6068 düşük.
Benim sürüm ve puan.
bunu nasıl yüklediniz recoveri modda mı yükleme talimatında sd kartan yükleyin diyor siz bunu mu yüklediniz benim çok hoşuma gitti beyaz temaZamanında kullandim light jb yi yani evet GB kadar stabil ve akici ama arada bir sapitiyor mesela şarj %30 ile USB ile PC te takdigimdq %34 oluyor yani 3 günde 1 reset atmak gerekiyor cihaza tabi yinede çoğu oyunu çok hafif kasmalar ile calistiriyor şu UK romu aklıma taklidi benim
bunu nasıl yüklediniz recoveri modda mı yükleme talimatında sd kartan yükleyin diyor siz bunu mu yüklediniz benim çok hoşuma gitti beyaz tema
Neden düşük cıktı acaba? yanlışmı yaptım tekrar deniyim bakiyim resimi paylaşıırm
Asil yüksek cikti sizde bende 6549 cikti sizde neden yüksek cikti anlamadim
eyvallay teşekkürler bir de ben yükleyeyim şunuRecovery moddan[cwm] wipeleri yapip romu flaşlıyorsunuz
eyvallay teşekkürler bir de ben yükleyeyim şunu
hiç denemedim bir de ben deneyeyim link verir misiniz siz hangisini kullanıyorsunuz ben de onu yüklüyeyim
6068 düşük.
Benim sürüm ve puan.

hiç denemedim bir de ben deneyeyim link verir misiniz siz hangisini kullanıyorsunuz ben de onu yüklüyeyim
Hocam sen nasıl boyle yuksek puan aldin acikcasi kiskandim![]()
Şuan sizin kullandiginiz lite sürümü yüklü iken aldığım puanBenimkide bu
İkiside![]()
Heh sonunda beBen sizin kullandiginiz lite sürümünü kullandım daha önce.O zaman bende de öyle bir puan cikmisti.Bir kaç sayfa önce olacaktı bir bakayim kacmis.
Yine baya fark var ama![]()
buyurun bu da bizim performans [/URL][/IMG]