Samsung Galaxy S 2 Ekran Düzenleme Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S 2 Ekran Düzenleme Problemi
Slm arkadaslar yenı bı galaxy s 2 kullanıcısıyım sıze bı konuda danuısmak ıstıorum sımdı telefonun ekranındakı ıkonların yerını degıstırmek ıstıorum mesela notlar gorevler vs gıbı olan uygulamaları en son sayfaya oyunlar uygulamalar vs gıbı olanları 1. sayfaya almak ıstıyorum menu ekranında ıken seceneklerden duzenle yapıp ayarlarımı duzenlıyorum ancak telefonu nezaman kapatıp acsam yanı yenıden baslatsam ekran eskı halıne donuyo . Yanı telefonu her kapatıp actıgımda ekranı yenıden mı duzenlemek zorundayım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım

by_oguz

by_oguz

Üye
değişiklikleri yaptıktan sonra sol seçim düğmesine bas kaydet de. gerçi ben geri düğmesine bastığımdada kendi kaydetti silinme felan olmadı.

forza5454

forza5454

Üye
değişiklikleri yaptıktan sonra sol seçim düğmesine bas kaydet de. gerçi ben geri düğmesine bastığımdada kendi kaydetti silinme felan olmadı.
Aynen normalde Tw Başlatıcı kendisi kaydediyor. Eğer Tw Launcher/Başlatıcının varsayılanlarını sil yapmıyorsanız böyle bir sorun olmaması gerekli. Yukarda arkadaş söylemiş bir deneyin. Olmazsa kies üzerinden gelen güncelleştirmeleri yapın. Çünkü güncelleştirmeler ile tw başlatıcıda yeni bir versiyona yükseliyor. Bunun kesinlikle Tw başlatıcı ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.

ozan2020

ozan2020

Üye
bendede aynısı oluyor yaa

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım dedıgın yaptım olmadı bunun bı cozumu yok mu ya ?????????

galaxy12

Üye
dostum mesajlarını aldım galaxy giomdan talimatlar ile yazıyorum ikisi de aynı sürüm menüler aynı olmalıdır ayarlar-arama ayarları-ilave ayarlar-arayanın kimliği menüsünden ağ varsayılanı seç
2. olarak menü düzenlemesini söylüyorsun menüde boş yere yakınlaştırma yap menüler küçülecek oradan hangi menüyü ön sıralara taşımak istiyorsan seç ve yerini değiştir

Üst Alt