iOSait
Üye
beyler şimdi jb de resmi olarak en stabil rom hangi sürüm
ben bu light jb yi sevdim ama garantiyi götürmesi hoşuma gitmedi XXLQB rom deniyen varmı stabilse yüklücem onu
arkdaşlar bu telefon jb ye uyumlu değil ne yaparsanız yapın hep kasma olacaktır.. gb demode jb kasar yapacak bişeyde yok. satıp en az 2 gb ram olan telefon almaktan başka çare yok..
Lite Jb de isen gerek yok gecmene, onlar daha kötü çünki
arkdaşlar bu telefon jb ye uyumlu değil ne yaparsanız yapın hep kasma olacaktır.. gb demode jb kasar yapacak bişeyde yok. satıp en az 2 gb ram olan telefon almaktan başka çare yok..
light jb de garantiyi götürdü işte bana şöyle kernelsiz rootsuz cwm olmayan stabil oyunlarda sorun çıkarmayan adam gibi bi yazılım lazım
İyide dostum hepimizin telefonları garantili ne yapalım, Ya onların verdiği rom'u kullanacaz sinirlenip telefonu kıracaz yada bu şekilde resmi olmayan romlarla çözüm arayacaz.
2gb da çözüm değil konu donanımda değil stabilizasyonda adam gibi yazılım yapsalar isterse 500mhzlik telefon olsun yinede kasmaz firmaya bağlı birşey bu ayrıca s4 kullanıcların bir numara belası ısınma sorunu
İphone 5 mi alsak acaba.ios7 de güzel birşeye benziyor.İphone 5 de çok pahallı ya o kadar para telefona verilmez.
Bu arada elinde tek parca modern combat 4 sd data + apk olan varsa paylasirsa çok iyi olur@
- - - Eklendi - - -
son çıkan sürümler genelde iyi oluyor arkadaşlar dolayısıyla XXLQG son çıkan galiba bir tane daha var ama belirtilmemiş hangi bölgeye ait olduğu
- - - Eklendi - - -
beyler avea iiçin ücretsiz hergün 250mb sahur paketi var isteyenler
SAHUR yaz 5555e gönder
gece 2-6 arası 250mb internet hergün aynı saatlerde bedava
- - - Eklendi - - -
ramazan boyunca
Gönderdim böle msj geldi
india sürümü DDULP8 i kuran varmı xda da en stabil yazılımın o olduğu söyleniyor
- - - Eklendi - - -
XXLQB-DDULP8 gönüldostu bilir belki bu ikisinin arasında hangisi daha iyi yoksa benim şuan kullandığım mı daha iyi (XXLQG)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?