ertanboyer
Üye
yeni slimkat ı yükledim.Ayarlar>uygulamalar kısmında uygulamayı seçtiğimizde uygulamayı telefon ve sd karta taşı seçeneği vardı. şimdi yok. Bir yerde hata mı yaptım?
zaten o wifi tether dosyası bozdu benim wifi yi iyice bozdular slimkatı neyse ben carbon roma geçtim üstüne de nova yı kurdum süper oldu biraz yabancı kelime çok ama artık idare edeceğizWifi ve kamera için ayrı ayrı iki küçük yama yayınlamışlar.
T.beckap ile yedekle wipe data ve carce bunlari silmen yeterli direk üstüne karbon romu kur sonra cihaz acildıktan sonra gaps lar kurbende carbon a geçeceğim ama şu yedekleri kurmak çok yoruyor beni.
Google play dancarbon rom a geçtim. Gönüldostu nova yı nereden yükledin?
Carbon romda yeni bir uygulama yüklerken bellek dolu hatası alıyorum.Novathor>gelişmiş>depoların yerlerini değiştirin i işaretledim. yeniden de başlattım... Hata nerde anlamadım. Ana belleğin yerini alan external kartta 5gb boş alan var...
Slimkat 20140627 çıkmış. Kuran var mı?
kardeş o depolama bölümünün fotosunu çekip yayınlaya bilir misin dolu olan kısımı xda dan bildirelim bakalım ne diyeceklerT.backup ile denedim iki saniye taşıyormus gibi yapıyor ama taşımıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?