Samsung Galaxy S III mü HTC One X mi alayım?

cliolar

Üye

Siz yanlis anlamissiniz soylediklerim s3 le arasindaki farklar.ayrica one x in ekranini kotulemedim hic ir yazimda?boyle soyledigimi nerden cikardiniz?
Ayrica verdigin bilgilerde htc nin cok iyi optimize ettigini soyluyorsun peki ben kullanirken niye bunu fark etmiyorum(o seviye bir telefona gore)
Web performansi iyi degil(tekrar soyluyorum o seviye bir telefona gore)
Multitasking basarisiz,cogu uygulamada.
Sarj konusuna girmiyorum,istedigi kadar iyi optimize etsin okadar enerji sarf eden teknoloji parcalarina 1800 mAh olmamis,yani olmusta olmamis
Saglamlik konusuna gelirsek one x in saglam olmasi cok dogal
cunku soyledikleriniz dogru ama benim aksini soyledigimi nerden cikardiniz yine anlamadim diger yazilarimi bi okuyun isterseniz.
Ayrica verdiginiz bilgilerde ikiside nvdia nin yeni teknolojisini kullaniyor demissiniz,hangi yeni teknoloji?
Zira benimde cok begendigim tegra 3,2 nin gelismisi,isleme,uygulama ve goruntulemede bir yeni teknoloji yok,gelisim var.
Optimizasyon konusuna gelirsem cihazin adi kullanim sartlarinda inceledigimi belirttim,bu sartlarda iki cihazinda tam performansda ne verdigini nerden bile bilirim veya bilebilirsiniz,kagit uzerindeki bilgilerle konusmayin,yok cihaz elinizde mevcutsa amenna bisey diyemem ozaman.

cliolar

Üye

Dogru soyluyorsunuz fakat zaten yetersiz olan bataryaya nasil yetisecegiz?

MasteLaa

Üye
Ben bir önceki yazımda One X ile 4X den bahsettim yani o yüzden karşılaştırdım..4.0.4 denediniz mi S3 ile browser'ı arasında 1-2 saniye fark var zaten bunu dert edecekse biri s3 almalı Cihazı kağıt üzerinden konuşmuyorum bu arada bu cihazı kendim güncelledim ve s3 ile de karşılaştırdım kuzum merak etme Ben 4X ile karşılaştırdım s3 ile karşılaştırmam 1 veya 2.sayfada yazmıştım zaten

- - - Eklendi - - -

Evet batarya konusu s3 den geride ama bunu zaten dert eden biri s3 alıyor dert etmeyen One X

- - - Eklendi - - -

Bu arada aksini söylediğinizi demedim kesinlikle eğer böyle anlaşıldı isem özür dilerim ben sizden bağımsız 4X ile karşılaştırdım hepsi bu

Tepkiler: Mobilator
Başka bir öneride bulunayım lg optimus 4x özellikleri one x ile aynı zaten ve batarya performansı hepsinden iyi 2150mah

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Hiç telefoncu dükkanı açmayı düşündün mü kuzu

cliolar

Üye

Elinizde 4X varmi?

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

İşte kısa bir özet daha

su an isvecteyim s3 1450 tl.onex 1400 tl
iphone 4s 1400tl

Hocam buyrun bana sorun sorularınızı One X i kullanan benim cevaplayabilirim 4.0.4 den sonra ki sorunlarını yazar mısın merak ettim bana göre sorunsuz kullanan biriyim

cliolar

Üye

Hocam buyrun bana sorun sorularınızı One X i kullanan benim cevaplayabilirim 4.0.4 den sonra ki sorunlarını yazar mısın merak ettim bana göre sorunsuz kullanan biriyim

Bende kullaniyorum ama artik ara ara biliyosun sarj belasi yuzunden degistirdim.

cliolar

Üye

Ben elindeki cihaz olara 4x den bahsettim o varmi?

Batarya tek sıkıntı bu telefon da bunu size kulüptede belirttim. Benim için fazla sorun olmuyor şahsen. Batarya için telefon alınacaksa S3 alsın herkes. Ama bana yeterli geliyor o kadar sorun yapmıyorum bunu. Sırf batarya için diğer konularda her türlü konularda üstün olan One X i S3 e değişmem şahsen

Dipnot: Ikisi de var bende

orko13

Üye
arkadaşlarında belirttiği gibi çakıl mavisi var, siyah henüz yurt dışında da satışta değil. ilerleyen haftalarda çıkacağı söyleniyor..
bu konuyla ilgili görüşmek isterseniz pm atabilirsiniz, 1400 tl yurt dışı faturalı, 1 yıl samsung türkiye garantili ve pasaport kayıtlı..

MasteLaa

Üye
Elinizde 4X varmi?
Lütfen ya One x ve s3 ü de kullandım kardeşim 4X'i de az inceleme fırsatı bulabildim o kadar..İnterneti kesikti giremedim..Kasiyerin telefonuydu..İncelediğim sadece kağıt üstü değil xda gibi siteleri takip etmeni öneririm kullanan yüzlerce insan var..Sadece kullandıklarımız hakkında yorum yapmıyoruz..Ayrıca benim yazdıklarımda öznel olarak ne gördünüz ?

cliolar

Üye

Oznel bisey gordugumu nerden cikardin,cihaz yoksa ongoru ile sahip oldugun bilgileri kesinmis gibi soyleme dedim(soyledin demedim,soyleme dedim)