sahin_811
Üye
peki bişey sorcam cocore kullanmasak da ramı temizlesek performans düşüşü yaşar mıyızbildirim çubuğu kasıyor bazen
Hocam ben almanya sürmünü kurdum üstüne LightJB v2 kurdum ve cocore 7 ve cocore 7 touch kurdum hiç bir sorun yok.
Benim sana yapdediklerimi LightJB v2 yapmış zaten hatta daha fazlasını yapmış orjinal romda 150 ye yakın apk var ben gmail gibi uygulamaları sil demiştim onun gibi bi sürü gereksiz uygulama var LightJB v2 de tam olarak bunu yapmış gereksiz olan herşeyi silmiş 150 ye yakın uygulamadan 95 -100 tane felan kalmış ben yine gmaili felan kaldırdım şuan 92 apk kurulu ve cocore touch ile birlikte dokunmatikte ciddi artış yaptı şuan hiç bir sorun yok bataryada iyi gidiyo kasmada olmuyo ram en fazla 450 oluyo açık uygulamaları kapatınca 350 ye düşüyo kendi otomatik.
- - - Eklendi - - -
bu arada LightJB v2 dün gece indirdim sırf meraktan bilseydim daha önce indirirdim tam istediğim costum ben kendimde buna benzer bi costum yapmıştım her seferinde rom kurmak yerine wipe ve cache yapıp kendi costumumu yüklüyorum direk olarak gereksiz uygulamalar olmadan kuruluyo herşey bu daha güzelmiş.
bu arada size zahmet o linkteki kodun nasıl eklendiğini paylaşırsanız cocore olmadan bildirim çubuğu ve vidyolardaki lag problemini çözeceğim