Overclockoc ne yaw![]()

oc ne yaw![]()
Overclock![]()
Arkadaslar 9070p de rom kullanan var mi aranizda
oc =overclock gerek kalmadı cm 11 yükledim cpu 1250 mhz oldu gpu kac yapim bilemedim![]()
sonra üstüne slimkat 4.4.2 yi kur süper oluyor müthiş bir rom şiddetle tavsiye ederimGpu hizini arttirabilirsin sorun cikmaz ama oncelikle voltaji arttirmalisin verdigin voltaj hiza gore az oldugu icin gpu goruntuyu hizli veremiyor ve dolayisiyla reset atiyorgönüldostu ilgin icin tesekkurler
bisey daha sorucam kardesim bu novathor setting ayarlarından gpu hızı nı kac yapim advancede mali 400mp var bildigim kadarıyla bunun orjinal hızı kac ve kaç cekirdek tskkurlermax 770 mhz ye kadar cıkıyor cpu yu 1250 gpuyu 770 yaptım ilk basta antutu testi yaptım test bitmeden tel reset attı 12200 puan aldı sonra gpuyu orjinaline cwvirdim
Gönüldostu forum xda daki güncel slimkat romu denedin mi? Önerir misin? yüklenecek rom ve gapsları sırasıyla yazar mısın. Bu arada hayırlı olsun xda da yazmaya başlamışsın![]()
gönüldostu ilgin icin tesekkurler
bisey daha sorucam kardesim bu novathor setting ayarlarından gpu hızı nı kac yapim advancede mali 400mp var bildigim kadarıyla bunun orjinal hızı kac ve kaç cekirdek tskkurlermax 770 mhz ye kadar cıkıyor cpu yu 1250 gpuyu 770 yaptım ilk basta antutu testi yaptım test bitmeden tel reset attı 12200 puan aldı sonra gpuyu orjinaline cwvirdim
Selam gönül dostu. Ben temiz jb (italya romu) üzerine direk silimkat rom built 4 ü kurmaya çalıştığımda hata vermişti bende cm11 i kurmuştum. Demek hatam önce cm11 i kurmamakmış. Şimdi silimkat ı kuruyorum. Silimkat rot ile ilgili bir şey bulamadım...
Sağolasın kurdum ayrıca rot a gerek yok heralde. Titannium backup çalıştı. Kendi rot u var sanırım. (Titanniun Backup ı çalıştırırken rot yetkisi veren bir menü geldi.) Önce cm11 i indirdimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztelefonun kendi hafızasına attım. Sonra telefonu recovery modda açtım data factory reset ardından dalvik cache komutlarını çalıştırdım.
Telefonu açtım. Normal bir açılıştan sonda Telefonu tekrar recovey modda açtım.Tekrar data factory reset ardından dalvik cache komutlarını çalıştırdım. Önce slimkat build 4 üLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsonra da slim gabs 4.4.2 yiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkurdum. Gerçekten de radyo uğruna jb de boşuna sürünmüşüm... (yeni farkettim simkarttan numaraları içe aktarabiliyor.)
Cm lerin ve cm based romlarin kendinden gelen rootu ve superuseri vardir arkadasin supersu yuklemesine gerek yok bosu bosuna yer kaplayacak cunkudostum root eski versiyondur , telefonunda ki özellikleri tam olarak kullana bilmen için super Su yu yüklemelisin ve güncellemelisin önemle duyurulur

Supersu kurman gerekmiyor ki kurarsan tabii ki de romun superuser ıyla çakışır ve uyarı verir tabii ki de.Gönül dostu haklı olabilir titanium backup super su uygulamanız eski kısıtlamalardan falan filan biseyler diyordu bende uyarıyı bir daha gösterme demiştim…
görende duyanda 1 gb yeryaplıyor sanacak heralde siz telefonda hiç bir şeg güncellemiyorsunuz galibaSupersu kurman gerekmiyor ki kurarsan tabii ki de romun superuser ıyla çakışır ve uyarı verir tabii ki de.