Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

iOSait

iOSait

Üye
Jb icin olan update.zip dosyasini gbde yukselte bilirmiyim

iOSait

iOSait

Üye
Bi arastirma yaptim gb de iken root yapip cwm yukselttiginizde download sayaci artiyormus yapmayacagim dediginiz islemleri stock recoveryde yapsam olur mu ?

sahin_811

sahin_811

Üye
Hmm bunu bilmiyordum hocam cok saolun ozaman gb deyken deneyim bi bu arada bu update dosyasini gb icin nerden bulabilirim
Ricaederm hocam update zipi indirebilirsin hocm root yükler gibi yükliceksin recovery mod yeniden başlıcak ve dediğim gibi wipe cache ve adavanced menüsünden dalwik wipe yide yaptıktan sonra direk downloan moduna alıp romu yükle hocam tertemiz bi rom yüklemiş olucaksın eski kalıntılar olmadan.

Batarya sorunu yaşarsan romu yükledikten sonra bataryayı sonuna kadar bitir ve telefon kapalıyken doldur bataryayı teli aç yine şarj olcak oda dolunca recovery moduna girip sadece dalwik wipe yi yap yeniden başlat teli batarya sorunun ortadan kalkar hocam.

- - - Eklendi - - -

Bi arastirma yaptim gb de iken root yapip cwm yukselttiginizde download sayaci artiyormus yapmayacagim dediginiz islemleri stock recoveryde yapsam olur mu ?
Peki hocam hiç bulaşma o zaman. Sen telefonu al yarın biraz anlayan bi telefoncuya götür saana kaçkez rom attığını söyler zaten o o dediğin sayacın bi önemi varmı görürsün o zaman iyi geceler hocam.

profzora

Üye
evet Türkiye romu ile tam uyumlu değil galiba arkadaşlar o benimde dikkatimi çekti ! normalde reset atması lazım çünkü çalışan işlemci durdurulup cocore kernelin işlemci performansı devreye girmesi lazım ama ne hikmetse cwm ile twrp de yükleniyor bende Türkiye roma geçtim aynı şey bende de oldu ama oldukça iyi rom

sagol cihaz hakında ya bakınca yüklenmiş gözüküyor..ben kernel 7 yükledim şimdilik sıkıntı yok gibi :)

- - - Eklendi - - -

sonunda buldum stock kerneli :) light jb için illa co core kernelini yüklemek şart mı ?

stock kerneli paylaşda belki bizde sebepleniriz test için :)

iOSait

iOSait

Üye
Ricaederm hocam update zipi indirebilirsin hocm root yükler gibi yükliceksin recovery mod yeniden başlıcak ve dediğim gibi wipe cache ve adavanced menüsünden dalwik wipe yide yaptıktan sonra direk downloan moduna alıp romu yükle hocam tertemiz bi rom yüklemiş olucaksın eski kalıntılar olmadan.

Batarya sorunu yaşarsan romu yükledikten sonra bataryayı sonuna kadar bitir ve telefon kapalıyken doldur bataryayı teli aç yine şarj olcak oda dolunca recovery moduna girip sadece dalwik wipe yi yap yeniden başlat teli batarya sorunun ortadan kalkar hocam.

- - - Eklendi - - -

Peki hocam hiç bulaşma o zaman. Sen telefonu al yarın biraz anlayan bi telefoncuya götür saana kaçkez rom attığını söyler zaten o o dediğin sayacın bi önemi varmı görürsün o zaman iyi geceler hocam.

Tesekkur ederim dediklerinizi stock recoveryde denyecegim telefoncuya filan gerek yok bencr okadar amator degilim stock recoveryde yapsam.olurmu malum wipe dalvik filan yok onda

sahin_811

sahin_811

Üye
Tesekkur ederim dediklerinizi stock recoveryde denyecegim telefoncuya filan gerek yok bencr okadar amator degilim stock recoveryde yapsam.olurmu malum wipe dalvik filan yok onda

Hocam download ın artmasını o kadarda dert etme BURADA anlatmış o uyglulamayı indirip sıfırlayabilirsin ben onu kullanıyorum downloandım 32 olmuştu şimdi sıfırlandı ekran görüntüsüde atabilirim

iOSait

iOSait

Üye
Peki bugun dediginiz stock recoveryde yapip aticam almanyayi bakalim nasil olacak

