Samsung Galaxy S - S II Kies Bağlantı Sorunu Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Prodigy

Prodigy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S - S II Kies Bağlantı Sorunu Çözümü
Arkadaşlar iyi akşamlar,
Yaklaşık 1 aydır zaman zamanda 3-4 aydır karşılaştığım sorunumun çözümünü anlatmak isterim. Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy S ve S II telefonlarında son günlerde kies'e bağlanma sorunu oluşmaktaydı. Bu sorunun çok çeşitli çözümleri bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesini ben size sunacağım. Bu çözümü denedim ve problem halloldu. Umarım size faydası olur. Birde sizden isteğim, bu konu üzerinde sizinde çözümlerinizi yazın ki kies bağlantı hatası çözümleri bir yerde toplu halde bulunsun ve arayan arkadaş çözümü bulabilsin.

Çözüm : SD kartımı devreden çıkardım ve usb ile telefonumu bilgisayara bağladım. Sonuç olumlu; kies'e bağlandı.

cellmanbash

cellmanbash

Üye
hangi çözümü? birtanesini sunacağım demişsin ama nerde o çözüm?

necbey

Üye
Arkadaşlar iyi akşamlar,
Yaklaşık 1 aydır zaman zamanda 3-4 aydır karşılaştığım sorunumun çözümünü anlatmak isterim. Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy S ve S II telefonlarında son günlerde kies'e bağlanma sorunu oluşmaktaydı. Bu sorunun çok çeşitli çözümleri bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesini ben size sunacağım. Bu çözümü denedim ve problem halloldu. Umarım size faydası olur. Birde sizden isteğim, bu konu üzerinde sizinde çözümlerinizi yazın ki kies bağlantı hatası çözümleri bir yerde toplu halde bulunsun ve arayan arkadaş çözümü bulabilsin.

Çözüm : SD kartımı devreden çıkardım ve usb ile telefonumu bilgisayara bağladım. Sonuç olumlu; kies'e bağlandı.

Arkadaşalar günlerdir çözemediğim bağlantı problemini bugün çözdüm galaxys i9000 işletim sistemi xp telefon ayarlarından kies bağlantısını seçiyoruz yaptığım tek şey sd belleği çıkarmak oldu Prodigy arkadaşımıza tşk ediyorum.

omaydu

Üye
evet denedim oldu emeğine sağlık kardeş

beko5353

Üye
bide eğer bilgisayarında samsung mobil driver yoksa kiese değil bilgisayara hiç bağlanmaz

tyqun

Üye
dahiliyimi devredencıkardınız harıcıyı mı ?

calypso16

calypso16

Üye
bende de oldu bu sorun win7 ultimate yüklü masaüstündeki pc'de arkadaki usb girişlerinden görmüyor kasanın yanında girişler var onlar görüyor,win7 home basic yüklü laptopta'da hiçbiri görmüyor.çözemedim nedense

eftiyo

eftiyo

Üye
Merhaba daha yeni galaxy s aldim 2.1 sürümü, yalniz ne yaptiysam bir türlü kies'e bağlayamadim, MEDİA PLAYERİ GÜNCELLEDİM olmadı usp hata ayıklama yaptım olmadı hafıza kartını çıkarıp bağladım gene tanımadı. ne olur yardimci olun, telefonumu güncellemek istiyorum artik :(

calypso16

calypso16

Üye
ben en sonunda telefonu değiştirdim aynı modelden çok temiz 2.el bir cihaz ile biraz fark verip değiştirdim.ne yaptıysam bağlanamamıştım bir türlü

eftiyo

eftiyo

Üye
iyi etmişsin de nasıl değiştin aynısıyla :) onu merak ettim telefoncuda mı değiştin

calypso16

calypso16

Üye
evet ben garantiye gönderir yaptırıp satarım sonra dedi

navti

navti

Üye
kies air oneririm ama guncelleme yapilamiyor...

By_SeF4

Üye
kies airle yedekleme yapılamıyor diye biliyorum.

Üst Alt