Samsung galaxy s2 bekleyenler kervanı :)

Sponsorlu Bağlantılar

izo37

izo37

Üye
ben denedim mesaj olarak geliyor, yani nokiadaki gibi kendiliginden kapanmiyor. Bildiri geliyor, onu okuyana kadar kaliyor.

Cok iyi o özelliği okuyana kadar kalması uyarı olarak titreşim vs smsdeki gibi ayarlayabiliyomusun peki. Telini vermedin calis :)

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
ben bugün ilkdefa samsung android kurcalama fırsatı buldum süperdi yaa..galaxy s vardı ama şifre koymuşlardı tuş kilidine ona bakamadım ama gio ya da fit miydi ne onu kurcaladım android gerçekten çok güzelmiş ve samsungun dokunmatiği çok iyiydi ve rahattı ekran parlak renkler çok canlıydı bu yüzden galaxy s2'yi düşünemiyorum bile :ehe:ehe:ehe

----------Eklendi @ 23:52:15 ---------- Yazıldı @ 23:49:55 ----------

@calis84 zahmet olmazsa karanlık ortamda led ile fotogram çekip atabilir misin buraya? ledi ne kadar güçlü çok merak ediyorum..
hafif uzaktan çek olur mu tabi zahmet olmazsa yani..

izo37

izo37

Üye
Ayna cekiyorum birazdan gönderirim :D:D:D:D::D

izo37

izo37

Üye
Koptum :D:D:D:D:yuru ayna seni sevdiğim icin takılıyorum :) msnye gel az niye msn acmıyosun sen yaw

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Koptum :D:D:D:D:yuru ayna seni sevdiğim icin takılıyorum :) msnye gel az niye msn acmıyosun sen yaw

biliyorumm @izo37 (h)
bu aralar gircek fırsat bulamıyorum biraz sıkıntılı bir dönemdeyim o yüzden bilgisayarın başına pek oturamıyorum arada konulara foruma bakıp çıkıyorum hemen:off:

cemlist

Üye
Kamerasi ekrani harika .biraz buyuk htc hd ekran koruyucu etiket bile 2cm ufak geliyor..pil omru oldukca az surekli sarja bagli..iyi yonleri ise internette ucuyor adeta sensorleri jarika telefon ince ve şık.

----------Eklendi @ 18:35:37 ---------- Yazıldı @ 18:31:37 ----------

Ayrica navigasyonu nokia n8 e gore cok yavas ..entegre flasi ile super cekim yapiliyor..nokia n8 de ki gibi bazen aniden ekran karariyor (tus kilidi degil) birde cok isiniyor..

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
ısınma bu kadar çok mu ya??? yani rahatsız edecek kadar mı oluyor?

AlpReis

AlpReis

Üye
ısınmak mı Aman Allahım her güzelin bir kusuru olmak zorunda mı:angry:

ultradeniz6

Üye
cidden çok ısınıyor mu?

izo37

izo37

Üye
Kamerasi ekrani harika .biraz buyuk htc hd ekran koruyucu etiket bile 2cm ufak geliyor..pil omru oldukca az surekli sarja bagli..iyi yonleri ise internette ucuyor adeta sensorleri jarika telefon ince ve şık.

----------Eklendi @ 18:35:37 ---------- Yazıldı @ 18:31:37 ----------

Ayrica navigasyonu nokia n8 e gore cok yavas ..entegre flasi ile super cekim yapiliyor..nokia n8 de ki gibi bazen aniden ekran karariyor (tus kilidi degil) birde cok isiniyor..

hacı sen naptınya diğer forumlardada alanlar var adamlar öve öve biteremiyolar sende varsa madem blackbery neden kullanıyosun? :) telefonda sana göre hata olan konular +larından fazla acıkcası belki kendine göre böyledir ama inandırıcı bulmadım yorumunu.

cemlist

Üye
Dostum senin inanip inanmaman pek önemli degil gercekler onemli.bizde kusursuz diye aldik avuc dolusu para werdik ..sosyal senkraniAsyonlari i phone dan yavas..DEdigim gibi telefon hizli ama islemciyi sogutmak icin yaniniza dondurma alin ben oyle yapiyorum..en onemli problemi batarya omru oldukca az..

----------Eklendi @ 23:48:31 ---------- Yazıldı @ 23:45:12 ----------

belferkay

Üye
tamamiyle kusursuz cihaz olmasını beklemiyorsunuz dimi galaxy s2den? İlla ki her cihazın olduğu gibi bunun da olacak kusurları. Telefon harika olacak ama sırf yazılanları okuyarak hayaller alemine dalmayın. Bi elinize alın tartın inceleyin eksilerini de görün öyle kabullenin. Elinizde olmadan ne kötü deyin ne kusursuz :)

izo37

izo37

Üye
Başka bir arkadaş daha aldım dedi hiç bu senin dediklerini demiyodu o yüzden tuhaf geldi bana cok kurcalarsan 1 bucuk gün gene iyi yok sadece arada telefon ile konuştugum halde 1.5 gün gidiyo dersen az tabi normalde htc olsun arka tarafta ısınıyor demekki çok kullanınca malum elinin sıcaklıgıda var ısınabilir ama ısındıkca bu telefon hızı değişmiyorsa sorun yok ben iphone kullanmadım iphone ile yarıştırdıgında s2nin artısı daha coktur sen bir özelliği iyi değil demişin iphoneyle kıyaslayıp o mutlaka her telefonda vardır birinde olan birinde iyi değildir yada yoktur sen şimdi böyle dersen birçok kullanıcınında fikri değişir dediklerime katılılyosan herkes için değişen pek bişey olmaz sanki sen pişman olmuşsun gibi bir hal var ayrıca gerekli güncellemelerde bu telefon ayak uydurur ama iphone buna yetişirmi cihaza bugunlük bakma derim.

----------Eklendi @ 00:24:07 ---------- Yazıldı @ 00:21:24 ----------

ayrıca donanımhaberde
gps anında baglaniyor.. n8 bu konuda cok gerisinde..
sürekli parlak ekran wifi internet kullanırsan pil 5 saat yetmez...

senin yazdıgını yazdım aynen oraya cevabı bu oldu.

oku alta doğru bak.

anemik

anemik

Üye
Doğrudur.iphone 4 le 9 saatte sarjı bitirdim.wifi le takıldım,oyun oynadım,konuştum bol bol.bi baktım sarj bitiyo.
Kişinin kullanımına bağlı hepsi.kimi günde 1-2 saat kullanır adam akıllı, kimi 1 günde bitirir sarjı kimi 5 gün tutar bi iki msj atar arada.ama yinede almadan önce deneyin,araştırın.madem pil bu kdr önemli farklı bi telefon alın.

ultradeniz6

Üye
yakında telefonlar notebooklar kadar güçlü olacak ve şarjları da ancak notebooklar kadar gidecek sadece birkaç saat... :D :D

izo37

izo37

Üye
Demek istediğim cemlistin şahsına bir saldırı değil ama sen iphonecisindir sevmezsin alışman zaman alır ama cihazı kötülemek doğruda değil. Sonucta iphonunda -leri cokca var halen androit değil bikere burdan yola cık :)

anemik

anemik

Üye
iphone nu karşılaştıramayız hiç bi türlü apayrı bi konu o.hiç biri yokken iphone adam etti bu sanal marketi,dokunmatikte cığır açtılar resmen.halada öle devam eder eminim.apple ne yaparsa yapsın her zaman 1 numara olur.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
telefonla 2 saat konustuk diyelim gene bu ısınma oluyor mu?

ultradeniz6

Üye
iphone her versiyonda en üst segmente oturuyor bunu hepimiz biliyoruz.
yakında iphone 4s/4g/5 bunlardan biri çıkacak, adamlar işi aşmış bu sefer biz dokunmadan algılayacakmış falan ekran...
her neyse, sizce bu telefon galaxy s2 'yi geçebilir mi?