Orjinal Galaxy S8 Aksesuarları, Multimedia Dock ve Alcantara Koruyucu Kapak İçeriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Orjinal Galaxy S8 Aksesuarları, Multimedia Dock ve Alcantara Koruyucu Kapak İçeriyor


Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un amiral gemi akıllı telefonları için bir çok resmi aksesuarı satışa sunduğu biliniyor ve bu durum yaklaşan amiral gemi Galaxy S8 için de aynı olacak. Samsung, Galaxy S8'i Galaxy S7 için de üretilen Clear View kapaklar, LED View kapaklar, S View kapaklar ve klavye kapakları, artı olarak taşınabilir şarj cihazı genişletilmiş sırt çantası da dahil olmak üzere bir çok aksesuarı kullanıma sunacak. İlginç bir şekilde, 3100 mAh pil içeren Galaxy S7 Sırt Çantası'ndan farklı olarak, S8 Sırt çantasının daha küçük bir 2.600 mAh bataryası olduğu iddia ediliyor.

http://www.maxicep.com/samsung-galaxy-s8-force-touch-ozellikli-ilk-samsung-modeli-olabilir
Samsung Galaxy S8, Force Touch özellikli ilk Samsung modeli olabilir
Bunlara ek olarak, Samsung bazı yeni Galaxy S8 aksesuarları da sunacak. Örnek olarak, Galaxy S8 için "Alcantara ile örülmüş" bir Koruyucu Kapak satın alabileceksiniz. Alcantara için deri terimini duymuş olsanız da, Alcantara aslında deri değildir. Alcantara, süet deriye benzeyen, lekelere daha dirençli ve dayanıklı olan sentetik bir malzemedir.

Samsung Galaxy S8 için bir başka yeni aksesuar ise zengin bağlanabilirlik seçeneklerine sahip bir Multimedya Dock olacak (S4 ve Not II gibi bazı eski Galaxy modelleri, diğer şeylerin yanında USB ve HDMI bağlantı noktaları olan benzer bir Dock'a sahiptiler).

Samsung Galaxy S8, muhtemelen Şubat ayı sonunda başlayacak olan Dünya Mobil Kongresi (MWC 2017) kapsamında düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. O zaman kadar Galaxy S8 hakkında en don bilirler için bizi takip etmeye devam edin.
Orjinal Galaxy S8 Aksesuarları, Multimedia Dock ve Alcantara Koruyucu Kapak İçeriyor
 


Üst Alt