samsung galaxy s 2 yardim lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s 2 yardim lutfen
Slm arkadaslar yenı bı galaxy s 2 kullanıcısıyım sıze bı konuda danuısmak ıstıorum sımdı telefonun ekranındakı ıkonların yerını degıstırmek ıstıorum mesela notlar gorevler vs gıbı olan uygulamaları en son sayfaya oyunlar uygulamalar vs gıbı olanları 1. sayfaya almak ıstıyorum menu ekranında ıken seceneklerden duzenle yapıp ayarlarımı duzenlıyorum ancak telefonu nezaman kapatıp acsam yanı yenıden baslatsam ekran eskı halıne donuyo . Yanı telefonu her kapatıp actıgımda ekranı yenıden mı duzenlemek zorundayım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

adamsın :D:D

kardeş öyle olmaması lazım. bi ayarları sıfırla belki ayarları yazılımı felan bozulmuştur.

R.A.M

R.A.M

Üye
Telefonu kullanmadım ama birde güncellemeyi dene belki o zaman hatalar düzelir yada kapaltma yerine uçak moduna al :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ya ikidır böylelerine denk geldim sanki bilenler anasınin karnında öğrendi insanızda çoğu şeyi bilmiyoruz hem konuyu açan ben olsaydım bu siteden soğardim sanki bilmeyenlerle dalga geçiliyo zanneder siteyi her yerde kötülerdim

----------Eklendi @ 15:38:16 ---------- Yazıldı @ 15:37:20 ----------

bu arada kardeşim sana hayırlı olsun yazın benim de niyetim var s2 ye

----------Eklendi @ 15:39:39 ---------- Yazıldı @ 15:38:16 ----------

Telefonu kullanmadım ama birde güncellemeyi dene belki o zaman hatalar düzelir yada kapaltma yerine uçak moduna al :)

aynen açıp kapama batarya suresini azaltır açık kalsın tel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...