Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

KernelTeam

KernelTeam

Üye
hocam en iyisi benim gibi gb ye dönün fotayı bekleyin bak görün fotadan güncelleyince hiç kasmaz görürsünüz

fsagcan

Üye
Bende jb Türkiye sürümü kullanıyorum.Almanya sürümünde hiç yaşamamıştım bunu.Tekrar Alman sürümüne mi dönsem ne yapsam acaba.Bazen kafam kızıyor satayım şunu telefonu diyorum.

ben şu an alman sürümünü kullanıyorum, onda da var.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
beyler ben tekrar jb yükledim ama bu sefer kies ile :D bakalım ne farkı varmış bence fark vardır ama wipe data yapmayı unuttu şapşal kies :D

AndroiDüşmanı

Üye
beyler ben tekrar jb yükledim ama bu sefer kies ile :D bakalım ne farkı varmış bence fark vardır ama wipe data yapmayı unuttu şapşal kies :D

Hocam nasil suan bende gb deyim fotayi bekliyor um ama eğer kiesde n stabil ise geçeceğim

KernelTeam

KernelTeam

Üye
yok kies daha felaket gbye yine dönüyorum kahretsin

fsagcan

Üye
yok kies daha felaket gbye yine dönüyorum kahretsin

ben gb de telefonu çok az kullandım, hatırlamıyorum, hiçmi kasma vs yok

- - - Eklendi - - -

ayrıca bi soru daha, bende nfs falan oyunlar var onun data yedeğini nasıl alır gb'ye atarım

darkleader

darkleader

Üye
ben gb de telefonu çok az kullandım, hatırlamıyorum, hiçmi kasma vs yok

- - - Eklendi - - -

ayrıca bi soru daha, bende nfs falan oyunlar var onun data yedeğini nasıl alır gb'ye atarım

Gb'de de birvtakım sıkıntılar vardı.
Mesela 3g veri iletişimi bazen donuyordu.Veri ağı modunu açıp kapamak gerekiyordu.
Gelen aramalarda çok nadir de olsa cevap veremiyordum takılma yapıyordu.
Bazı uygulamalar kapanma hatası veriyordu.

darkleader

darkleader

Üye

Bildiğim kadarıyla sürüm değiştirirken dosyalar kaybolmuyor aynı şekilde korunuyor.Yine de en iyisi telefonu PC ye bağlayıp oyunun dosyasını kopyalamak ve sürüm değiştirdiğinde yeni yüklediğinle bilgisayara kopyaladığını değiştirmek.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
root/data/app icinden tum yüklü dosyaların apksini bulabilrsibiz
Sdcard\android\obb\ icinde ise oyunların sd dosyalarını bulabilirsiniz

dulger1

dulger1

Üye
Almanya Romunu Kullanıyorum Ne Kasma Ne Donma Yaşamadım

fsagcan

Üye
enim değilim ama bizim telefon sıcağa maruz kaldığında daha da çok kasma yapıyor,

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ben şuan gb deyim tr yazılımı kiesde çok kastı nedense ? fota dan bile gelirse bu aşağılık samsunga güven olmaz bir daha android telefon almayacağım zaten ömrümü yedi ömrümü s4 mü ip5 mi diye sorsalar ip5 dicek duruma geldim

ALLAH BELANI VERSİN ANDROİD CENABET ROBOT SENİ !!!

- - - Eklendi - - -

yaw ben hangi romu yüküycemi şaşırdım ya xxlqe daha mı iyi tr den bi çare yokmu bu kasmaya kernelsiz ??????

fsagcan

Üye
ben şuan gb deyim tr yazılımı kiesde çok kastı nedense ? fota dan bile gelirse bu aşağılık samsunga güven olmaz bir daha android telefon almayacağım zaten ömrümü yedi ömrümü s4 mü ip5 mi diye sorsalar ip5 dicek duruma geldim

ALLAH BELANI VERSİN ANDROİD CENABET ROBOT SENİ !!!

- - - Eklendi - - -

yaw ben hangi romu yüküycemi şaşırdım ya xxlqe daha mı iyi tr den bi çare yokmu bu kasmaya kernelsiz ??????

gb den memnun değil misin ki?

ama illa jb dersen alman romu, üzerine de 6,0 kernel cocore

KernelTeam

KernelTeam

Üye
gb iyi güzelde eski artık android 5.0 çıkıyor böyle 2.3.6 da kalmak sıkıcı sen alman mı kullanıyosunn ?

insipre

Üye
herkese merhaba 1-2 gün oluyo telefonu alalı bugün 4.1.2 tr sürüm + root + ccre 6.8 kurdum şuan gayet stabil kasma vs. hiç bi sorun yok.ilk sayfadaki kolay anlatım için gönüldostuna teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82

fsagcan

Üye
herkese merhaba 1-2 gün oluyo telefonu alalı bugün 4.1.2 tr sürüm + root + ccre 6.8 kurdum şuan gayet stabil kasma vs. hiç bi sorun yok.ilk sayfadaki kolay anlatım için gönüldostuna teşekkürler :)

Dogru yapmamissin bence, alman ve 6.0 en iyisi

KernelTeam

KernelTeam

Üye
alman mı tr mi daha iyi bide bu cihazın 4.1.2 ye alışma süresi olayını siz nasıl çözdünüz ?

insipre

Üye
6.0 ve 6.8 arasındaki sizin gözlemlediğiniz farklılıklar nedir aynı şekilde almanya romu ve tr rom arasındaki farkıda sorucam :)
birde ben bu sd card gösterme olayını tam olarak yapamadm galiba telefonun toplam alan 1.97 gb gözkmekte usb bellek 15 gb gözkmekte sk kartta 3.92 gb göstermekte yani telefonun kendi hafızasını sd kart olarak görüyor doğru ancak sd kartı niçn usb bellek olarak görüyor? nereyi yanlış yaptım sizce

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ben şimdi kiesden tr mi çaksam acaba ? :hmmm

- - - Eklendi - - -

evet gonuldostu nun dedıgı gıbı suan alman yazılımını yukluyorum 1 hafta kullanacğım inşallah bi sıkıntı çıkmazsa duruma göre ya kalırım bu sürümde yada trye atlarım

- - - Eklendi - - -

şuan almanya sürümü oldukça stabil hoşuma gitti desem yalan olmaz

Üst Alt