Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Hayırlı olsun...Güle güle kullan.
Sattın mı Advance'ı

arkadaşlar gb de 3msj dan sonra yazmaya devam ederken otomatik olarak mms mesaj a çeviriyor
bunu nasıl engelleriz bilgi si olan söyleyebilir mi lütfen

Ya beyler bu samsung telefonumu izle seçeneğini çalıştıramadım netten. Cihaz online değil diyor. Bunun için samsung account'ta hesap açmak lazımmış öyle yazıyor. Hesap Ekle seçeneğinde samsung account çıkmıyor bende, sizde durum nasıl paylaşabilir misiniz?

Light jb kullanıyorum bu arada.

Konu Sahibi
evet samsung apps ye kayıt olman lazım ve cihazda orjinal yazılım olup imeil orjinal tr kayıtlı (faturalı)olması lazım,sorun çıkması normaldir çünkü costum romda böyle problemler çıkar orjinal rom ve grantili telefonda sorun yok ben denemiştim konum buluyor ama alternetif olarak google bir uygulaması var onu dene

imei'si falan kayıtlı hacı bakmıştım btk'nın sitesinden. Sen light jb kullanıyosun demi? Sende samsung account hesabı açılıyor mu?

iOSait

Üye
Herkese kolay gelsin arkadaşlar buranın ekmeğini çok yedim artık bir S4 kullanıcısı siyim bu kulupten çıkıyorum iyi foruklwr

Konu Sahibi
imei'si falan kayıtlı hacı bakmıştım btk'nın sitesinden. Sen light jb kullanıyosun demi? Sende samsung account hesabı açılıyor mu?

evet hocam aynı sorun bende de var

- - - Eklendi - - -

Herkese kolay gelsin arkadaşlar buranın ekmeğini çok yedim artık bir S4 kullanıcısı siyim bu kulupten çıkıyorum iyi foruklwr
eyvallah teşekkürler kardeşim yolun açık olsun

iOSait

Üye
Sen kurtuldun Allah bizi de kurtarsın şöyle düşük modellerden inşallah

gün gelir kurtulursunuz siz de abi ben 1699tl ye aldım kampanya varmış güya aslında iyi oldu kaçırsaydım 100tl daha fazla verecektim telefon çok stabil çalışıyor kamera 13mp android 4.2.2 oyunlar yağ gibi akıyor tabi her zamanki gibi pili yoğun kullanımda 1 günü görmesi imkansız ama genel olarak telefon tam bi cep bilgisayarı

- - - Eklendi - - -

aslında Advance beni yazılım dışında herşeyde tatmin ediyordu yeni telefona ihtiyacım filan da yoktu ama o stabiliteden nasibini alamamış lanet 4.1.2 beni en sonunda deli etti aldım bi tane S4 şimdi 0 sıkıntı stabilsizlik hastalığına birebir tavsiye ederim 1600e bulmak mümkün istanbul bilişmde

- - - Eklendi - - -

model düşük değil aslında mesela GB de sistem çok stabil 1-2 gb lık oyunlarda bile yağ gibi ama JellyBean batırıyor telefonu

muratena

Üye
Bende şimdi haziran ayında cıkan italya romunu yüklüyorum en son sürüm bakalım diğerlerine göre performans ve pil kullanımı nasıll

iOSait

Üye
Bende şimdi haziran ayında cıkan italya romunu yüklüyorum en son sürüm bakalım diğerlerine göre performans ve pil kullanımı nasıll

boşuna yükleme hocam almanya ile hemen hemen aynı GB en iyisi illa yüklüycem diyorsan LightJB+Cocore 7.0 şarjın az gitmesi dışında en iyisi o 0 kasma 0 lag

muratena

Üye
şuanda gayet iyi bakalım bir iki gün deniyim, LightJB yükledim ama memnun kalmadım ondan.
Birde telefonum root lu bu istemedigim samsung,un programlarını nasıl kaldırabilirim?

iOSait

Üye
şuanda gayet iyi bakalım bir iki gün deniyim, LightJB yükledim ama memnun kalmadım ondan.
Birde telefonum root lu bu istemedigim samsung,un programlarını nasıl kaldırabilirim?

Titanyum backup programı ile gereksiz uygulqmlari dondurabiliyorsun ama kalıcı olarak silmek istersen root Explorer dan yapman gerekecektir system/app klasorunden siliniyor

muratena

Üye
hmm tamam forumdan bakayım indireyim o halde tşklerr

hayır mesela 500 karakterli bi metin yazacağım mms e ceviriyor

Konu Sahibi
şimdi ben tam olarak hala sorunu anlayamadım olması gerek o zaten normal sms boyutunu aşmışsın sorun ne ki fazla kontör mü gidiyor eğer öyle ise normaldir çünkü 2 sms bir mms ücreti oluyor