Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
hocam konu dağıldı hani konuyu düzenliycektiniz benim jelly biraz tutukluk yapıyodu napmalıyım ?
Evet arkadaşlar maalesef üzülerek söylüyorum 2.3.6 dan direk 4.0 ı es geçerek 4.1.2 ye geçmek çok sorun ve problem yaşayarak olmaktadır, bunun çözüm yolu tecrübelerimiz sonucu biz bu şekilde aştık sizinde maalesef bu yolu takip ederek çözmeniz gerekmektedir
1.AŞAMA:ilk defa yükleyecek olanlar Rusya yazılımını yüklesin;XXLQ4 OLAN bu romu 1 hafta kullanın kasma ve donma gibi problemler olacaktır maalesef sabredin çünkü cihaz hemen alışamıyor yazılıma
Rusya romu:
2.AŞAMA:ALMANYA romu kurun , xxlq4 e göre biraz daha iyi olduğunu fark edeceksiniz ama maalesef yine küçük de olsa sorun ve problemler çıkacaktır 1 hafta da bu romu kullanın cihaz kendini iyice toplasın
3.AŞAMA:TÜRKİYE romu kurun büyük bir ihtimal tüm sorun ve problemlerin çözüldüğünü fark edeceksiniz eğer performansı daha da artırmak istiyorsanız yada ufakta olsa sorun yaşıyorsanız kerneli sürümünü değiştirin örneğin cocore6.0 ı kurabilirsiniz

hocam şimdilik bu çözüm yolu yavaş yavaş alıştıra alıştıra düzelecek konuyu biraz daha toplayacağım ben 6 aydır jell bean ı kullanıyor ilk bir ay biz de çok sorun yaşadık bu şekilde aşılıyor şimdi bende ve diğer arkadaşlarda hiç sorun yok

KernelTeam

KernelTeam

Üye
tamam hocam ozaman ben türkiyeyi kullanmaya devam mı edeyim sabrederim ben sorun olmaz çünkü en az 15 defa rom değiştirdim şimdi ben türkiye yazılımda kalayım mı yoksa tekrardan rusyadan almanyaya sonra da türkiyeye mi geleyim yoksa tr romunda bi 2 ay kalayım mı ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
tamam hocam ozaman ben türkiyeyi kullanmaya devam mı edeyim sabrederim ben sorun olmaz çünkü en az 15 defa rom değiştirdim şimdi ben türkiye yazılımda kalayım mı yoksa tekrardan rusyadan almanyaya sonra da türkiyeye mi geleyim yoksa tr romunda bi 2 ay kalayım mı ?

yok hocam 1 hafta 10 gün kullan sonra wipe data ve carce leri de yap sonra Almanya romu yükle ve yüklediğin gibi fabrika ayarlarına geri dön sonra cocoere kerneli kullan ben bu şekilde kullanıyorum çok da memnun um

KernelTeam

KernelTeam

Üye
yok hocam ben cocoresiz kullancam garantiyi götürmek istemem ayrıca geçen alman romu yükledim baya kasıyordu ben istiyorumki

turkiye romu stabil olsun root filan uğraşmıcam hem stock rom yüklücem hem de root yapcam çok saçma oldu olcak cyanogemod atarım daha iyi sizin yaptığınız da saçma geliyor bana almanya romu nasıl daha stabil olabiliyor tr'den her ülkenin kendi yazılımının stabil olması gerekiyor bence ben bi 2 hafta kullancam sonra olmazsa cyanogenmod atmayı düşünüyorum yardımcı olursanız tabi

difficultking

difficultking

Üye
Her asamayi yaptim ama pc tel i görmüyo odin i aciyorum sari kutu yanmiyor ne yapmaliyim acil yardim ??

