darkleader
Üye
arkadaşlar merhaba. anneme Galaxy S Advance aldık. bugün gelecek. tabi annem çok anlamaz ilk ayarlarını kurulumları vs ben yapıcam öyle vericem anneme. benim ilk sorum şu olacak. muhtemelen eski android sürümüyle gelecektir. bildiğim kadarıyla da 4.1 güncellemesi varmış. güncellememi muhakkak önereceksinizdir lakin 768mb ram 4.1 ile sıkıntı yaşatır mı? zaten annem face ve skype dışında öyle çok bi "akıllı" özelliklerini kullanmayacaktır. tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
ODİN dediğin şey ne onu da bilmiyorum ama zaten güncellersem telefon üzerinden güncellerim, muhakkak gözükecektir güncelleme.4.1.2 güncellemesini odin ile yükleme hem biraz kasıyor hemde garantisi gidiyor ama güncelleme gelince zaten telefonda gözükecektir.ram konusunda da bi sıkıntı olmaz norrmal kullanımda zaten 250 mb cıvarı boş ram oluyor
KERNE ne ona da fransız kaldımİlkönce hayırlı olsun.
Evet galaxy s advance'a 4.1.2 güncellmesi geldi fakat şimdilik bir takım sorunları var. Biz bu sorunları kerneleri değiştirerek hallettik.
Annen'in telefonun her özelliğini kullanmayacağını söylüyorsun,o nedenle ben 4.1.2 güncellemesine geçmesin derim.2.3.6 sürümü fazlasıyla yeter.
2.3.6 sürümü gayet stabil,hiç bir sorun yok fazla fazla yeter.KERNE ne ona da fransız kaldımben de öyle düşünüyorum. annem için fark ettirecek bi ihtiyaç olmayacaktır bence de. kutudan çıktığı sürümle kalsın şimdilik. madem bir takım sorunları da var. 2.3.6 sürüm ile stabil çalışıyor di mi cihaz? bi de annem o kadar para verdim takılıyo bu filan demesin de
4.1.2 güncellemesini odin ile yükleme hem biraz kasıyor hemde garantisi gidiyor ama güncelleme gelince zaten telefonda gözükecektir.ram konusunda da bi sıkıntı olmaz norrmal kullanımda zaten 250 mb cıvarı boş ram oluyor
teşekkürler bilgiler için.
son soru olarak: bi de ileride güncelleme yapmaya karar verdim diyelim (malum annem yerine genelde bu konulara ben karar veriyorum) güncelleme öncesi yapmam gerek bi şey var mı? veriler silinir mi? yedekleme almak şart mı? (genelde önerilir ama bugüne kadar veri kaybım olmadı daha önceki telefon güncelleme deneyimlerimde)
Dostum sen 2.3.6 ya geri döndükten sonra csc kodunu değiştirdin mi
Bu dönüş olayında All Files dosyasından odin haricinde 3 tane dosya çıkıyor
CODE_GT-I9070_I9070DXLD1_CL1068093_REV00_user_SEC_KEY_LD1_8G.tar.md5
CSC_GT-I9070-MULTI-CSC-OLBLD1_SEC_KEY_8G.tar.md5
GT-I9070_EUR_XX_8G.pit
bunlarda neyi nereye ekleyeceğiz.
ohoo çoktan değiştirdin sen demiştin ya yıldız kare 272 filan onu yaptım şuan kiesle güncellemeyi görüyo ama kurmadım en sağlıklısı telefon üzerinden kurmak bence
Arkadaşlar sizi üzmek istemem fakat jb güncellemesini ister odin,ister kies,isterseniz telefonun kendi güncelleme yoluylada yükleseniz hiç bir farkı olmaz.Kasmalar yine devam eder.
Daha geçen gün 20 mesajın vardı.250 ne zaman oldunve 250.mesajım üsteğmen oldum
S.a arkadaşlar telefonum yurt dışından geldi android i jb e geçirmek için sizleri takip ettim. Bu yazılanları uygulamaya basladım download moduna gectiğimde odin i indirdim tel i usb kablosuyla bağladım fakat o sarı kutu yanmadı alttaki ID:COM yazısının altındaki kutuda 0:[COM4] yazısı çıktı pda yı seçip o 422 mb dosyayı pda ile pc de aradığımda pda'da dosyayı göremedim. telefondan *#272*+imei no# yaparak telefonumu TR mod a aldım acaba bundan kaynaklanan bi sorunmu 3 gündür uğraşıyorum çözemedim.
KİES i yükleyip girdiğimde pc i buluyor yeni güncellemeyi şartlarını kabul edip yüklemeye çalısırken karşıdan yükleme sonucunda bildirim geliyor ve hata oluştu diyor. durumlar bunlar ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım plz
Dostum samsungun sitesinden en güncel kiesi indir kur
sonra odini yonetici ac ve ayarını yap ve telefonu download moduna al ve ondan sonra pc bagla
- - - Eklendi - - -
Ana konuya güvenli modu ekleyin iyi olur
Otg işi tamam gibi ...
Haftaya da jetmod purevanilla ve Cyanogen mod konu anlatım ve türkçe açıklama yapacağım
Türkiye sürümü kullanıp,alarm kurduktan sonra çalmama veya 2 sn çalıp kapanma gibi sorunlar yaşayan var mı?
Arkadaşlar sizi üzmek istemem fakat jb güncellemesini ister odin,ister kies,isterseniz telefonun kendi güncelleme yoluylada yükleseniz hiç bir farkı olmaz.Kasmalar yine devam eder.
Bende jb Türkiye sürümü kullanıyorum.Almanya sürümünde hiç yaşamamıştım bunu.Tekrar Alman sürümüne mi dönsem ne yapsam acaba.Bazen kafam kızıyor satayım şunu telefonu diyorum.senin bu dediğini ben büyün jelly bean sürümlerinde yaşadım, ve halen yaşıyorum. alarm kafasına göre takılıyor, bir gün bir kere çalışıyor bir gün susturmak zorunda kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?