FarFara06

FarFara06

Üye
1-XXLPY -
2-XXLPZ -
3-XXLQ4 -
4-XXLQB -
5-DDUL
P8 -
6-XXLQE-

buyrun stock kerneller. İsterseniz ana sayfaya koyunda herkes yararlanabilsin

iOSait

iOSait

Üye
DDULP8 de iyiymis xda dakilerin cogu hindistan romunu kullaniyor imzalarinda yaziyor

iOSait

iOSait

Üye
:D bugun bir daha yuklucem.almanyayi root da atarim takilma lag filan olursa lightjb yuklerim

muratena

muratena

Üye
Arkadaşlar ben GB deyim suanda almanya romunu yükleyip üzerine E-7 cocore kernel yükliycem,
sormak istedigim bu almanya romunu odin ilemi yüklüyoruz PDA kısmından yoksa recovery moddamı bunu tam anlayamadım.
bilgisi olan varmı?

- - - Eklendi - - -

:D bugun bir daha yuklucem.almanyayi root da atarim takilma lag filan olursa lightjb yuklerim

Almanya romunda türkçe dil destegi varmı?

iOSait

iOSait

Üye
Arkadaşlar ben GB deyim suanda almanya romunu yükleyip üzerine E-7 cocore kernel yükliycem,
sormak istedigim bu almanya romunu odin ilemi yüklüyoruz PDA kısmından yoksa recovery moddamı bunu tam anlayamadım.
bilgisi olan varmı?

- - - Eklendi - - -

Almanya romunda türkçe dil destegi varmı?

evet odin ile yükliüyorsun normaldeki gibi pda kısmına almanya romunu koyup flaşlıyorsun oldukça basit ayrıca türkçe dil desteği da var ben şuan kernelsiz rootlu kullanıyorum

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
ya da kies üzerinde Türkiye romu kur sonra müsait bir zamanda odin ile Almanya romu kur en azından arasındaki farkı gör

• Beğen
Tepkiler: muratena
iOSait

iOSait

Üye
gonuldostu hocam önceki sayfalarda titanyum backup ile programları dondurduğunuzu yazmışsınız ama nasıl donduruluyor ben o kısmı bulamadım

muratena

muratena

Üye
türkiye romu kurdum kernel e-7 ile gayet güzelll ama almanya romunu cok met ediyorlar merak ettim o yuzden yüklüyorum.:XD
vee suanda bitti yüklemem bakalım e-7 kernel cocore yükliycem.
Türkiye romda şarj sorunu biraz oluyor,almanyada daha iyi diyorlar onu denemek için yükledim
ben root etmek istemiyorum root etmeden kernel yüklenmiyormu acaba?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
türkiye romu kurdum kernel e-7 ile gayet güzelll ama almanya romunu cok met ediyorlar merak ettim o yuzden yüklüyorum.:XD
vee suanda bitti yüklemem bakalım e-7 kernel cocore yükliycem.
ben root etmek istemiyorum root etmeden kernel yüklenmiyormu acaba?

hayır yüklenmez root+recoveri modu yükselt sonra cocore kerneli başka yolu yok

• Beğen
Tepkiler: muratena
iOSait

iOSait

Üye
beyler elinde titanyum backup pro apk olan varmı şu google haritalar all share service felan cart curt gereksiz proları dondurcam

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
gonuldostu hocam önceki sayfalarda titanyum backup ile programları dondurduğunuzu yazmışsınız ama nasıl donduruluyor ben o kısmı bulamadım
arkaplanda haritalar e postalar fiilan vb. çalışan uygulamalar var bunları ben kullanmıyorum t.beckap ile dondur kısmı var onunla dondur ama bir daha kullanmak için tekrar oradan çöz demen gerek

- - - Eklendi - - -

beyler elinde titanyum backup pro apk olan varmı şu google haritalar all share service felan cart curt gereksiz proları dondurcam

iOSait

iOSait

Üye
arkaplanda haritalar e postalar fiilan vb. çalışan uygulamalar var bunları ben kullanmıyorum t.beckap ile dondur kısmı var onunla dondur ama bir daha kullanmak için tekrar oradan çöz demen gerek

peki teşekkür ederim kernel atmadım öyüzden sordum şimdi yüklüyorum t.backupu

- - - Eklendi - - -

bu arada greenify diye bi program buldum arkaplanda çalışan gereksi uygulamaları kış uykusuna yatırıyor siz açana kadar hiç açılmıyor programlar markette ücretsiz istiyen indirebilir ben faydasını gördüm

Üst Alt