loneely42
Üye
cocorenin tüm sürümlerinde şarj hızlı bitirme problemi yaşadım ben, en güzeli orjinal kullanmak,
nesini geliştiriyor bunlar bir türlü anlamadım.
Bu arada herkes telefonunu değiştirdi galiba, 2-3 gündür konuya ekleme yapan yok
az kadi bende değiştiricem
İyi günler. ...
Co core 6.2 çıktı bilginize. ...
bilgilendirdiğin için teşekkürler bu arada italyan 4.1.2 rom çıkmışİyi günler. ...
Co core 6.2 çıktı bilginize. ...
Ben de değiştirecem ama çıkmasını beklediğim bir telefon var.O çıkana kadar advance'a devam.
bilgilendirdiğin için teşekkürler bu arada italyan 4.1.2 rom çıkmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -/QUOTE]
Usta yazılımı ben bu aksam yüklemeyi düşünüyoum.
Acaba yüklediğimiz cocore kerneller gidiyor mu kalıyormu telefonda yazilim attiktan sonra
Evet usta iyi tahmin
bilgilendirdiğin için teşekkürler bu arada italyan 4.1.2 rom çıkmış
- - - Eklendi - - -/QUOTE]
Usta yazılımı ben bu aksam yüklemeyi düşünüyoum.
Acaba yüklediğimiz cocore kerneller gidiyor mu kalıyormu telefonda yazilim attiktan sonra
evet kernel gider ; vodafona operatörü ile hazırlanmış rom eğer vodafone kullanıcısı değilsen hiç yükleme çünkü içinde abuk subuk vodafone uygulamaları mevcut olabilir gerci kaldırabilirsin onları ama boş ver dostum ya telefon patates tarlasına döndüonu yükle bunu yükle dur bi nefes alsın cihaz
- - - Eklendi - - -
rom bu galiba bir çok bununla ilgili rom var yada buraya bir bak
evet hem cebe uygun hemde donanım olarak çok iyi bir cihaz aynı zamanda 5.0 ı alacak , kim bilir nasipse belki bende geçerim şu an için beklemek en ideal çıksın bakalım inş hayal kırıklığı yaşamayız
- - - Eklendi - - -
evet kernel gider ; vodafona operatörü ile hazırlanmış rom eğer vodafone kullanıcısı değilsen hiç yükleme çünkü içinde abuk subuk vodafone uygulamaları mevcut olabilir gerci kaldırabilirsin onları ama boş ver dostum ya telefon patates tarlasına döndüonu yükle bunu yükle dur bi nefes alsın cihaz
- - - Eklendi - - -
rom bu galiba bir çok bununla ilgili rom var yada buraya bir bak
Vodafone ise kalsın usta o zaman gerek yok.İkazın için teşekküler
cocorenin tüm sürümlerinde şarj hızlı bitirme problemi yaşadım ben, en güzeli orjinal kullanmak,
nesini geliştiriyor bunlar bir türlü anlamadım.
bu arada herkes telefonunu değiştirdi galiba, 2-3 gündür konuya ekleme yapan yok
Şarj konusunda bi sıkıntı görmedim sistem daha stabil...
marketteki her türlü uygulama oyun vs rahatşıkla açılabiliyormu..... + yurt içi yurt dışı fiyatını bilen varsa yazarsa seviniri yada satmak isteyen arkadaşlar varsa tel temizse düşünülür...
şimdiye kadar birsürü uygulama ve oyun yukledim ve hiçbir sorunla karşıladım diyebilirim bir iki donma oldu .....
Nfs most wanted
real racing 2 3
Modern combat 3 4
real futbol 13
d day
frontline comando
asphalt 5 6 (7bulamadım)
Shadow gun
Dear Hunter
Street F 4
Suana kadar denediklerim
oyun oynarken hicbir sikinti yasamadim bi kac kez girerken takilmalar oldu gorev sonlandirip tekrar girdiğimde hicbir sorun yaşamadım
16 gb kart doldu hicbirinide silmeye kiyamiyorum
...
Fiyata gelince
Distribütör 850 900 civarı
Grey 670 730 civarı
Ben dışarıdan 210 $ aldım. .
cvplarınız için tşkrler arkdaşlar...
Arkadaşlar programsız ekran görüntüsü alamaz mıyız?
ekran görüntüsü almak için tuş kombinasyonu yok mu?
Aynı anda home tuşu ve kilit tuşuna bas 2 sn bekle.
Eskiden home tuşuna önce hemen arkasından kilitbtuşuna basınca oluyordu fakat şimdi ikisinede aynı anda basmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?