gerçekten.1 seneye kalmayacak daha üstün samsung cihazlar çıkıcak. Herkes biliyor ki bunun sonu yok. Buna yetişmeye çalışmak ahmaklık bana sorarsanız. Bu şekilde tüketici de kafayı yer. Alırsın yeni çıkan cihazı 1 seneye kalmaz başka marka veya aynı marka üretici koyar önüne daha üstününü hadi bakalım ne yapacaksın?
Geçen sayfalarda yazan bi arkadaş vardı Desire HD'yi satıp galaxy s2 alcam diyordu. Ben bunu anlayamadım nesi yetmiyor acaba? Haa diyorsanız ki ben çok zenginim bol bol param var bu piyasaya dökcek ona birşey diyemem. Ben Desire HD kullanıyorum ve çift çekirdeğin getireceği hız artışına ihtiyacım yok. E o zaman neden değişeyim birkaç ay önce almış olduğum telefonu? Bu cihazla ben İphone 4'ten daha hızlı nette dolaşıyorum. Daha çok fonksiyonu kullanabiliyorum vs. vs...
Uzun bir zamandan beri telefona para dökmemiş arkadaşlar için çok çok güzel bir tercih galaxy s2. Ancak halihazırda üstün bir telefona sahip olup da alacaklar için de ne diyeyim gözünüz doysunAma o kadar da çok paranız varsa bir tane de bana yollayın sebeplenelim
![]()