Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
yok değil orjinal romun üstüne s4mod atmışlar gonuldostu hocamn bunu xda da bulup buraya yapımını paylaşırsa çok iyi olacaktır vidyoya gözüktüğü gibi stabil çalışıyorsa tadından yenmez ama benim makina arada sırada çok ısınıyor jelly bean kullananlar sizde de varmı ?

arkadaşlar o s4 ün temesı , costum rom filan değil tema o lancher sitede var oradan yükleye bilirsiniz

http://www.maxicep.com/android-laun...-maxicep-apk-download-indir-yukle-787199.html

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
gonuldostu82 hocam hangi romu kurayım önerin var mı
Yoksan sıradan başlayayım mı?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
bide beyler geçen samsung müşteri hizmetleriyle görüştüm adam dediki odin ile yapılan işlemler garantiyi olumsuz etkiler dedi eğer öyleyse kerneli atıcam doğru mu sizce ???

insipre

Üye
bide beyler geçen samsung müşteri hizmetleriyle görüştüm adam dediki odin ile yapılan işlemler garantiyi olumsuz etkiler dedi eğer öyleyse kerneli atıcam doğru mu sizce ???

bence çok gereksiz takılıyorsun garantiye. eğer garantiye ihtiyacın olursa yazılımları sıfırlar verirsin yok yazılım sıfırlıycak durumda deilse telefon (iç çam sinyal gelmemesi gibi )zaten donanım kaynaklıysa onlarında açıp ne yazılım kurmuş die bakcağını hiç sanmıyorum.Zaten benim mantığım almıyor garanti işini , laptopa korsan linux kurduğumuzda garanti gitmiyor ancak aynı işlemi telefona yapınca gidiyor diyorlar.telefon perşembe günü falan geldi elime garanti için kullanmıycak olsam herhalde çok daha düşük donanımlı birşey alırdım.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
bence çok gereksiz takılıyorsun garantiye. eğer garantiye ihtiyacın olursa yazılımları sıfırlar verirsin yok yazılım sıfırlıycak durumda deilse telefon (iç çam sinyal gelmemesi gibi )zaten donanım kaynaklıysa onlarında açıp ne yazılım kurmuş die bakcağını hiç sanmıyorum.Zaten benim mantığım almıyor garanti işini , laptopa korsan linux kurduğumuzda garanti gitmiyor ancak aynı işlemi telefona yapınca gidiyor diyorlar.telefon perşembe günü falan geldi elime garanti için kullanmıycak olsam herhalde çok daha düşük donanımlı birşey alırdım.
bende sizin gibi yaptım daha evvelden ama çömez iken eski desire c telefonuma yanlış kernel atmıştım 1 ay telefonu wifisiz kullandım sonra araştırdım yav nedir bu kernel diye derken stock roma döndüm şuan o cahillikte değilim ama ola ki bişey gelir başına telefonun müdahele edemem servis hemen başlar sinek gibi vızlamaya ö yüzden yani

- - - Eklendi - - -

cocore 6.8i çaktım bakalım performans artıyor mu ?

- - - Eklendi - - -

teamwin recoveryden cwmye nasıl geçcez?

- - - Eklendi - - -

ya bu face locku atıcam ama twrp den atsam olur mu ?

- - - Eklendi - - -

tamamdır flaşladım teamwin ile

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
yanlışın var hocam custom rom bildiğin

bide bu ısınma sorunu sizdede varmı

ya var ya her şeyi de ayrıntılı istiyorsunuz :) bak şimdi güzel kardeşim s4 çıktığında google playda bu tema(lancher) yoktu ama geliştiriciler buldu kernel ile cihaza yükledi bende ilk çıktığında yükledim sadece tema işte ek bir özelliği yok sonra google playda çıktı olay bitti yani extra bir özelliği yok bu kadar takılmayın böyle şeylere neyse diğer soruna geçeyim bende 1 saat filan uzun süre oyun oynadığımda ısınma oluyor ama çok fazla değil sorun yok çünkü normaldir. bir arkadaş sormuş Almanya romu kullanıyorum cocore6.8 i kullanıyorum hiç Türkiye romunu kullanmadım gerek şarj olsun gerekse hız olsun oldukça memnun um cihazımdan

insipre

Üye
Bunu nasıl etkinleştiriyoruz beyler

bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama konunun altındaki yorumları okuyunca biri daha senin sorduğun soruyu sormuş konuyu paylaşanın vermiş olduğu cevap:Go Launcher kurulu olması lazım

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
2 adet rom ve otg detstekli kernelin anlatımını yaptım ve paylaştım yönetici onayından sonra linkler eliyor

ZALAZULA

ZALAZULA

Üye
2 adet rom ve otg detstekli kernelin anlatımını yaptım ve paylaştım yönetici onayından sonra linkler eliyor

Otg yi bekleyenlerden biride benim, sirf bu yuzden telefonu degistirecekim. Takipteyim...

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ya ben cyanogenmod felan yüklemek istiyorum arayüzü daha güzel

Üst Alt