Samsung Galaxy S II Güncelleme ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaplan37

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S II Güncelleme ??
Arkadaslar oncelıkle merhaba sunu belırtıyım konuyu dogru yere actıgımdan emın degılım mod arkadaslar yanlıs yere actıysam konuyu tasırlarsa sevınırım;

Neyse konuya gecelım arkadaslar ben androıdde yenıyım Samsung Galaxy S II cıhazım var ben bu cıhazıma ayarlardan yapılan yazılım guncellemesını yaptım su anda en guncel durumda fakat ınternetten ogrendıgım kadarıyla bırde telefonu bılgısayara baglayıp kıes programı aracılıgıyla işletim sistemi güncelleme varmıs benım kafama takılan sorular sunlar:

1-)Benim ayarlardan yaptıgım guncelleme ıle bılgısayara baglanıp yapılan guncelleme arasında fark var mıdır? Varsa bu fark nedir?
2-)Eger fark varsa bılgısayara baglayıp kıesle yapacagım guncellemede telefon rehberım uygulamalarım ve resımlerım gıder mı?
3-)Bılgısayara baglanıp yapılan guncellemeden sonra menu stılı falan degısıyor mu? yanı gozle gorulur bır fark olur mu?
4-)Bılgısıyara baglanıp yapılan guncelleme telefonda yavaslama falan yapar mı? yanı bu guncellemenın "+" ve "- "'leri nelerdır?

Konuyla ılgılı bılgısı olan ve daha once bunları yapmıs arkadaslar yardımcı olup sorularımı yanıtlarlarsa sevınırım, simdiden cevaplarınız ıcın sagolun iyi forumlar ...
 


romaz

romaz

Üye
öncelıkle telefonun hayırlı olsun kies ve telefondan yaptıgın güncelleme arasında bir fark yok çünkü ikiside aynı kanaldan gelıyor.bilgilerin bu tür güncellemelerde kaybolmaz.yalnız bunların dısında farklı yollardan yapar isen bilgilerin uçabilir.yazılımda degişiklik istiyorsan şuan sammobilde android 4.1.2 test sürümü var telefonu bu sürüme yükseltirsen galaxy s3 ün menüsünün aynısı olucaktır.fazla anlamam sabırlıyım kies güncellemesini beklerim dersen bencede bekle fazla kurcalama elınde patlamasın android 4.2 versiyonu kiese ve telefona gelir.
 

kaplan37

Üye
    Konu Sahibi
saol sorularımı cevapladıgın ıcın dedıgın gıbı kıes guncellemesını beklerım fazla bılgım olmadıgı ıcın kurcalamaka ıstemem tkrar sogal ıyı forumlar ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt