işlemcisi ezperia sp nin kullandığı işlemcinin bir alt modeli ama rami yüksek iyi bir cihaz fakat 1 ay filan bekle şu an 1200 bunu hak etmiyor 1000 tl olunca alınır o da 2 ay içinde düşeceğini tahmin ediyorumbeyler s4 mini nasıl?
işlemcisi experia sp nin kullandığı işlemcinin bir alt modeli ama rami yüksek iyi bir cihaz fakat 1 ay filan bekle şu an 1200 bunu hak etmiyor 1000 tl olunca alınır o da 2 ay içinde düşeceğini tahmin ediyorumbeyler s4 mini nasıl?
işlemcisi ezperia sp nin kullandığı işlemcinin bir alt modeli ama rami yüksek iyi bir cihaz fakat 1 ay filan bekle şu an 1200 bunu hak etmiyor 1000 tl olunca alınır o da 2 ay içinde düşeceğini tahmin ediyorum
Bütün arkadaşlarıma hayırlı bayramlar bayramınız mübarek olsun!
- - - Eklendi - - -
işlemcisi experia sp nin kullandığı işlemcinin bir alt modeli ama rami yüksek iyi bir cihaz fakat 1 ay filan bekle şu an 1200 bunu hak etmiyor 1000 tl olunca alınır o da 2 ay içinde düşeceğini tahmin ediyorum
Bütün arkadaşlarıma hayırlı bayramlar bayramınız mübarek olsun!
Allah razı olsun motorola moto x diye 1 ay sonra bir cihaz çıkartacak onu bekle donanımı oldukça iyi tahmini 1250 gibi fiyat bekleniyor sp ve s4 mini halt etmiş onun yanında bunu tavsiye edebilirimSizinde bayram iniz mübarek olsun abi yanliz telefonu bayram harcliklarim ile alacam kurban bayraminda da PC almayi düşünüyorum 1200TL ye kadar cikabilirim en fazla ne önerir siniz?
Allah razı olsun motorola moto x diye 1 ay sonra bir cihaz çıkartacak onu bekle donanımı oldukça iyi tahmini 1250 gibi fiyat bekleniyor sp ve s4 mini halt etmiş onun yanında bunu tavsiye edebilirim
Bayramınız mübarek olsun dostlar...
Satıyormusun.
Para hesabi mi verecen yoksa takas mı ?Kaça sayıyorlar?