KernelTeam

KernelTeam

Üye
hacı bende de olmuştu o durum başka bi bilgisayarda deneme ben çok denedim olmadı

- - - Eklendi - - -

usb driver ları yüklü olduğuna emin misin ?

fsagcan

Üye
bana göre de en iyi rom Almanya rom'u üzerine de cocore 6,0'ı kurun kullanın, 6,8 değil 6,0 ı kurun.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ben gingerbreade döndüm

KernelTeam

KernelTeam

Üye
dön gb ye dön jb çok kasıyor

ben memnununm gb den

fsagcan

Üye
dön gb ye dön jb çok kasıyor

ben memnununm gb den

ben bir keresinde TUR 2.3.6 romunu JB üzerine atmıştım da telefon açılmamıştı,
buna geçmenin formulü varmıdır. sen nasıl yaptın?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Beyler bi mesaj filan atin ya konu aşağilara düşmesin s advancenin sahipsiz olmadiğini görsün millet :d

- - - Eklendi - - -

bu arada az önce samsung müşteri hizmetlerini aradım güncelleme gelince biz size fota üzerinden göndereceğiz dediler benim de içimden '' Hadi ya biz bilmiyoduk çok teşekkürler sağolun bizi aydınlattığınız için size minettarım'' diyesim geldi :D öbür tarafdan da samsungun facebook sayfasında güncellemenin yayınlandığı söyleniyor ama bende sadece kiesde gözüküyo arkadaşlar aramızdan güncellemeyi fota üzerinden yükleyebilen varmı ?

darkleader

darkleader

Üye
Beyler bi mesaj filan atin ya konu aşağilara düşmesin s advancenin sahipsiz olmadiğini görsün millet :d

- - - Eklendi - - -

bu arada az önce samsung müşteri hizmetlerini aradım güncelleme gelince biz size fota üzerinden göndereceğiz dediler benim de içimden '' Hadi ya biz bilmiyoduk çok teşekkürler sağolun bizi aydınlattığınız için size minettarım'' diyesim geldi :D öbür tarafdan da samsungun facebook sayfasında güncellemenin yayınlandığı söyleniyor ama bende sadece kiesde gözüküyo arkadaşlar aramızdan güncellemeyi fota üzerinden yükleyebilen varmı ?

Sen yine 2.3.6 ya mı döndün.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
he :D

fsagcan

Üye
Bende yarin donecem karar verdim

KernelTeam

KernelTeam

Üye
dön dön zaten 1-2 haftaya kalmaz fotadan gelirse tadından yenmez telefondan güncelleriz hem odinle işlemler garantiyi bozuyomulş

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar merhaba. anneme Galaxy S Advance aldık. bugün gelecek. tabi annem çok anlamaz ilk ayarlarını kurulumları vs ben yapıcam öyle vericem anneme. benim ilk sorum şu olacak. muhtemelen eski android sürümüyle gelecektir. bildiğim kadarıyla da 4.1 güncellemesi varmış. güncellememi muhakkak önereceksinizdir lakin 768mb ram 4.1 ile sıkıntı yaşatır mı? zaten annem face ve skype dışında öyle çok bi "akıllı" özelliklerini kullanmayacaktır. tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim :)

KernelTeam

KernelTeam

Üye
arkadaşlar merhaba. anneme Galaxy S Advance aldık. bugün gelecek. tabi annem çok anlamaz ilk ayarlarını kurulumları vs ben yapıcam öyle vericem anneme. benim ilk sorum şu olacak. muhtemelen eski android sürümüyle gelecektir. bildiğim kadarıyla da 4.1 güncellemesi varmış. güncellememi muhakkak önereceksinizdir lakin 768mb ram 4.1 ile sıkıntı yaşatır mı? zaten annem face ve skype dışında öyle çok bi "akıllı" özelliklerini kullanmayacaktır. tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim :)

4.1.2 güncellemesini odin ile yükleme hem biraz kasıyor hemde garantisi gidiyor ama güncelleme gelince zaten telefonda gözükecektir.ram konusunda da bi sıkıntı olmaz norrmal kullanımda zaten 250 mb cıvarı boş ram oluyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt