Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

KernelTeam

KernelTeam

Üye
http://www.maxicep.com/samsung-andr...-kernel-otg-ozellikli-814340.html#post6241113 kernel ile otg özelliği eklemek isteyenler- - - Eklendi - - -All in one Muhteşem bir rom kesinlikle bakın ve otg özelliğide varhttp://www.maxicep.com/samsung-andr...droid-aokp-cm10-1-hepsi-bir-arada-814325.html
tamadır xda dan paranoid 2.99 çaktım ama telefon hafızasıyla sd yeri değişti yani sd kartı sadecde oi file maanagerdan görebiliyorum yani sd kart telefonun hafızası oldu nasıl düzeltcem

ZALAZULA

ZALAZULA

Üye
http://www.maxicep.com/samsung-andr...-kernel-otg-ozellikli-814340.html#post6241113 kernel ile otg özelliği eklemek isteyenler

- - - Eklendi - - -

All in one Muhteşem bir rom kesinlikle bakın ve otg özelliğide var
http://www.maxicep.com/samsung-andr...droid-aokp-cm10-1-hepsi-bir-arada-814325.html

Farkındamısınız bilmiyorum ama Ocak Ayından kalma hatalarla dolu bir kernel paylaşmışsınız, OTG çalışmıyor, Ayrıca birsürü hata barındırıyor, En büyük hatası ekran kilidi yaptıktan sonra ekran ışığını otomatik parlaklığa çekmek gibi bir saçmalık yapıyor. OTG için kernel ararken daha önce bunu yüklemiştim ve aynı şeyleri gene görmüştüm. Şimdi siz paylaşınca bir heycan yapıp yükledim ama sonum hüsran oldu. Denemeden böylesine paylaşımlar yapmanız hiç hoş değil.

Paylaştığınız Romu denemedim ama xda da okuduğum yorumlara ve anladığıma göre ondada OTG desteği yok.

Bu bahane ile rusya romundan kalma telefonumu türkiye romuna geçiriyorum. Fakat Cocore Kernel yüklerken hata alıyorum arkadaşlar, "E: failed to verify whole- file signature" diye, CWM update ederken CLOCKWORK hatası verip kapanıyor. Nerde hata yapıyorum. Cocore yükleyemedim.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Farkındamısınız bilmiyorum ama Ocak Ayından kalma hatalarla dolu bir kernel paylaşmışsınız, OTG çalışmıyor, Ayrıca birsürü hata barındırıyor, En büyük hatası ekran kilidi yaptıktan sonra ekran ışığını otomatik parlaklığa çekmek gibi bir saçmalık yapıyor. OTG için kernel ararken daha önce bunu yüklemiştim ve aynı şeyleri gene görmüştüm. Şimdi siz paylaşınca bir heycan yapıp yükledim ama sonum hüsran oldu. Denemeden böylesine paylaşımlar yapmanız hiç hoş değil.

Paylaştığınız Romu denemedim ama xda da okuduğum yorumlara ve anladığıma göre ondada OTG desteği yok.

Bu bahane ile rusya romundan kalma telefonumu türkiye romuna geçiriyorum. Fakat Cocore Kernel yüklerken hata alıyorum arkadaşlar, "E: failed to verify whole- file signature" diye, CWM update ederken CLOCKWORK hatası verip kapanıyor. Nerde hata yapıyorum. Cocore yükleyemedim.

hocam açıkçası kernelin telefonumda denemedimama romda destekliyor bizzat denedim

emretamgoz

Üye
Hacılar ben jelly bean TR'ye geçtim ama bu haritalar ne berbatmış jb'de yaa. Konum doğruluğunu 1 km buluyor rezil etti arkadaşın yanında. Ben otobanda gidiyorum arabayla beni arka caddelerde falan gösteriyor. Ayarlar - Konum servisleri 'nde 3 seçeneği de aktif ediyorum, 3G ile bağlanıyorum yine aynı.

Gingerbread'de en fazla 100-200m oluyordu hata payı ama yine de binanın içindeki yerimi bile gösteriyordu.

