Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

4.2.2 son güncellememizi merakla bekliyorum.

Cocore kernelin zararindan baska bi faydasi yok telefonun kafasini karistiriyor
Fifa 2012 ve asphalt 6 yı oynadım hiç bir sorun yoktu fifA 1.5 gb lık oyun

- - - Eklendi - - -

yeni değilim hocam gonuldostu tanır beni sadece uzun zamandır forumdan uzağım artık sıkıldım 4.1.2 den biraz değişiklik olsn istedim cynagon mod 10.1 e geçtim bi süre ram sorunu kalmamış süper çalışıyor ama bi kaç hatası var dye malesef geri dönüş yaptım hocam

iOSait

Üye
Fifa 2012 ve asphalt 6 yı oynadım hiç bir sorun yoktu fifA 1.5 gb lık oyun

Valla ben tatmin olmadim o kernel ile almanya stock kernel ile kullanirken most wanted azcik takiliyordu sonra cocoreyi attim telefon kafayi yedi alman surumundrn baska duzgun surum yok galiba italyan da sadece oyunlarda iyi

Valla ben tatmin olmadim o kernel ile almanya stock kernel ile kullanirken most wanted azcik takiliyordu sonra cocoreyi attim telefon kafayi yedi alman surumundrn baska duzgun surum yok galiba italyan da sadece oyunlarda iyi
almanya sürümü en az kasan rami en az harcayan içinde saçma sapan eklentilerin olmadığı ve batarya ömrünü en iyi kullanan romlar üretiyor hocam benim hiç bi sorun yok Almanya romlarında

Tepkiler: gonuldostu82

iOSait

Üye
almanya sürümü en az kasan rami en az harcayan içinde saçma sapan eklentilerin olmadığı ve batarya ömrünü en iyi kullanan romlar üretiyor hocam benim hiç bi sorun yok Almanya romlarında

Kernel ile mi kullaniyorsunuz

Kernel ile mi kullaniyorsunuz
Hayır kernel yüklemiyorum yaptığım tek birşey var root atıp link sd2 veya root explorer ile kullanmadığım gmail maps email kitaplar vs gibi bütün uygulamaları kaldırıyorum telden kullandıklarımı bırakıyorum ram 260 a kadar düşüyor hocam

iOSait

Üye

Siz ilk yuklediginizde sorun yasadiniz mi benim gibi

Konu Sahibi
evet kesinlikle haklısın zaten geliştiriciler hep Almanya romu üzerinde oynama yapıyor değişiklikler bizim türk romunda sorunlar çıkartıyor ama Almanya romunda nedense ses çok az çıkıyor türkiye romu ona nazaran ses daha iyi

Tepkiler: sahin_811

iOSait

Üye
Of ya sorun telefondan mi kaynaklaniyor acaba herkes yuklemis cok memnum bi ben sikayetciyim bu telefonu jb alacak diye buyuk hayallerle almistim simdi dustigum durumlara bak

Teşekkürler hocam Türkiye romunda ses iyi çıksa ne olcak hocam ram ve şarj kullanımı ile kıyaslarsak en son türkiye romları gelir heralde

- - - Eklendi - - -

Bildirim cubugunda takilma bazrn internetten vidyo izlerken telefonun tepki vermeyip kafayi yemesi gibi birtakim stabilizasyon sorunlari
cwm yi güncelle wipe cachleri yap ve advanced den dalwik wipeyide yap teli kapatmadan dirk downlanmoduna al ama sakın yeniden başlatma direk downlond moduna al oyle bi romu yükle hocam ve dediğim gibi kullanmadığın uygulamalarıda kaldırırsan emin ol istediğini alıcaksın

iOSait

Üye
Ben pazartesi almanyaya bi daha geceyim bi gb den iyi olmasa da uygulama destegi iyidir heralde malum gb de bazi uygulamalar calismiir

iOSait

Üye

Bu cwm guncelleme olayini gb deyken mi yapcam

iOSait

Üye
Bildigim kadariyla cwm de download moda gecilmiyor telefona restart atmak gerekiyor

Bildigim kadariyla cwm de download moda gecilmiyor telefona restart atmak gerekiyor
geçiliyor hocam tel açıkkende geçiliyor farketmiyor ses kısma home ve güç tuşlarına basılı tut her yerde geçiyor. CWM yükseltme işlemi için update.zip dosyan varmı hocam gb jb farketmiyor

iOSait

Üye
geçiliyor hocam tel açıkkende geçiliyor farketmiyor ses kısma home ve güç tuşlarına basılı tut her yerde geçiyor. CWM yükseltme işlemi için update.zip dosyan varmı hocam gb jb farketmiyor

Hmm bunu bilmiyordum hocam cok saolun ozaman gb deyken deneyim bi bu arada bu update dosyasini gb icin nerden bulabilirim