iOSait
Üye
ben yüklemedim ddulp8 costun rom bizim laght jb gibi ama iyi costum romların yanında 5 yıldız oluyor bunda yok ya yeni çıktı yada tutulmadı bir şey diyemeyeceğim
- - - Eklendi - - -
bizim cocoore kernele rakip iyi bir kernel daha var siri kernel buda çok tutuldu tavsiye eden çok bunu da deneye bilirsin ama terminetör ile yüklüyorsun bu kerneli
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cynogenmod falan gelecekti bir haber yok
arkadaşlar cümleten iyi geceler en son lightjb romunu yuklemek istediğimde verification error veriyo sanırım telefonumda root yokmus.bu işe ilk defa başlıyorum napmam lazım yardım edebilcek olan var mı? root yapma ile ilgili konular var ama kafam cok karıstı kerneller siyah kerneller odin üstünde yükleme falan.basitce anlatabilecek bir arkadaş var mı :S
kardeşim teşekkür ederim ama telefon sanırım brick oldu.light jb kurdum ama nerde hata yaptım anlamadım.imei silindi şebeke gitti.daha sonra 2.3.6ya dönmeye kalktım telefonum hiç açılmadı.
|
- [Click for QR Code] (9.06 MB, 7 views) | |
|
- [Click for QR Code] (9.21 MB, 29 views) | |
|
- [Click for QR Code] (9.21 MB, 53 views) | |
|
- [Click for QR Code] (10.06 MB, 63 views) |
arkadaslar p modelu için jely bean gelecekmi geleceksexe ne zaman geelecek
hocam p modeli için 4.1.2 geldi sitede var http://www.maxicep.com/samsung/gt-i9070p-4-1-2-jelly-bean-buyrun-787251.html
arkadaşlar cocore kernelin 7.0 ı çıktı ama 2 versiyon olarak geldi en çok touch.zip olan indirilmiş diğeri 6.0.2.8 sonradan 6.0.3.4 e yükseltilmiş tam olarak ne olduğunu çözemedim sanırım nfc için galiba neyse ben 7.0 touch.zip olanı ve 7.0 twpr yi yükledim sorun yok değişiklikleri zaman gösterecek hadi kolay gelsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- [Click for QR Code] (9.06 MB, 7 views) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- [Click for QR Code] (9.21 MB, 29 views) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- [Click for QR Code] (9.21 MB, 53 views) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- [Click for QR Code] (10.06 MB, 63 views)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?