JB kullananlar siz de bakıp bana bilgi verir misiniz sorun bende mi anlamış değilim.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
gps yi açtın mı dostum büyük bir ihtimal ile kapalı olmalı ki internet üzrerinden vericiler ile tahmini yerini bulmuş hata sende galiba yada 1. sayfada navigasyonlar bir de onu kullan

ZALAZULA

ZALAZULA

Üye

hocam açıkçası kernelin telefonumda denemedimama romda destekliyor bizzat denedim

Keşke belirtseydiniz kernel denenmemistir diye...

Rom performansı nasil, otg kesin çalışıyor diyorsan yuklerim, skinti olarak goze çarpan en cok neler var acaba?

Arkadaşlar cwm yüklerken aldığım hatayi nasil duzeltebilirim, cwm update edemiyorum x(
"E: failed to verify whole- file signature" Hatasi veriyor, CWM update ederken CLOCKWORK hatası verip kapanıyor. Nerde hata yapıyorum. Cocore yükleyemedim neyle update edebilirim?

emretamgoz

Üye
gps yi açtın mı dostum büyük bir ihtimal ile kapalı olmalı ki internet üzrerinden vericiler ile tahmini yerini bulmuş hata sende galiba yada 1. sayfada navigasyonlar bir de onu kullan

Ayarlar - Konumservisleri 'nde 3 seçeneği de (GPS de dahil) aktif ediyodum, 3Gilebağlanıyodum yine aynıydı.

Şimdi denedim 20 m'ye düştü doğruluk tam iyi gösteriyor şu an binanın içinden. Dün niye sıkıntı oldu anlamış değilim hala.

- - - Eklendi - - -

Bu arada TR Gingerbread'deyken (rootsuz, orjinal kernel) 6707 puan aldığım Antutu benchmark testinde TR Jellybean'e (rootlu, orjinal kernel) geçtikten sonra 6022 puan aldım. Hatta gereksiz google uygulamalarını da kaldırdım (chaton, hangout, google+ vs). Oyunlarda kasıp kasmadığını falan denemedim ama 700 puanlık düşüş çok geldi bana. Normal midir acep?

fsagcan

Üye
Ayarlar - Konumservisleri 'nde 3 seçeneği de (GPS de dahil) aktif ediyodum, 3Gilebağlanıyodum yine aynıydı.

Şimdi denedim 20 m'ye düştü doğruluk tam iyi gösteriyor şu an binanın içinden. Dün niye sıkıntı oldu anlamış değilim hala.

- - - Eklendi - - -

Bu arada TR Gingerbread'deyken (rootsuz, orjinal kernel) 6707 puan aldığım Antutu benchmark testinde TR Jellybean'e (rootlu, orjinal kernel) geçtikten sonra 6022 puan aldım. Hatta gereksiz google uygulamalarını da kaldırdım (chaton, hangout, google+ vs). Oyunlarda kasıp kasmadığını falan denemedim ama 700 puanlık düşüş çok geldi bana. Normal midir acep?

normaldir, daha ne düşüşler görecen :)

KernelTeam

KernelTeam

Üye
şu an LightJB v1.2 romunu kullanıyorum s4ün demosu gibi birşey ayrıca oldukça stabil kernelsiz real racing3 shadowgun gibi oyunları 0 kasma ile çalıştırdım

darkleader

darkleader

Üye
şu an LightJB v1.2 romunu kullanıyorum s4ün demosu gibi birşey ayrıca oldukça stabil kernelsiz real racing3 shadowgun gibi oyunları 0 kasma ile çalıştırdım

1- Kullandığın rom videolarda nasıl? ileri geri yaptığında veya durdurup tekrar yürüttüğünde kasma,takılma yapıyor mu?
2- Rehber ve Çağrı yapma bölümü açılış süresinde jb ile fark var mı?
3- Oyunlarda takılma,atma gibi problemler var mı?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
1- Kullandığın rom videolarda nasıl? ileri geri yaptığında veya durdurup tekrar yürüttüğünde kasma,takılma yapıyor mu?
2- Rehber ve Çağrı yapma bölümü açılış süresinde jb ile fark var mı?
3- Oyunlarda takılma,atma gibi problemler var mı?

