Deleted.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim fiyatı zaten şuan 1000 lira civarı hani istesen 1000 liraya bulursun hani sen şimdi yazı beklersen bomba gibi telefonlar geliyor fikrin kesinikl değişir vereceğim örneklerden birisi
Sony Ericsson Neo
ama ben yine daha başka isterim dersen 1'5 milyar paran varsa git HTC Sensation al sana kesinlikle beğeneceğine garanti veriyorum piyasadaki en yüksek video kaydı yapan telefon 1920-1980 HD video kaydı ve daha nice özellikler
ben video izlemedim kendim karsilastirmasini yaptim burda kimseyi yanlis yonlendirmeyiz.yanlış yönlendirmeyelim milleti.galaxy s2 video çekim kalitesinde açık bir şekilde sensation.dan üstün çıktı karşılaştırmalı videoları izleyin görürsünüz.
cepkask i arastirdim kullanici yorumlarini okudum ve yaptirmadim.. yararli bulmuyorum.. sikayetvar.com da bicok sikayet vardi bunun icin.. telefonu gonderiyormusun kasko var diye kendileri tamir ediyolarmis servise gondermiyorlarmis.. daha dogruau tamir edemiyorlarmis gonderiyorlarmis telefonun acildigi icin de garanti gidiyormus tabi..Cepkask adlı firma bu kaskolama işini yapıyor ama cihazı 0 alman lazım 34 tl ücret ödeyerek 1 yıl kasko hizmeti veriyorlarHırsızlık, kırılma, gasp, kapkaç , sıvıteması, yüksek voltaj gibisorunlarasigorta -Teknokask aynı faturada ,( sonkullanıcı faturasında) sigortalananaynıcihazın altında yeralmalıdır. -Teknokask zarfı içinden çıkan etiketecihazın seri numarası yazılarakfaturaya yapıştırılmalıdır.
onu bilmiyorum yaHımm bak bunu bilmiyordum saol bede samsung galaxy s i oraya sigortalatmayı düşünüyordum en iyi kasko şirketi ne sence
Bkz.Bide cebimgüvende.com bak istersen adamlar direk yeni cihaz gönderiyorlarmış
sitelerine bakarsan aldanirsin.. ordaki yazilar oyle ozenle seciliyor ki kandiriyor adami.. onemli olan baska sitelerde yazilan kullanici yorumlari, memnuniyeti..Bide cebimgüvende.com bak istersen adamlar direk yeni cihaz gönderiyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?