Bende jb Türkiye sürümü kullanıyorum.Almanya sürümünde hiç yaşamamıştım bunu.Tekrar Alman sürümüne mi dönsem ne yapsam acaba.Bazen kafam kızıyor satayım şunu telefonu diyorum.
beyler ben tekrar jb yükledim ama bu sefer kies ilebakalım ne farkı varmış bence fark vardır ama wipe data yapmayı unuttu şapşal kies
![]()
yok kies daha felaket gbye yine dönüyorum kahretsin
ben gb de telefonu çok az kullandım, hatırlamıyorum, hiçmi kasma vs yok
- - - Eklendi - - -
ayrıca bi soru daha, bende nfs falan oyunlar var onun data yedeğini nasıl alır gb'ye atarım
ayrıca bi soru daha, bende nfs falan oyunlar var onun data yedeğini nasıl alır gb'ye atarım
ben şuan gb deyim tr yazılımı kiesde çok kastı nedense ? fota dan bile gelirse bu aşağılık samsunga güven olmaz bir daha android telefon almayacağım zaten ömrümü yedi ömrümü s4 mü ip5 mi diye sorsalar ip5 dicek duruma geldim
ALLAH BELANI VERSİN ANDROİD CENABET ROBOT SENİ !!!
- - - Eklendi - - -
yaw ben hangi romu yüküycemi şaşırdım ya xxlqe daha mı iyi tr den bi çare yokmu bu kasmaya kernelsiz ??????
gb iyi güzelde eski artık android 5.0 çıkıyor böyle 2.3.6 da kalmak sıkıcı sen alman mı kullanıyosunn ?
herkese merhaba 1-2 gün oluyo telefonu alalı bugün 4.1.2 tr sürüm + root + ccre 6.8 kurdum şuan gayet stabil kasma vs. hiç bi sorun yok.ilk sayfadaki kolay anlatım için gönüldostuna teşekkürler![]()