hayır rehbere giriş süresi sanki biraz daha kısa gibi geldi bana ayrıca bilirsiniz eskiden oyunlara girince sonra oynadıktan sonra çıkınca 2-3 saniye bekliyordu telefon arayüz kendini yeniden başlatıyordu bu romda daha iyi ayrıca real racing3ü dead,triggerı most wantedı 2 saat kadar oynadım ciddi bir kasma yaşamadım film izlemedim şuana kadar ama büyük ihtimalle takılma olmaz diye düşünüyorum ilerki sürümlerde daha iyi olabilir

- - - Eklendi - - -

ya jelly bean romunu editlemişler işte

s4 kilit ekranı,saydam bildirim paneli,beyaz settings,kamera simgesi değişmiş stabilite artmış biraz sanki

- - - Eklendi - - -

s4 kilit ekranı,saydam bildirim paneli,beyaz settings,kamera simgesi değişmiş stabilite artmış biraz sanki

- - - Eklendi - - -

BUYRUN RESİMLER

darkleader

darkleader

Üye
hayır rehbere giriş süresi sanki biraz daha kısa gibi geldi bana ayrıca bilirsiniz eskiden oyunlara girince sonra oynadıktan sonra çıkınca 2-3 saniye bekliyordu telefon arayüz kendini yeniden başlatıyordu bu romda daha iyi ayrıca real racing3ü dead,triggerı most wantedı 2 saat kadar oynadım ciddi bir kasma yaşamadım film izlemedim şuana kadar ama büyük ihtimalle takılma olmaz diye düşünüyorum ilerki sürümlerde daha iyi olabilir

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

BUYRUN RESİMLER

Sen bugün biraz daha kurcala bakalım YouTube dan birşeyler izle,video indir izle bir dene bakalım.Ona göre akşam bende yükleyebilirim.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
tamam hocam ben izlenimlerimi paylaşırım

- - - Eklendi - - -

tek problem mesajı göndermekte galiba stock 4.1.2 de klavye yavaş yazıyordu ama bu romda klavye iyi ama dediğim gibi mesaj gönderirken biraz yavaş

• Beğen
Tepkiler: darkleader
ZALAZULA

ZALAZULA

Üye
Arkadaşlar cwm yüklerken aldığım hatayi nasil duzeltebilirim, cwm update edemiyorum x(
"E: failed to verify whole- file signature" Hatasi veriyor, CWM update ederken CLOCKWORK hatası verip kapanıyor. Nerde hata yapıyorum. Cocore yükleyemedim neyle update edebilirim? Yardımcı olursanız memnun olurum.

darkleader

darkleader

Üye
"E: failed to verify whole- file signature" Hatasi veriyor, CWM update ederken CLOCKWORK hatası verip kapanıyor. Nerde hata yapıyorum. Cocore yükleyemedim neyle update edebilirim? Yardımcı olursanız memnun olurum.

Update.zip hafıza kartında yüklü değil mi?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
bide arkadaşlar bir sorum var bu update.zip geçici recovery olarak duruyor kalıcı bi recovery miz yokmu ya mesela cocore kerneli çaktıktan sonra TWRP recovery oluyor her zaman recover açıldığında o çıkıyor bana kalıcı cwm lazım ???

ZALAZULA

ZALAZULA

Üye
Update.zip hafıza kartında yüklü değil mi?

Herzamanki gibi yükleme yapıyorum. Dosyamda hata varmış.
CWM 6.0.15 sürümüne ait bir update dosyası ile yapıyormuşum, XDA forumdan yeniden bir update dosyası indirdim (6.0.28) ve şuan twrp recovery moda geçiş yaptım cocore kernelde tamam. Sorunum çözüldü arkadaşlar.

Kalıcı olarak cwm nasıl geçilir ben bilmiyorum..

muratena

muratena

Üye
jelyy bean yükledim fakat bu konudaki reboot ve diger işlemleri kabul etmedi telefonum yardımcı olabilirmisiniz_?

darkleader

darkleader

Üye

Üst Alt