Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

sms paketi mi kullanmıyorum yani 5sms uzunluğunda bir msj atamıyorum atmaya kalksam mms oluyor kontor gidiyor sms paketim bi ise yaramiyor
kısacası uzun msj lar yazamıyorum mms e çeviriyor telefon

sms paketi mi kullanmıyorum yani 5sms uzunluğunda bir msj atamıyorum atmaya kalksam mms oluyor kontor gidiyor sms paketim bi ise yaramiyor

Hacı bütün telefonlarda öyledir yani sıkıntı sende değil bence. Parça parça gönder olmazsa.

El yazisi kutusu gittiiiiiiii jb yukleyince nasil geri getircemmm

aynı sorun bendede var ama bu genel bi sorun herkesde böyle buna bi çözüm çok aradım bende bulamadım bulan olursa haber versin en azından

- - - Eklendi - - -

El yazisi kutusu gittiiiiiiii jb yukleyince nasil geri getircemmm

el yazısının ismini biliyorsan diğer romun içinden alabilirsin yada google play den bulabilirsin

abi sen beni yanlış anladın dikey kalvye tiplerinde el yazısı kutusu 1 ve 2 vardı çizilen harfi yazıya çeviriyodu kayboldu

arkadaslar ben almanya romunu yukledim. root yapıp titanium backup kurdum gereksiz apk leri kaldırdım. telde hiçbir kasma yok eğer oyun oynayan birisi degilseniz ben gibi tel şarji 2.5-3 gün gidiyor. norton antivirus kurudum bide navitel navigator kurdum.bikaç oyun kurup arada oynyorum.arada oynamam rağmen şarji 1.5-2 gün gidiyor. benm tavsiyem telle çok fazla oynamayın.ii günler herkese

Tepkiler: gonuldostu82

Hocam haftaya kadar da kullan bu romu, sonra buraya tekrar yorum yaparsan gözlemleme açısından seviniriz.

Konu Sahibi
evet bu arkadaşlar her ne yapıyorsa sorun nerede ise bende çözemedim çok kurcalıyorlar bizde de sorun yok görende duyanda çok problemli cihaz diyecekler hal bu iken harika bir performans var çok çok iyi cihaz

yok abi ya el yazısını çizdiğinde yazıya dönüştürüyor normal
Tamam işte dediğin olay Swype klavyede oluyor mesajlara gir mesaj yazarken üstte klavye simgeri çıkıcak status barda ona tıkla klavye tipini Swype yap dediğin olcak

arkadaşlar ben zatn almanya romunu uzun zamndr kullanıyorum.arada girip bakıyorum buraya yazma gereği hissettim çnkü bende böyle problemler olmuyor.akşam yatarken teli bırakıyorum sabh kalktığımda inanmıcaksınız ancak %1 azalma ancak oluyor.telde süper bi problem yok.sadece çok fazla uğraşmayın yeter bence.önceden rusya romu vardı onda bile oyun oynuyordum tel 1 gün şarj gidiyordu.kernel falan kurmaya gerek yok. almanya romu+root+titanium backup+root explorer yapın gereksiz uygulamaları direk kaldırın yeter.

Konu Sahibi
hocam bizde de öyle hiç bir sorun yok ama bir iki arkadaş mübarek yerlere vuruyor cihazı çok sorunlu problemli diye bizde anlamadık ne olup bittiğini

Tepkiler: sahin_811
hocam bizde de öyle hiç bir sorun yok ama bir iki arkadaş mübarek yerlere vuruyor cihazı çok sorunlu problemli diye bizde anlamadık ne olup bittiğini
hocam onlar için telde en ufak bi takılma bile olmicak onlar bu kafayla s5 alsalar ondada sorun yaşarlar

Konu Sahibi
hocam onlar için telde en ufak bi takılma bile olmicak onlar bu kafayla s5 alsalar ondada sorun yaşarlar
ya bende anlamadım ilk rusa romu yüklediğimde sorun yaşadım ama romdan kaynaklanıyordu sorunlar en son çıkan romda tüm sorunlar çözüldü neyse ben şimdi xda da 4.2.2 costum romlar var onları yüklemeyi düşünüyorum

ikisinden birini bir ara yükleyeceğim tek sorun wifi ile alakalı bazı özellikler çalışmıyormuş yani bunlar hani pc ile kies wifi bağlantısı gibi çok da önemli değil benim için diğeride kameranın pc bağlantı gibi özellik , onuda kullanmıyorum , çok fazla sorunlu ve problemli gibi görünmüyor 5 yıldızlı konu beğenen çok denemekte fayda var

Tepkiler: sahin_811

MU5TAFA

Üye
s.a arkadaşlar..ben konuyu nereye açacağım.. kamera dik açılmıyor..yatay çekim yapmak zorundayım..galeri yatay açılıyor dik konuma gelmiyor ne yapmalıyım..kaç kez format attım fw yükledim.costum yükledim olmuyor ne yapmalıyım yardım edermisiniz..

Konu Sahibi
ilk aldığınızda da mı böyle idi yoksa rom yükleyince mi böyle oldu eğer ilk aldığınızda da böyle ise sensör sorunu var cihazda servise vermeniz gerekiyor

muratena

Üye
Bende Almanya rom ve almanya romuna uyarlanan CWM kullanıyorum 3 gün şarjım gidiyor,
tabiki cok kurcalamıyorum telefonu, ne kadar cok kurcalarsan o kadar cabuk batarya tüketir, bütün cihazlar için gecerli.
sanırım biz cok fazlasını istiyoruz bu yüzden cihazları zorluyoruz,
Almanya romundan ve cwm den cok memnunum,
ne kasma,donma,kapanma vs hiçbirşey yok.

Denemek isteyenler için link

http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/samsung-galaxy-s-advance-i9070-jellybean-deodex-xxlqe-version-830426.html

Konu Sahibi
iyi de hocam cwm dediğin recovery mod ; bunun ne işe yaradığını biliyor musun ki konu açtın , bu cwm sizin verdiğiniz link 1. sayfada zaten var ben gerekli açıklamayı yaptım , bunun özelliği özel kernel zipli dosyaları yüklemek içindir yani onun dışında başka hiç bir işe yaramıyor ki , ha orjinal rom kullanmışsın ha bunu yüklemişsin bir fark yok ki

muratena

Üye
Tamam işte orjinal kullanmak isteyenler için bu yazılımda,
Konunun başındada yazdıgı gibi kernelsiz orjinal kullanmak isteyenler için yazıyor.
sitede o CWM özel hazırlanmış diye okudum, zaten linktede xxlqe olarak hazırlanmış.