sahin_811
Üye
4.2.2 son güncellememizi merakla bekliyorum.
Fifa 2012 ve asphalt 6 yı oynadım hiç bir sorun yoktu fifA 1.5 gb lık oyunCocore kernelin zararindan baska bi faydasi yok telefonun kafasini karistiriyor
Fifa 2012 ve asphalt 6 yı oynadım hiç bir sorun yoktu fifA 1.5 gb lık oyun
almanya sürümü en az kasan rami en az harcayan içinde saçma sapan eklentilerin olmadığı ve batarya ömrünü en iyi kullanan romlar üretiyor hocam benim hiç bi sorun yok Almanya romlarındaValla ben tatmin olmadim o kernel ile almanya stock kernel ile kullanirken most wanted azcik takiliyordu sonra cocoreyi attim telefon kafayi yedi alman surumundrn baska duzgun surum yok galiba italyan da sadece oyunlarda iyi
almanya sürümü en az kasan rami en az harcayan içinde saçma sapan eklentilerin olmadığı ve batarya ömrünü en iyi kullanan romlar üretiyor hocam benim hiç bi sorun yok Almanya romlarında
Hayır kernel yüklemiyorum yaptığım tek birşey var root atıp link sd2 veya root explorer ile kullanmadığım gmail maps email kitaplar vs gibi bütün uygulamaları kaldırıyorum telden kullandıklarımı bırakıyorum ram 260 a kadar düşüyor hocamKernel ile mi kullaniyorsunuz
Hayır kernel yüklemiyorum yaptığım tek birşey var root atıp link sd2 veya root explorer ile kullanmadığım gmail maps email kitaplar vs gibi bütün uygulamaları kaldırıyorum telden kullandıklarımı bırakıyorum ram 260 a kadar düşüyor hocam
evet kesinlikle haklısın zaten geliştiriciler hep Almanya romu üzerinde oynama yapıyor değişiklikler bizim türk romunda sorunlar çıkartıyor ama Almanya romunda nedense ses çok az çıkıyor türkiye romu ona nazaran ses daha iyialmanya sürümü en az kasan rami en az harcayan içinde saçma sapan eklentilerin olmadığı ve batarya ömrünü en iyi kullanan romlar üretiyor hocam benim hiç bi sorun yok Almanya romlarında
Ne sorunu yaşadınızki hocamSiz ilk yuklediginizde sorun yasadiniz mi benim gibi
Ne sorunu yaşadınızki hocam
Teşekkürler hocam Türkiye romunda ses iyi çıksa ne olcak hocam ram ve şarj kullanımı ile kıyaslarsak en son türkiye romları gelir heraldeevet kesinlikle haklısın zaten geliştiriciler hep Almanya romu üzerinde oynama yapıyor değişiklikler bizim türk romunda sorunlar çıkartıyor ama Almanya romunda nedense ses çok az çıkıyor türkiye romu ona nazaran ses daha iyi
cwm yi güncelle wipe cachleri yap ve advanced den dalwik wipeyide yap teli kapatmadan dirk downlanmoduna al ama sakın yeniden başlatma direk downlond moduna al oyle bi romu yükle hocam ve dediğim gibi kullanmadığın uygulamalarıda kaldırırsan emin ol istediğini alıcaksınBildirim cubugunda takilma bazrn internetten vidyo izlerken telefonun tepki vermeyip kafayi yemesi gibi birtakim stabilizasyon sorunlari
Teşekkürler hocam Türkiye romunda ses iyi çıksa ne olcak hocam ram ve şarj kullanımı ile kıyaslarsak en son türkiye romları gelir heralde
- - - Eklendi - - -
cwm yi güncelle wipe cachleri yap ve advanced den dalwik wipeyide yap teli kapatmadan dirk downlanmoduna al ama sakın yeniden başlatma direk downlond moduna al oyle bi romu yükle hocam ve dediğim gibi kullanmadığın uygulamalarıda kaldırırsan emin ol istediğini alıcaksın
recovery moddan update.zip ü yükliceksin recovery modun anında yükselcek zaten hocam farkedersinBu cwm guncelleme olayini gb deyken mi yapcam
recovery moddan update.zip ü yükliceksin recovery modun anında yükselcek zaten hocam farkedersin
geçiliyor hocam tel açıkkende geçiliyor farketmiyor ses kısma home ve güç tuşlarına basılı tut her yerde geçiyor. CWM yükseltme işlemi için update.zip dosyan varmı hocam gb jb farketmiyorBildigim kadariyla cwm de download moda gecilmiyor telefona restart atmak gerekiyor
geçiliyor hocam tel açıkkende geçiliyor farketmiyor ses kısma home ve güç tuşlarına basılı tut her yerde geçiyor. CWM yükseltme işlemi için update.zip dosyan varmı hocam gb jb farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?