Samsung Galaxy S GT i9000 Yardım Lütfen..!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S GT i9000 Yardım Lütfen..!!!
Merhabalar.. Ben Bikac Aydır Samsung Galaxy i9000 Kullanıyorum Bikac gün öncesine kadar sorun yoktu ama simdi Bilqisayara USB iLe Baqlandıqım Zaman Telefonu Görmüyor Bilqisayar. Sarj Oluyor ama Telefonun Belleqi göremiyorum Acaba Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ???? iLqiLi ArkadasLarın AciL Yardımını Bekliyorum Simdiden Cok Tsk ederim.. SayqıLar..!!

mustapha2105

Üye
kiesi kaldır son sürümünü kur ya da usb kablosunu değiştir. ya da başka bir pc de dene. genelde usb kablosunu değiştirenlerde sorun halloluyor

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Usb Den Olacaqını Pek sanmıyorum is yerinde de bir kablom var orda da girmedi bir anlam veremedim :S iLqiLi arkadasların konuya el atmasını rica ediyorum...

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
ArkadasLar Konu Hakkında Bilqi Sahibi Olan yok mu acaba ??? Lütfen Yardımcı oLunuz...!!!

----------Eklendi @ 04:30:44 ---------- Yazıldı @ 04:27:53 ----------

USB De Deqistim Farkeden Bisey oLmadı.. Tel Sarj aLıyor Ama Yıqın Bellek Olarak KuLLanamıyorum...Lütfen Bilen bir arkadas Yardımcı olsun...

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Yahu arkadaslar yok mu bu konuda bilqi verecek kimse ????? bi göz atın Lütfenn...!!!!

----------Eklendi @ 06:00:27 ---------- Yazıldı @ 05:36:04 ----------

Konu güncel.... Lütfen yardım... :(

mustapha2105

Üye
xp mi windows 7 mi kullanıyorsun.

fireman87

fireman87

Üye
Şöyle yapacaksın ;

Ayarlar - SD kart ve Telefon belleği - USB bellek'e tik at işlem tamam :oke:

Ayrıca kendi kendine bu işlemi dışlaması ilginç..

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Hocam SD Kart ve Telefon Belleqi Bölümünde USB iLe aLakaLi bisey yok şunlar mevcut..

Harici SD diyor : Toplam Alan, Kullanılabilir aLan, SD Kart Devreden Cıkart ve SD kart Bicimlendir.. Aynı Sekilde Dahili hafıza icin yazıyo...

Simdi Ben Tekrar Sorunumu anlatayım..USB Kablosunu Taktıqım zaman Telefon sarj oLuyor Lakin Yıgın bellek olarak kullanamıyorum aslında hicbir sekilde ne Medya okuyucu ne Kies Ne bir baska Sekilde Suan USB sadece Sarj etmeye yarıyo baska bir ise yaramıyor...
Bilqisayarim XP Kurulu daha öncesindede Xp idi zaten ve sorun yoktu bir anda böyle bisey oldu Telefonun ayarları ilede oynamadım....

• Beğen
Tepkiler: fireman87
fireman87

fireman87

Üye
*#726872# çıkan ekranı onayla, düzelicektir.

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Reddedildi :S bu komut ne ise yarıyor acaba ?

fireman87

fireman87

Üye
USB'yi açıyor o komut..

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
usb de sorun yok ki... Dediqim qibi USB Takınca Sarj alıyor ama veri transferi yapamıyorum.. bilqisayar Belleqi qörmüyor..

fireman87

fireman87

Üye
Tamam işte senin tabirinle ' yığın bellek ' olayını aktif ediyor..

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
hymm anladım ama reddedildi diyor acaba servise mi göndersem :S

----------Eklendi @ 17:26:32 ---------- Yazıldı @ 16:15:57 ----------

Konu Güncell Lütfen Bilqisi Olan arkadasLar Yardımcı olsun..!!!!

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yardım edin lütfen illa ki bu konu hakkında bilqi sahipleri vardır ??????

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
HeLp Me Please..!!! :(

----------Eklendi @ 17:27:55 ---------- Yazıldı @ 16:06:17 ----------

Konu Güncel..!!!

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncel Bilqisi OLan arkadasLar Lütfen Yardımcı olsunlar...

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Neden Kimse Yardım Etmiyor ArkadasLar :((( Hic mi Kimse Bu Konu Hakkında Bilqi Sahibi Deqil ???? Ne Kadar Umutsuz Bir Durum :((((

muratvemine

muratvemine

Üye
Kardeş Hard Format en etkili çare gibi gözüküyor.Burda incele istersen atarsın:

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Hard Format en etkili çare gibi gözüküyor.Burda incele istersen atarsın: Samsung GT-i9000 Galaxy S Hard Reset

Babacan Tşk ederim Link icin ama Format attım zaten telefona Nafile :(((

Üst Alt