iOSait
Üye
Hacım orda 4 tane part var sen onları görmedin heralde? Linkteki "Download Now" yazan kısmın altında part1 part2 .. şeklinde 4 tane part var. Onları da indir.
- - - Eklendi - - -
Dur ben vereyim onları da.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tek part olsa iyi olurdu neyse indirmiycem
Bu telefonda modern combat4u calistirabilen varmi
Arkadaşlar S3 mini de acaba aynı sıkıntılar var mıdır bu konuda bilgisi olan var mı?
Benim Baldız için az önce bir tane S3 mini siparişi verdim.Benim telefondan istiyordu tabi beyazını.Benimde sürekli alış veriş yaptığım sitede beyazı yoktu ve en önemlisi de bizim gibi cocore ile falan uğraşamayacağı için üzerinde fabrika çıkışı 4.1.2 ile gelen S3 miniyi tercih ettim. İnşallah S3 minide bizdeki sorunlar oluşmaz.
ben çalıştırmayı bırak bitirdim bile
- - - Eklendi - - -
hayır yok o yeterince stabil için rahat olsun
Eyvallah dostum.
Birde bir şey daha soracam.Siz şuan kasma donma gibi sıkıntılar yaşamıyoruz diyorsunuz ya.Hani tel.'a reset attığımızda veya yeni yazılım attığımızda Telefonu ilk açışımızda telefonda hir hız,bir akıcılık oluyor, şuanda da bu akıcılık var mı telefonunuzda.
ben çalıştırmayı bırak bitirdim bile
2-3 gün geçtikten sonra biraz da olsa performans düşüklüğü oluyor oluyor olmasına da ben telefonu kapatıpta şarj ettiğim için sorun kalmıyor performans yani hiç kasma yada donma olmadı şarj da oldukça iyidi bu aralar çok uygulama silip yükledim biraz sapıttı telefon zaten sıkıldım Almanya romundan şu liğht jell bean ı kuracağım
ben buradan indirmiştim galiba
http://www.maxicep.com/android-oyun...z-offline-versiyon-turkce-anlatim-729778.html
arkadaşlar ben bayıldım bu light-jb costum roma çok güzelmiş bu yahu hemen anlatıma geçiyorum
Bu Antutu'ya güven olmaz arkadaş. Önce 5900 küsür puan veriyor, ardından hiç programı kapamadan tekrar bir daha test yapıyorum bu sefer 6700 küsür puan veriyor. 800 puan oynaması çok saçma.
Geekbench 2 her testte 750-760 civarı puan veriyor, en azından tutarlı.
Bir de onu deniyim
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bir vidyoda htc nin şarz aletlerinin voltajının düşük olduğunu duymuştum 2 haftadır telefonumu eski htc min şarz aleti ile şarz ediyorum ve şarj sıkıntısı çekiyorum sizce htc nin adaptöründen mi kaynaklanıyordur ?
- -
- - - Eklendi - - -
geekbench skorum 768
Benim de 751 çıktı bikaç saat önce.
bende light jb yi yükledim iyi gibi gözüküyor birkaç oyun çalıştırdım sıkıntı olmadı bi 1 ay felan kullanayım bakalım önerdiğiniz oyunlar varmı
Arkadaşlar,Google Play'de internet üzerinden görüntülü görüşme yaptığımız TANGO diye bir uygulama var.
Ben dün akşam yaklaşık bir 10 dk'lık bir görüşme yaptım, telefon öyle bi ısınmış ki inanın yanacak diye çabuk soğuması için 3-4 dakikalığına nofrost'a attım.
1 senedir bu telefonu kullanıyorum, ne oyunlar oynadım saatlerce ne uygulamalar çalıştırdım telefonum bugune kadar bu sekilde yanacak kadar ısındığını hatırlamıyorum.
İçinizde uygulamayı kullanan var mı?Acaba uygulamada mı yoksa benim tel'de mi bir sorun var.Uygulamanın yorumlarında ısınma ile ilgili bir şikayette göremedim açıkçası.
Uygulamada hem görüntü hem ses hem de internet sebekesi kullaniliyor, eğer wifi ile degilde 3g h+ ile internetten görüşmede çok yoğun bi veri alışverişi oluyor. Ben eskiden google talk kullanırdim simdide hangout oldu, onda isinma problemim olmadı ama genelde 5dkyi geçmez gorusmelerim. Tango yapi olarakta çok agir olduğunu düşünüyorum. Hangout tavsiye ederim.
GTA 3'ü çok beğendim hacı. Azcık kasıyor ama oynanmayacak seviyede değil.
Araba yarışı olarak asfalt 7 mükemmel. Crazy taxi de fena değil, eski günleri hatırlattı
Bir de ne dicem, GTA Vice City'yi yükleyen var mı? Play store'da uyumsuz görünüyor bizim telefonla ama apk ve obb olayını yapınca belki çalışır. Deneyen yoksa eve gidince apkmania'dan indireyim. İş yerinin neti girmiyor o tür sitelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?